Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 21:02

Hugo Boss написа:Каквото и да стане си е наш проблем :) Ще си строите на воля по родните места...

Кой те знае ти от кое село или малък град си , или твоите роднини преди 100 години от къде са дошли! Ама вече говорим и нападаме... Значи несофианци имали комплекси, а вие като наричате другите селяни и ги приканвате не знам от позицията на какви да си ходят, забравяйки откъде сте дошли вие- нямате комплекси, така ли?
Брей, много дебелокожо мислене имали някои!

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 21:05

Ми какво да ти кажа.. фамилията ни си взе сграда в центъра на София от реституция. Та поне от преди 70-80г. сме си тук. Та не определяй кой е софиянец и кой не е !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 21:05

Hugo Boss написа:
Кашчей написа:
Hugo Boss написа:Каквото и да стане си е наш проблем :) Ще си строите на воля по родните места...

И кой ще ви построи стадиона, гражданино :mrgreen: :mrgreen:

Това твой проблем ли е?

Транс пенис ми е този проблем.
Надали ще ти е на теб и подобните ти, ако трябва сами да си строите прекрасните зали и стадиони, молове и подобни.Да си карате трамваи, тролейбуси и автобуси, защото да става в 3 през нощта не е приоритет на "истинският" софиянец.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 21:08

Кашчей, не взимай нашите проблеми присърце :) Има си хора за всичко, пък и няма да ни обезценявате труда. Защото сте готови на всичко и почти без пари да работите за да останете в София!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 21:09

Hugo Boss написа:Ми какво да ти кажа.. фамилията ни си взе сграда в центъра на София от реституция. Та поне от преди 70-80г. сме си тук. Та не определяй кой е софиянец и кой не е !!!

Ами аз да ти кажа също, че и моята фамилия по майчина линия е в София от повече от 110 години, но такива са изключителна рядкост!
И викаш, че от 70 години сте тук, няма лошо, ами преди това откъде идват предците ти, а? Да не е от някой мегаполис? И с какво право ти да речем ще кажеш на някой, че е селянин(независимо от град ли е или село- другата глупост) при все, че преди 100 години и твоите роднини са живели в села и малки градчета да речем?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 21:11

MORSKI написа:
Hugo Boss написа:Ми какво да ти кажа.. фамилията ни си взе сграда в центъра на София от реституция. Та поне от преди 70-80г. сме си тук. Та не определяй кой е софиянец и кой не е !!!

Ами аз да ти кажа също, че и моята фамилия по майчина линия е в София от повече от 110 години, но такива са изключителна рядкост!
И викаш, че от 70 години сте тук, няма лошо, ами преди това откъде идват предците ти, а? Да не е от някой мегаполис? И с какво право ти да речем ще кажеш на някой, че е селянин(независимо от град ли е или село- другата глупост) при все, че преди 100 години и твоите роднини са живели в села и малки градчета да речем?

Когато някой поне 2-3 поколения е в София може да се каже, че е софиянец. А предците на всички идват от каменната ера, така че не се прави на интересен :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2010 21:17

Hugo Boss написа:А УЕФА и ФИФА ще ни позволят ли да игрем на поляната? Ходих за последно на В. Левски да гледам ЦСКА - Бешикташ ( по-скоро да гледам Бешикташ, не съм от ЦСКА). В А сектор м/у редовете имаше педя вода, а аз седх в/у облегалката. Същевременно един приятел се преби и падна в локвите и опръска един човечец целия.. как да ходя на мач и да дам по 15лв за това? Да се самонаказвам ли?

И на Камп Ноу да играят националите, с тази им бездушна игра, няма да ида да ги гледам. Виж, отбора от 94-та, бих платил и да ги гледам на поляната. Но, какъв пък съм аз да казвам ,че 3 000 000 човека, няма да напълнят накакви си 40 000 места. Ти даваш ли гаранция за това?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 21:18

Hugo Boss написа:Кашчей, не взимай нашите проблеми присърце :) Има си хора за всичко, пък и няма да ни обезценявате труда. Защото сте готови на всичко и почти без пари да работите за да останете в София!!!

Съм русенец, живея и работя в Русе, и за нищо на света няма да се натреса в София.

За съжаление, вашите проблеми се преекспонират от всички медии и стават проблеми на цяла България, и цяла България трябва да цъка, ахка и охка, че в София станало наводнение примерно, или че на ЦСКА не им дали лиценз.Никой не споменава, че някой на местно ниво не си е свършил работата, за да се стигне дотам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 дек 2010 21:18

Hugo Boss написа:А УЕФА и ФИФА ще ни позволят ли да игрем на поляната? Ходих за последно на В. Левски да гледам ЦСКА - Бешикташ ( по-скоро да гледам Бешикташ, не съм от ЦСКА). В А сектор м/у редовете имаше педя вода, а аз седх в/у облегалката. Същевременно един приятел се преби и падна в локвите и опръска един човечец целия.. как да ходя на мач и да дам по 15лв за това? Да се самонаказвам ли?

Ако ще да го направят в Силистра ми е все тая, но в момента това не е оправдана инвестиция.

Кажи за една календарна година, колко мача изиграва националният ни отбор защото този стадион ще е неговият и ненамесвай клубовете защото те в момента нямат място в дискусията.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 21:20

fcb_bg написа:

И на Камп Ноу да играят националите, с тази им бездушна игра, няма да ида да ги гледам. Виж, отбора от 94-та, бих платил и да ги гледам на поляната. Но, какъв пък съм аз да казвам ,че 3 000 000 човека, няма да напълнят накакви си 40 000 места. Ти даваш ли гаранция за това?

А защо не погледнеш в темите когато УЕФА на заплаши, че скоро нито един стадион няма да има лиценз и ще трябва да играем в чужбина. И тогава ли си смятал, че не ни е нужен стадион?

Върни се в “Футбол - България”