Днес решават съдбата на Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Днес решават съдбата на Пирин
Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!
Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.
вратите не залоствай!
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Trickstyle написа:Samoyl написа:Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...
Градския парламент!
Дано се оправи Пирин! Много симпатичен отбор. Люпилня за таланти и отбор с традиции. Успех!
Пич не се обиждай но какви са тези традиции за които говориш, че нещо не мога да се сетя?
ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:Trickstyle написа:Samoyl написа:Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...
Градския парламент!
Дано се оправи Пирин! Много симпатичен отбор. Люпилня за таланти и отбор с традиции. Успех!
Пич не се обиждай но какви са тези традиции за които говориш, че нещо не мога да се сетя?
Традиция за добро участие в Купата на България!Традиция да прави добри играчи които "големите" да купуват тъй като не могат да си създадат собствени играчи!И с тези играчи да играя в евротурнирите!
вратите не залоствай!
вратите не залоствай!
FAITHFULL написа:Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
не сте го дали той сам избяга

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:FAITHFULL написа:Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
не сте го дали той сам избягапремести се да учи в София а въпросните бутонки нямат нищо общо с бербатов толкова струваше бележката за освбождаване на юноша тогава 1000 лв това е 16 години никои него знаеше в Благоевград барбатов няма изигран мач за пирин
ЕЕЕЕЕ не можете да го приемете и това е а?НАй-добрия играч на България да не е от Цска или Левски а да е от Пирин!Спокойно без нерви!
вратите не залоствай!
вратите не залоствай!
- cska - maina
kiko75 написа:FAITHFULL написа:Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
не сте го дали той сам избягапремести се да учи в София а въпросните бутонки нямат нищо общо с бербатов толкова струваше бележката за освбождаване на юноша тогава 1000 лв това е 16 години никои него знаеше в Благоевград барбатов няма изигран мач за пирин
Братле, Бербо си е тяхен юноша и спор няма! Ако ти си му бил треньор 8г. в школата как ще се почувстваш ? Пирин имат най добрата школа след Марица в бг. които не вярва в уикипедия пише

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
пирин много пъти се е доказвал през годините.дори и в най голямата криза са на четвърт финал за купата и с добри позиции в а група,така че заслужат да се спаси отбора

Благодаря за добрите думи!
вратите не залоствай!
вратите не залоствай!
cska - maina написа:kiko75 написа:FAITHFULL написа:Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
Братле, Бербо си е тяхен юноша и спор няма! Ако ти си му бил треньор 8г. в школата как ще се почувстваш ? Пирин имат най добрата школа след Марица в бг. които не вярва в уикипедия пише
Братле няма комонизам няма итернат на пирин

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
FAITHFULL написа:Парите са ги прибрали президентите през годините!Както вашия толкова обичан Батков направи един пансион смени тревата и се тупа в гърдите а скри десетки по толкова колкото даде за базата!Ако тези пари не бяха отмъкнати левски щеше да е на голямо ниво!И сега като ти отговорих това променя ли нещо нещата?И бербатов сме го дали не за собствен кеф а от безпаричие!
Виж сега, разбирам яда ти, но не разбирам озлоблението ти. Ако всякакви там Галчевци, Байкушевци и незнам си какви бяха построили или ремонтирали и на 50 процента, от това, което Батков е напрали в Левски, сега щяхте да цъфтите и да пеете. Да, Батков сигурно е откраднал много, но и много е направил. А вашите знаеш ли какво направиха - откраднаха всичко, до шушка. И парите от Делев (дадени под масата) и за Галчев (пак дадени под масата) и каквото се сетиш. Един ремонт бе направен на и "Христо Ботев", и той се оказа, че май е правен от общината. И въпреки това, Пирин е име във футбола и може да се спаси. Благоевград е футболен град, това означава, че има фенове. А щом един клуб има запалянковци, няма как да загине. Въпросът е да се намери точният човек, който да го управлява и да не краде...много.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание