Frankie Lampard написа: Аз да бях,поне щях да се опитам да застана пред него да блокирам удара му,а тея 5 човека стоят и го гледат как бяга в страни.
Много ще си ми интересен, как ще паднеш по г*з със зяпнала уста....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот fcb_bg » 13 дек 2010 18:17
Frankie Lampard написа: Аз да бях,поне щях да се опитам да застана пред него да блокирам удара му,а тея 5 човека стоят и го гледат как бяга в страни.
Мнениеот bultras4e » 13 дек 2010 18:18
Frankie Lampard написа:Що не развъртва защитниците така и в ШЛ ? Не може 5 защитника да стоят и да го гледат.
Мнениеот Frankie Lampard » 13 дек 2010 18:18
fcb_bg написа:Frankie Lampard написа: Що не развъртва защитниците така и в ШЛ ? Не може 5 защитника да стоят и да го гледат.
Е, 5 и на него са му множко, но по 2ма-3-ма редовно си ги литва. Или пък да се случи някой да не играе бетон, само го гледай.
Мнениеот durex » 13 дек 2010 18:19
fcb_bg написа:Frankie Lampard написа: Що не развъртва защитниците така и в ШЛ ? Не може 5 защитника да стоят и да го гледат.
Е, 5 и на него са му множко, но по 2ма-3-ма редовно си ги литва. Или пък да се случи някой да не играе бетон, само го гледай.
Мнениеот durex » 13 дек 2010 18:21
Мнениеот fcb_bg » 13 дек 2010 18:23
Santiago Munezz написа:fcb_bg написа:Krasi1914 написа: видяхте го сборния отбор на света през 2009г. казва се Интер.....
К'о речи?Точно пък през 2009 бяха супернекадърници. През 2010 имаше само 1 период в който направиха силни мачове и това им беше. Дори и станаха шампиони на Италия с късмет, заради малоумната загуба на Рома вкъщи. Сега никой не ги брои за живи, с нетърпение чакам мачовете им за СК.
Та какво викаше?
Точно в тоя период през 2010 година отстраниха Барса станаха шампион на Италия взеха купата на Италия и триумф в ШЛ е мисля че е достатъчно !!!
Мнениеот UltraBlue » 13 дек 2010 18:26
fcb_bg написа:
Е, да - именно през 2010-та, не 2009-та както го е написал. Или забрави каква мъка бяха в групата...през 2009-та? А къде са сега, нали е още 2010-та - тяхната година? Или тя, за тях е от януари до май?
Мнениеот fcb_bg » 13 дек 2010 18:28
Frankie Lampard написа:fcb_bg написа:Frankie Lampard написа: Що не развъртва защитниците така и в ШЛ ? Не може 5 защитника да стоят и да го гледат.
Меси е гениален.Разбирам да използва скорост и да финтира защитници,но това,което видях вчера не е реално просто.5 човека стояха и все едно му викаха ''Вкарай ни гол''
Мнениеот fcb_bg » 13 дек 2010 18:32
UltraBlue написа:fcb_bg написа:
Е, да - именно през 2010-та, не 2009-та както го е написал. Или забрави каква мъка бяха в групата...през 2009-та? А къде са сега, нали е още 2010-та - тяхната година? Или тя, за тях е от януари до май?
Това е най-важната чст от годината за всеки футболен отборПо принцип съм забелязал че тези, които тръгват слабо в началото, накрая финишират доста добре
Поради тази причина очаквам отбори като Челси, Интер, Ман Ю да вдигнат доста оборотите след нова година
Мнениеот Yanev » 13 дек 2010 18:43
Krasi1914 написа:ами виж резултатите от 2-та мача бе приятелю
Ооооу извинявай през 2010 ви надуха шушоните !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта