cska - maina написа:Ще го продадем Спас , а срещу вас ще излезе Галин Иванов
Нали знаеш, че от България няма как да купите футболист. Тук всички ви знаят как "плащате".
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
cska - maina написа:Ще го продадем Спас , а срещу вас ще излезе Галин Иванов
bigbonusprize написа:delqnski47 написа:Ще е лошо ако не играе,все пак много го мразите,а и той много ви мрази и ще играе добре срещу вас(особено ако играе централен нападател,а не крило...)Особено като централен нападател ще има невероятни шансове срещу джуджетата Данчо Милиев и Иво Иванов.
dodo7271 написа:Много важно дали Делев ще играе срещу Левски или няма да играе. Аз не си спомням Делев да е направил силен мач срещу Левски или изобщо във важен мач да е направил нещо значимо. За такива като мен, един треньор казваше: "Сърцето ти е обвито в лайна". Срещу Бешикташка имах възможност да бодна кокала, но се изплаших. Тогава се вижда истинската класа на един еблю. Иначе срещу Малечка е много лесно да си го извадиш, като хамалин и да се правиш на велик.
bigbonusprize написа:delqnski47 написа:Ще е лошо ако не играе,все пак много го мразите,а и той много ви мрази и ще играе добре срещу вас(особено ако играе централен нападател,а не крило...)Особено като централен нападател ще има невероятни шансове срещу джуджетата Данчо Милиев и Иво Иванов.
wade3 написа:Само да няма Пак великите голмайсторски прояви на Любимеца на всичко нелевскари Иво Иванов
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта