Кой искате да стане треньор на Черноморец Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кой искате да стане треньор на Черноморец Бургас
3-те "Х"-са направи много за тогавашния "Черноморец" . Създаде отбор почти от нищо и се представяше много добре в "А"група. Къде е сега. Може ли да се заложи на него?
като човек, който е работил с Хубчев, просто не мога да повярвам, че не сте го разбрали що за човек е. Но едно нещо знам - вие сте странични наблюдатели, не ходите на мачове на Поморие, не ходите на тренировки, нищо не виждате, с капаци сте...Поморие е ограничен човек, който не разбира от футбол и лъже без да се притеснява, когато трябва да си защити гъза...
Той реално разбичка Поморие като вкара на Балъков племенника, тоя дългата пръчка Копанаров (купен от брата на Краси за 180 000), Чакъров - пробутан от един мениджър, Бранко недоразумението - тази година 0 гола, а миналата - 1 гол, ебати и нападателя
Но нивото в Б група е толкова ниско, че отборът дори с тия недоразумения компенсира и бие...и как да не бие - Дунав не тренират, Спартак Пд не взимат заплати, Любимец играят, за да продадат лиценза на новия Ботев и така....това са измислените неща в нашия живот
Той реално разбичка Поморие като вкара на Балъков племенника, тоя дългата пръчка Копанаров (купен от брата на Краси за 180 000), Чакъров - пробутан от един мениджър, Бранко недоразумението - тази година 0 гола, а миналата - 1 гол, ебати и нападателя
Но нивото в Б група е толкова ниско, че отборът дори с тия недоразумения компенсира и бие...и как да не бие - Дунав не тренират, Спартак Пд не взимат заплати, Любимец играят, за да продадат лиценза на новия Ботев и така....това са измислените неща в нашия живот
Новината е съвсем прясна , новият треньор се казва Петър Хубчев .
За добро или зло ще видим ..... изненадан съм от поста на по - горно пишещия , но по ник - нейма ми става ясно , че е свързан с онзи нещастен отбор от долно езеро и не се учудвам ....
Честит нов треньор !!!!!
За добро или зло ще видим ..... изненадан съм от поста на по - горно пишещия , но по ник - нейма ми става ясно , че е свързан с онзи нещастен отбор от долно езеро и не се учудвам ....
Честит нов треньор !!!!!