Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Мнениеот bekono » 14 дек 2010 16:27

Есиенчо написа:
HardWork написа:Дано не ни бият с повече от 3 гола разлика! Порто са фаворит за спечелването на Лига Европа заедно с Манчестър Сити и Атлетико Мадрид! Те имат отбор за плейофите на шампионска лига, не говорим за Лига Европа! Този тип мачове се използват от португалските отбори да си вдигат цената на футболистите! Много късмет ни трябва и пак Хса ми се вижда доста имагинерен!

Атлетико Мадрид отпадат на 99 % фаворити за ЛЕ са Порто,ЦСКА М,Зенит и Ман Сити,като ние утре излизаме срещу най-класния отбор в ЛЕ тази година. ;)

Така е, но с най- добри футболисти, поне като имена е Ман Сити, но на второ място и фаворит за купата определено е Порто. Не виждам отбор, който да им се опре, освен ЦСКА в 1 мач без значение :)

[offtopic]Само за статистиката - последния път, в който Порто взе купата на УЕФА, триумфира в ШЛ следващия сезон. Само го отбелязвам, тъй като и сега и през 2004 има много добри играчи в отбора.[/offtopic]
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 дек 2010 18:17

bekono написа:
[offtopic]Само за статистиката - последния път, в който Порто взе купата на УЕФА, триумфира в ШЛ следващия сезон. Само го отбелязвам, тъй като и сега и през 2004 има много добри играчи в отбора.[/offtopic]

Порто отново имат добри играчи, единствено им липсва нещо специално [offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 14 дек 2010 19:39

Madridist написа:
bekono написа:

Порто отново имат добри играчи, единствено им липсва нещо специално [offtopic]Изображение[/offtopic]

Според мен това "специално" нещо го имат, техния треньор го стягат за наследник на Моуриньо.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 дек 2010 19:54

До колкото разбрах Порто ще играе със голяма част от юношите , но все пак си мисля ,че са абсолютен фаворит. Дано ЦСКА направи хубав мач .

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 14 дек 2010 20:38

Победа за ЦСКА ще постави името на отбора на всички първи спортни страници в цяла Европа.Футболистите ще си направят най-добрата визитка пред всички специалисти така ,че сега е момента за удар в Европа.Шеридън задължително титуляр.Ако блесне в такъв мач,дори и да не стигне веднага до трансфер ,ще влезе в бележниците за наблюдение на доста мениджъри.
Последна промяна от amoros на 15 дек 2010 09:41, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 дек 2010 21:16

Ballancee написа:До колкото разбрах Порто ще играе със голяма част от юношите , но все пак си мисля ,че са абсолютен фаворит. Дано ЦСКА направи хубав мач .

И откъде го разбра :? По спортните казаха, че няма да дават почивка на титулярите ;)
Всъщност и в Гонга пише както аз чух интересно откъде си чул информацията за юношите :?
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=175041

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 дек 2010 22:27

Аз съм оптимист или 0-1, или 7-1 :) А сега сериозно, Порто в момента са страшилище за всички и ще бъде най-нелогично да загуби този мач, но да не забравяме, че ще срещне също толкова "нелогичен" отбор, така че с малко късмет и повечко футболни умения можем поне да им бъдем достоен опонент, а не като някои други отбори, с които вече играха. Аз харесвам много Порто, но сърцето ми ще си остане завинаги червено. Всичко, освен победа на драконите, ще е нещо много голямо за ЦСКА! Мисля си, че ако всичко се развие по този начин както досега, Порто ще триумфират с купата на ЛЕ. Точно, поради тази причина, се надявам да се похвалим след турнира, че сме единствените били шампиона! Ех, мечти, мечти! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 15 дек 2010 10:41

amoros написа:Победа за ЦСКА ще постави името на отбора на всички първи спортни страници в цяла Европа.Футболистите ще си направят най-добрата визитка пред всички специалисти така ,че сега е момента за удар в Европа.Шеридън задължително титуляр.Ако блесне в такъв мач,дори и да не стигне веднага до трансфер ,ще влезе в бележниците за наблюдение на доста мениджъри.

В еврофутбол коефициента за победа на ЦСКА е 9.00 , ако биете ще е изненадата на всичи мачове от 6 кръг на ЛЕ.За справка когато Левски гостуваше в Португалия за победа на Левски се даваше 6.00.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 дек 2010 12:13

george_speed75 написа:
amoros написа:Победа за ЦСКА ще постави името на отбора на всички първи спортни страници в цяла Европа.Футболистите ще си направят най-добрата визитка пред всички специалисти така ,че сега е момента за удар в Европа.Шеридън задължително титуляр.Ако блесне в такъв мач,дори и да не стигне веднага до трансфер ,ще влезе в бележниците за наблюдение на доста мениджъри.

В еврофутбол коефициента за победа на ЦСКА е 9.00 , ако биете ще е изненадата на всичи мачове от 6 кръг на ЛЕ.За справка когато Левски гостуваше в Португалия за победа на Левски се даваше 6.00.

Аз бих направил друго сравнение когато гостувахте на лацио беше не по-малко от 7 по спомени, но това не ни попречи да си вземете победата така, че накрая на групите всичко е възможно ;) А и щом са решили да излязат с повечето титуялри вместо с юноши значи, че повече ще се пазят от контузии, картони и т.н. ;)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 дек 2010 12:50

2 те в мачовете с Ливърпул и Байер Леверкузен бяха 10 ама излязоха ,нищо не се знае ,при добро развитие на нещата може и да се случи,колкото и невероятно да е.

Върни се в “Архив”