Кристияно Роналдо изравни рекорд на Ди Стефано
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Кристияно Роналдо изравни рекорд на Ди Стефано
Глупавия Флешбук не означава нищо.Аз лично имам приятел дето е драснал ''Like'' на над 50 отбора това прави ли го фен ? Факт е,че Роналдо е мразен дори от феновете на Манчестър Юнайтед.
Frankie Lampard написа:Глупавия Флешбук не означава нищо.Аз лично имам приятел дето е драснал ''Like'' на над 50 отбора това прави ли го фен ? Факт е,че Роналдо е мразен дори от феновете на Манчестър Юнайтед.
Глупав е, и аз не го харесвам,защото направи света една голяма секта. Аз лично имам Фейсбук от 2006 година и за две години имах точно двама приятели.Играехми си на игрички-покерче, билярд и т.н. И изведнъж настана някаква масова психоза и хората започнаха да живеят в него. Както и да е, това,че някой е драснал LIKE на 50 отбора естетсено,че не го прави фен, но поне ме кара да си мисля,че към дадения клуб или спортист, твоят приятел изпитва малко повече положителни отколкото отрицателни чувства.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Айде стига с това, мразим или не мразим, аз просто си казах, какво мисля, че му пречи да влезе в залата на славата както си му е реда. Той и Ван Гол нижеше от половин положение гол, но няма да има толкова ярка следа в историята на клуба.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Аз спирам,че се олях,но както и да е.Не е реално Кристиано да има 16 000 000 фена,а Меси 300 000.
Frankie Lampard написа:Аз спирам,че се олях,но както и да е.Не е реално Кристиано да има 16 000 000 фена,а Меси 300 000.
Меси има близо 5 милиона
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Аз поне такъв Фейсбук не съм виждал.
Аз съм за Манчестър Юнайтед. Преди харесвах Роналдо, заради изявите и финтовете му, но малко като пораснах осъзнах, че чрез тези свои изяви той пречи на играта.Също така и Меси ми е безкрайно симпатичен, заради това че винаги се раздава и някак си не се набива на очи чрез разни реклами, не провокира съперниците си със тъпи физиономии.Той знае, че може много, но не го изтъква никъде, освен на терена.Това е нещо, което липсва на Роналдо.Сега си мисли, че е най-добрия (без съмнение брилянтен), но да не забравя че и той е нормален футболист, който може да получи контузии, които да го изкарат с месеци или години и тогава бих искал да видя какво ще е изражението му след цялата надменчивост, която блика от него !!
Frankie Lampard написа:Аз поне такъв Фейсбук не съм виждал.
Значи, аз лично съм убеден,че съм я виждал, в момента не излиза,може да е изтрира или да е пренатоварена, но с очите си съм виждал страница във Фейсбук на Меси с над 4 милиона привръежници. Ето ти и доказателство една статия- http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=460402.Прочети само последното изречение. Тя е от преди една година, и още тогава Меси е имал над милион. Както и да е. Не мисля,че това има чак толкова голямо значение
savatabs написа:Аз съм за Манчестър Юнайтед. Преди харесвах Роналдо, заради изявите и финтовете му, но малко като пораснах осъзнах, че чрез тези свои изяви той пречи на играта.Също така и Меси ми е безкрайно симпатичен, заради това че винаги се раздава и някак си не се набива на очи чрез разни реклами, не провокира съперниците си със тъпи физиономии.Той знае, че може много, но не го изтъква никъде, освен на терена.Това е нещо, което липсва на Роналдо.Сега си мисли, че е най-добрия (без съмнение брилянтен), но да не забравя че и той е нормален футболист, който може да получи контузии, които да го изкарат с месеци или години и тогава бих искал да видя какво ще е изражението му след цялата надменчивост, която блика от него !!
Единствено,не мога да се съглася с това,което съм удебелил. Меси за миналата година беше на първо място по приходи от реклами,влезни в youtube и напиши на търсене messi commercial и виж колко странички ти излизат. Няма спор, страшен талант е, аз никога не съм казвал лоша дума за него и мисля,че такъв играч се ражда наистина рядко.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Бая се майтапихме след световното с Меси.
Какво направи Меси на световното ?
Отг-Подаваше чипс

Какво направи Меси на световното ?
Отг-Подаваше чипс