Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bat sashko
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот bat sashko » 14 дек 2010 17:23

satyr_666 написа:Неразумно е. Както е и неразумно ВСИЧКИ да се навират тук.
+1

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 17:27

dodo7271 написа:Ами какво да ти кажа. Когато един журналист напълно аргументирано излага доводи, няма какво да му кажеш. Според мен обаче тук има политически елемент. Всички знаем, че Славчо Атанасов и Бойко не могат да се понасят, може би това е причината.

И кой са тия аргументи? Първа стадион пловдив трябва да бъде сринат и да бъде построен на ново... тъй, че тия 12 млн може да си ги завре в задника автора на статията... Ще излезе даже по скъпо от това да се почне от нулата защото стадиона трябва да се бута. Второ я да ми каже автора като дава пример с Италия, Англия и ко коя е тая страна която е построила национален стадион извън столицата си? Целия съм в слух? Да много страни играят на ротационен принцип, но тук не става дума локо пд примерно да има стадион както и черноморец и видин примерно и националите да играят един мач тук един там, а става въпрос да се построй наицонален стадион ... Е аджеба някой да дигне национален стадион на който да се играят всички мачове извън столицата - такова животно няма. Още повече като приемем, че от 6 млн население което 500-600 хил са турци който не ходят на такива мероприятия -2 500 000 до 3 000 000 живеят в София ... Демек 1/2 даже и отгоре на населението което би ползвало такова нещо ? Къде да е ? Ами вземете се ометете всички по родните си места и тогава искайте да се строй там нещо...

До тогава мога да ви кажа само тези думи...[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 14 дек 2010 17:30

Като в София има 3 000 000 ходите ли на националния стадион гражданино

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 17:31

Ами така ще е докато няма децентрализация на общините и плащаме данъците на София какво очаквате! А какво значи това не се навирайте тук което прочетох в един пост? Това да не е някаква частна собственост или някой да е върнал Жителството ? Имам право да съм на всякъде в България както и всеки друг! Моите данъци отиват и за София!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 дек 2010 17:33

Thsmith написа:
dodo7271 написа:Ами какво да ти кажа. Когато един журналист напълно аргументирано излага доводи, няма какво да му кажеш. Според мен обаче тук има политически елемент. Всички знаем, че Славчо Атанасов и Бойко не могат да се понасят, може би това е причината.

И кой са тия аргументи? Първа стадион пловдив трябва да бъде сринат и да бъде построен на ново... тъй, че тия 12 млн може да си ги завре в задника автора на статията... Ще излезе даже по скъпо от това да се почне от нулата защото стадиона трябва да се бута. Второ я да ми каже автора като дава пример с Италия, Англия и ко коя е тая страна която е построила национален стадион извън столицата си? Целия съм в слух? Да много страни играят на ротационен принцип, но тук не става дума локо пд примерно да има стадион както и черноморец и видин примерно и националите да играят един мач тук един там, а става въпрос да се построй наицонален стадион ... Е аджеба някой да дигне национален стадион на който да се играят всички мачове извън столицата - такова животно няма. Още повече като приемем, че от 6 млн население което 500-600 хил са турци който не ходят на такива мероприятия -2 500 000 до 3 000 000 живеят в София ... Демек 1/2 даже и отгоре на населението което би ползвало такова нещо ? Къде да е ? Ами вземете се ометете всички по родните си места и тогава искайте да се строй там нещо...

Много си умен бе пич! Ами кажи ми една държава дето има два национални стадиона на едно място? Няма що, голям довод изкара! Другия какво ще го правите ще го дадете на Академик София ли?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 дек 2010 17:34

Thsmith написа:

Пич нали се сещаш че като столичани си отидат по родните места остават само гражданите тоест - Пловдивчани! :) :) :) Така че споко и лекарствата да не забравиш!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 14 дек 2010 17:36

waranty написа:Като в София има 3 000 000 ходите ли на националния стадион гражданино

нека не го обръщаме този спор на "граждани"!
Когато почти всичко е концентрирано в София е нормално младите и кадърни хора да ходят там! А тези, които са най-големите граждани, ще им напомня само, че преди 100 години София е била под 10 000. Така че кажи-речи всички "кореняци" са си баш селяни (в което не влагам нищо лошо).

Пловдичани, истината е, че дори и при вас да е националния стадион, точно след 3 мача ще спрете и вие да ходите. Това не е породено от процента "фенове", а от продулцията.
За мен най-нормалното е национален стадион в София, хубави клубни стадиони в Пловдив, Варна, Бургас, Търново.. и ротационен принцип.

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 14 дек 2010 17:39

malchev написа:
waranty написа:Като в София има 3 000 000 ходите ли на националния стадион гражданино

нека не го обръщаме този спор на "граждани"!
Когато почти всичко е концентрирано в София е нормално младите и кадърни хора да ходят там! А тези, които са най-големите граждани, ще им напомня само, че преди 100 години София е била под 10 000. Така че кажи-речи всички "кореняци" са си баш селяни (в което не влагам нищо лошо).

Пловдичани, истината е, че дори и при вас да е националния стадион, точно след 3 мача ще спрете и вие да ходите. Това не е породено от процента "фенове", а от продулцията.
За мен най-нормалното е национален стадион в София, хубави клубни стадиони в Пловдив, Варна, Бургас, Търново.. и ротационен принцип.

А нашите отбори като се бориха да не испаднат,щото не си пълнихме стадионите,ако Левски и ЦСКА бяха на местата на нашите отбори,само роднини на футболистите щеше да има

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 17:40

Yellow major написа:Много си умен бе пич! Ами кажи ми една държава дето има два национални стадиона на едно място? Няма що, голям довод изкара! Другия какво ще го правите ще го дадете на Академик София ли?

Ти четеш ли или просто пишеш на изуст? Разбойко както и диков казаха, че Ст. В.Левски ще остане за лека атлетика... демек футбол няма да се играе на него.
И два национални стадиона не може да има... То един е много и глупост без да играят клубни отбори на него ти сигурно искаш и стадион за по 1 мач на 2 години да има :lol:
--

child in time - проклет да е желев, че го махна... Заради него града ми се разсипа и напълни със селяни
Последна промяна от Thsmith на 14 дек 2010 17:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 14 дек 2010 17:41

Еми не се пълниха! Уважавам ви страшно много като агитка, ама не се изкарвайте по 20 хиляди на мач. И вие ходите по 4-5 хиляди.

Върни се в “Футбол - България”