Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 22:48

Thsmith написа:продължавате излишен спор.. колкото и да пикаете газ някой ако има нов национален стадион той ще е в София... А дали ви харесва или не...

Хехе, ти да не си някакъв законодател или представител на властта? На някои самочувствието им е в повече ;)
И стига с тази глупост нацуионален стадион- да не сме по соц времето? В Румъния, Сърбия, Гърция данеби да играят на национален стадион? Местят се в различни градове , така и трябва....
Кой би инвестирал в нещо, на което ще се играе 5 пъти в годината максимум?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:49

Не съм им счетоводител за да им знам наемите на стадионите и от един концерт или мач колко пари остават за стадиона. Но след 2 години лиценз ще има само Лазур(евентуално) и там трябва да играят нац. отбор и евро учатниците ни. Сега те имат временен лиценз. Та колкото и да е, за 20-30г. инвестицията се изплаща. Вече всичко зависи от менинджмънта на стадиона. При добро управление, няма проблем..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 дек 2010 22:51

Hugo Boss написа:Не съм им счетоводител за да им знам наемите на стадионите и от един концерт или мач колко пари остават за стадиона. Но след 2 години лиценз ще има само Лазур(евентуално) и там трябва да играят нац. отбор и евро учатниците ни.

И кои?
От кога е проблем на държавата частен клуб къде ще си играе мачовете?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:51

MORSKI написа:
Thsmith написа:продължавате излишен спор.. колкото и да пикаете газ някой ако има нов национален стадион той ще е в София... А дали ви харесва или не...

Хехе, ти да не си някакъв законодател или представител на властта? На някои самочувствието им е в повече ;)
И стига с тази глупост нацуионален стадион- да не сме по соц времето? В Румъния, Сърбия, Гърция данеби да играят на национален стадион? Местят се в различни градове , така и трябва....

Че Англия да не би да се местят или и те са в соц времето, а във Франция. Даже те си имат десетки стадиона които отговарят на лиценза. Тук колко стадиона отговарят, че да се местят?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:52

Dust написа:
Hugo Boss написа:Не съм им счетоводител за да им знам наемите на стадионите и от един концерт или мач колко пари остават за стадиона. Но след 2 години лиценз ще има само Лазур(евентуално) и там трябва да играят нац. отбор и евро учатниците ни.

И кои?
От кога е проблем на държавата частен клуб къде ще си играе мачовете?

Ми най-малкото от там ще се използва стадиона и ще се взимат пари!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 22:54

Hugo Boss написа:
MORSKI написа:

Че Англия да не би да се местят или и те са в соц времето, а във Франция. Даже те си имат десетки стадиона които отговарят на лиценза. Тук колко стадиона отговарят, че да се местят?

Чакай сега в Англия от известно време играят на Уембли... И то за тях е символ! Неслучайно е легендарният Уембли...
Като си ми тръгнал с примерите- в Италия, Германия, Холандия и Испания данеби да играят на национален стадион :mrgreen:

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:57

Там имат избор къде да играят, а тук какъв избор имат? Имаме ли читави стадиони които да отговарят на лицензите? - НЕ!! Та при нас ще стане обратното. Отборите в Евртотурнирите ще играят срещите си на нац. стадион.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 22:58

Принципно аз също съм против изграждането на национален стадион само за националния отбор... Ако ще се прави трябва дае с 1 или 2 отбора и да се поделят разходите...
В тази тема коментирах само дали евентуално ако има такъв стадион е логично да е в Столицата или някъде в провинцията...
Коментирах и факта, че разгойко съобщи, че ще строй стадион и той ще е в София... тъй, че не на мен, а на някой друг много му се е вдигнало самочувствието , а морски? Или си вярваш, че понеже не ти харесва да се строй стадион в София то той ще се премести у бургас или там от където си :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 22:59

Hugo Boss написа:Там имат избор къде да играят, а тук какъв избор имат? Имаме ли читави стадиони които да отговарят на лицензите? - НЕ!! Та при нас ще стане обратното. Отборите в Евртотурнирите ще играят срещите си на нац. стадион.

Точно затова говоря, че не е нужно да се инвестират луди пари в стадион на който ще се играе 4-5 пъти... По-добре е да се направят нови или поне да се реконструират настоящите във всеки по-голоям град! И да се играе на ротационен принцип в 3-4 града поне!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 23:02

Thsmith написа:тъй, че не на мен, а на някой друг много му се е вдигнало самочувствието , а морски? Или си вярваш, че понеже не ти харесва да се строй стадион в София то той ще се премести у бургас или там от където си :lol: :lol:

Точно твоето самочувствие е високо, че и не четеш на всичкото отгоре какво пишат другите, а си съчиняваш разни неща... Колко познато....
Аз не съм против стадиона да е в София, аз съм против явлението "НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН"! Усещаш ли разликата! И в предното си мнение обясних за какво говоря, така че следващия път преди да пуснеш мнение, прочети другите каква теза защитават !

Върни се в “Футбол - България”