Днес решават съдбата на Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

Днес решават съдбата на Пирин

Мнениеот FAITHFULL » 15 дек 2010 10:29

Няколко общински съветници някои от които са и част от феновете на Пирин държащи 54% от акцийте на отбора ще се опитат да вкарат в дневния ред на срещата на градския парламент въпроса за бъдещето на Пирин!Те ще срещнат съпротивата на председателя на парламента Костадин Хаджигаев и групата общински съветници от ГЕРБ които всячески се опитват да затрият отбора!
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Днес решават съдбата на Пирин

Мнениеот Samoyl » 15 дек 2010 10:48

Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 15 дек 2010 10:57

Samoyl написа:Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...

Градския парламент!

Дано се оправи Пирин! Много симпатичен отбор. Люпилня за таланти и отбор с традиции. Успех!
SINCE 1912

Потребителски аватар
BUD SPENCER
Контакти:

Мнениеот BUD SPENCER » 15 дек 2010 11:18

На едните им решават съдбата, другите се борят за правдата, какво става днес в този форум :? А щом сте опряли и до политици - спукана ви е работата. Намесени ли са политически интереси, рано или късно с клуба е свършено. Накрая им хвърлете един здрав бой на общинарчетата да видите как отбора ви ще се изправи на крака за нула време.
Искам да ги видя тези двамата... как се казваха... Бойко Борисов и Чък Норис насаме, за да ми обяснят за ритника със завъртане

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 15 дек 2010 11:53

А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?! :o Къде са парите от продажбата на тези таланти?! ;) Кой ги изпапка?! :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

Мнениеот FAITHFULL » 15 дек 2010 12:10

Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?! :o Къде са парите от продажбата на тези таланти?! ;) Кой ги изпапка?! :lol:

Кой излапка парите в цска?Каде отидоха парите в левски от трансфери и участия в евротурнири?Много тъпи въпроси задаваш?
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 15 дек 2010 12:35

FAITHFULL написа:
Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?! :o Къде са парите от продажбата на тези таланти?! ;) Кой ги изпапка?! :lol:

Кой излапка парите в цска?Каде отидоха парите в левски от трансфери и участия в евротурнири?Много тъпи въпроси задаваш?

Душко, това е форум на "Пирин" и неговите привърженици, така че въпроси, касаещи "Левски" и ЦСКА тук най-малкото не са уместни. ;) Задай въпросите си в съответните форуми. А щом моите въпросите са тъпи, отговори умнико (ако искаш и можеш, разбира се). ;) И още един въпрос, този път с повишена трудност: Срещу колко чифта бутонки и футболни топки заменихте Бербатов, за да отиде при "червените"?! :mrgreen:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 15 дек 2010 12:59

Айде сега умнико се замисли малко дали Пирин щяха да са на тоя хал,ако "коректния" ЦСКА беше платил за трансферите на Делев и Галчев? Да спомена ли още няколко отбора ощетени от Вас? Ама хайде...не е форум на ЦСКА та да разискваме.
Градския съвет/парламент от друга страна винаги може да се изказва по въпросите свързани със спорта в даден град. Не се учудвай много...
SINCE 1912

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 дек 2010 13:04

Успех ви желая , Пирин ми е един от най-симпатичните отбори и дано се оправите и се намерят пари :!:
Изображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 15 дек 2010 13:26

Trickstyle написа:

Айде сега умнико се замисли малко дали Пирин щяха да са на тоя хал,ако "коректния" ЦСКА беше платил за трансферите на Делев и Галчев? Да спомена ли още няколко отбора ощетени от Вас? Ама хайде...не е форум на ЦСКА та да разискваме.
Градския съвет/парламент от друга страна винаги може да се изказва по въпросите свързани със спорта в даден град. Не се учудвай много...

Приятелю, ако не си разбрал още, аз съм левскар! :mrgreen: Така че, ако имаш да ми кажеш нещо, нека то се отнася за "Левски" и да не е в този форум. :) Отборът на ЦСКА (освен ако нямаме мач с тях) ме интересува толкова, колкото ме интересува животът на Марс. :mrgreen: Друг е въпросът, който зададох още в началото, но ти явно вдяваш трудно: Къде са парите от талантите? Бих добавил, защо "Пирин" не си ги търси? Кой има интерес нещата да се потулват? ;)

Върни се в “Пирин”