Реал Сарагоса - Реал Мадрид 12.12, 20:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал Сарагоса - Реал Мадрид 12.12, 20:00

Мнениеот RENAULT » 12 дек 2010 22:21

Frankie Lampard написа:
daniel875 написа:Каквото и да приказвате, испанското първенство е като нашето. Първите само бият и това да е. Даже и равен нямат. От това по - скучно няма.
И двата гранда си взеха гостуванията си в Арагон. Наистина много жалко.

+1

Хайде сега, започна се с глупостите. :) :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 12 дек 2010 22:35

RENAULT написа:
Frankie Lampard написа:
daniel875 написа:Каквото и да приказвате, испанското първенство е като нашето. Първите само бият и това да е. Даже и равен нямат. От това по - скучно няма.

+1

Е, може ли без да изръсят някоя простотия...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 дек 2010 22:36

Групата на Реал беше по - тежка от тази на Барселона, така че не може да правят сравнения. От гледна точка на успехите и самочувствието на двата тима мисля, че ако Барселона попадне в група в каквато попада Реал вече две години, "блаугранас" няма да излязат. Лично мнение.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 13 дек 2010 00:09

Честита победа на всички. Роналдо игра добре, въпреки, че нямаше ситуации за гол, освен 2-та пряк свободни удари. Йозил отново впечатляващ, Ди Мария също. Бензема трагичен. За Чаби, речника ми е беден, за да изкажа възхищението си. Ласс винаги съм го харесвал, дано си спечели отново титулярното място. Бяхме бетон в защитата, Карвальо въпреки дузпата, която беше ненужна, не трябваше да го спъва, той и без това отиваше към корнера, нямаше какво да направи. Цял мач се молих Моу да пусне Мората, той ме впе1атли доста. Още като го включиха в групата за мача с Аякс, казах, че това е следващия Раул. Може някои да ме помислят за луд, но искам той да е титуляр срещу Севиля, вместо Бензема. Беше страхотен мач!
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 13 дек 2010 00:10

RENAULT написа:
Frankie Lampard написа:

+1

Не, да не устайш шансове на първия в Италия, не е толкова трудно. Английските отбори, ще ги поведът с 10-0 още през първото полувреме
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 дек 2010 02:00

Както казах протоколна победа за вас.

Честито.

Ако не беше тая дузпа за Сарагоса щях да хвана точният резултат на мача...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 дек 2010 13:47

Относно картона на Алонсо,аз лично нямам никакви претенции-класическо нарушение, но на Марсело ми се строи доста пресилен. Най-малкото,защото съдията не показа еднакъв критерий- играчи на Сарагоса на два-три пъти оспорваха съдийско решение и не ги санкционираха, Марсело подскочи малко повече за един фал срещу Арбелоа и съдията веднага му вдигна картона .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 дек 2010 15:17

Най-вероятно имат някаква клауза в договра за изиграни мачове някои от футболистите.Защо не вземат да пускат юноши не мога да разбера?! И то при 0-3 и нападател който не може да вкара няколко удобни положения,какво има да се чудиш?По лошо може ли да стане?Най-много да изгрее някоя нова звезда.Не съм против Бензема.Даже ми е много симпатичен.Но просто си пропилява шансовете.А и, играеш 60 мин не си се предствил добре,излизаш.Другия мач пак нека си го пусне,но защо тоя малкия толкова малко време го пусна не знам.Както и да е.
Сезона продължава рутинно.Нищо интересно.Аз след мача с Барселона не съм доволен защото това беше мача в който трябваше да играем.Сега Сарагоса,Марагоса....то е ясно.Сега следващия мач ни е 1/8.Няма значение срещу кой.Там трябва да играем и евентуално да ми се подобри настроението.
Не че не се радвам че бием ,но все пак ......За 1/8 финала трябва да изедем тревата.Бой до послендата мин.
Очкавам Лион или Рома.Има какво да си връщаме особено с Лион.

За вчера съм много доволен от Лас.Много му харесвам играта.Не трябва да го изпускаме в никакъв случай.Малкия Мората също ме радва.Друго всичко е някак си рутинно.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 дек 2010 18:52

sl321 написа:Най-вероятно имат някаква клауза в договра за изиграни мачове някои от футболистите.Защо не вземат да пускат юноши не мога да разбера?! И то при 0-3 и нападател който не може да вкара няколко удобни положения,какво има да се чудиш?По лошо може ли да стане?Най-много да изгрее някоя нова звезда.Не съм против Бензема.Даже ми е много симпатичен.Но просто си пропилява шансовете.А и, играеш 60 мин не си се предствил добре,излизаш.Другия мач пак нека си го пусне,но защо тоя малкия толкова малко време го пусна не знам.Както и да е.
Сезона продължава рутинно.Нищо интересно.Аз след мача с Барселона не съм доволен защото това беше мача в който трябваше да играем.Сега Сарагоса,Марагоса....то е ясно.Сега следващия мач ни е 1/8.Няма значение срещу кой.Там трябва да играем и евентуално да ми се подобри настроението.
Не че не се радвам че бием ,но все пак ......За 1/8 финала трябва да изедем тревата.Бой до послендата мин.
Очкавам Лион или Рома.Има какво да си връщаме особено с Лион.

За вчера съм много доволен от Лас.Много му харесвам играта.Не трябва да го изпускаме в никакъв случай.Малкия Мората също ме радва.Друго всичко е някак си рутинно.

+1 като разликата е, че аз май искам да играем с Интер за да се завърне Моу в Италия и то точно срещу Интер, ще е интересно.
ПП И макар да харесвам Интер, според мен те са един от най-слабите до момента отбори, и оня Б. дето го сложиха там ся и тях да ....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 дек 2010 20:15

[center]Кристиано: Голът срещу Сарагоса бе един от най-хубавите в кариерата ми[/center]

[center]Изображение[/center]

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HtYVR8ZWC8E&feature=player_embedded[/youtube][/center]

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви попадението си срещу Сарагоса за един от най-хубавите в кариерата му. Португалското крило се разписа от пряк свободен удар в края на първото полувреме, при успеха на Реал с 3:1.
Според Роналдо, победата е била важна и за възстановяването на самочувствието в отбора след тежката загуба от Барселона в края на ноември.
“Голът ми показва, че отборът работи здраво. Това е един от най-хубавите голове в кариерата ми,,” каза Роналдо, цитиран от официалния сайт на Реал. “Играем добре. Нямаше да вкарам обаче, ако съотборниците ми не бяха спечелили фаула. Доволен съм. Искам да продължаваме победната серия, докато можем.”
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”