Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 21:34

Hugo Boss написа:Аз също ви питам, по-добре ли е да играем в Турция или Румъния. Стадиона в Бургас след 2 години също няма да покрива лиценза на УЕФА за националните отбори

там е работата, че ще го покрива! Тъй като им трябва още 1 коризка и са готови! Проблема с паркинга също е на път да се реши... И стига само си отлагал, отговори на хората- така дискусия не се води!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2010 21:35

Hugo Boss написа:Аз също ви питам, по-добре ли е да играем в Турция или Румъния. Стадиона в Бургас след 2 години също няма да покрива лиценза на УЕФА за националните отбори

Пънеш се като магаре на мост обаче. Да, нека да играят там, щом тук събират толкова мераклии да ги гледат. Сега, на тяхното не/можене и да им се вдига и модерен стадион ли?
То, ако мислим за УЕФА-та, дай Б.Б. да отдели пари за всеки клуб да си оправи инфрастуктурата, защото нямат база.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 22:22

продължавате излишен спор.. колкото и да пикаете газ някой ако има нов национален стадион той ще е в София... А дали ви харесва или не...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 дек 2010 22:22

[offtopic]С приятели преглеждаме темата и повярвайте ми някои коментари са много забавни![/offtopic]
По принцип националният стадион е на всички, пък ако ще и в Чепърнянци да е!
Най- нормалното е да бъде в столицата или в най- големият град, в случая това е София. Друг е въпросът каква столица е нашата! Алианц Арена, който признавам си не съм посещавал, е на майната си до околовръстното на Мюнхен, а не в центъра каквато е идеята сега за нашият!
П.П. Стадион "Васил Левски" е гола вода :( Мечтая някой ден да имаме модерни стадиони в България и аз да гледам националите в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Пловдив може и Ловеч даже защо не :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 22:27

Thsmith написа:продължавате излишен спор.. колкото и да пикаете газ някой ако има нов национален стадион той ще е в София... А дали ви харесва или не...

Че то това си е ясно и нормално.
Чаках да ми направиш списък на национални стадиони в Европа, които не са и клубни, но нещо не ти е удобно май ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:29

И цяла България ще има един стадион на които ще могат да играят срещите си в Евротурнирите и националния отбор :) И то ако от Бургас решат да вдигнат още една козирка и направят 800 парко места. Що за държава ще сме ако не можем да си построим един стадион? Вместо да се радвате, тръгвате да плюете!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 22:31

Кашчей написа:
Thsmith написа:продължавате излишен спор.. колкото и да пикаете газ някой ако има нов национален стадион той ще е в София... А дали ви харесва или не...

Че то това си е ясно и нормално.
Чаках да ми направиш списък на национални стадиони в Европа, които не са и клубни, но нещо не ти е удобно май ;)
Кой аз ли? Че да не ти чета мислите... Пък ако ти трябва списък си ги търси... да не съм ти секретарка...
Иначе без да се замислям се сещам за Уембли и Стад Дьо Франс, а на лужники незнам дали играе някой...
Както и да е какво общо има?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 дек 2010 22:36

Hugo Boss написа:И цяла България ще има един стадион на които ще могат да играят срещите си в Евротурнирите и националния отбор :) И то ако от Бургас решат да вдигнат още една козирка и направят 800 парко места. Що за държава ще сме ако не можем да си построим един стадион? Вместо да се радвате, тръгвате да плюете!!

Как да се радвам като не виждам повод за радост.
Инвестицията на фона на всички по-важни проблеми в държавата е крайно несериозна и още по-кофтито в цялата схема е, че отново ще бъдат откраднати милиони безнаказано.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 22:39

Ааа, сега дали пари ще се крадат е друга работа. Те тия пари където и да се вложат пак може да се откраднат. Уж мислите за спорта и как нямаме един читав стадион(само Лазур ако се пооправи) сега ще строим нов и пак недоволни. А тези пари ще влезнат във икономиката ни - няма да се скъсат и изчезнат

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 дек 2010 22:43

Хайде да говориш в единствено, а не множествено число.
Искам да ми кажеш през 2010 година националният отбор на България колко мача изигра като домакин и колко концерта имаше на националният стадион?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”