Стадионите, които така и няма да построим в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стадионите, които така и няма да построим в България
Да, но ти показваш макет на завършен стадион . нека се завърши стадион Пловдив пък тогава да се сравнява.
Ботев Пловдив ...
виновни са местните управници.всички виждаме славчо и титюков как всеки мач позират с шалчета,фланелки,членки карти и т.н ,а дори един терен за юношите не са дали.единствения който върши някаква работа и помага това е кошински всички други си правят пр на наш гръб

ами на мен си ми харесва стадион пловдив.първо че е разположен на прекрасно място в парка на гребната база край него има терени поломщи игрища хо-малък стадион с трибуна за около 3 000 души.самия стадион ти може би не си стъпвал на него да усетиш каква атмосфера създава така че не говори и ако бъде ремонтиран и модернизиран ще стане нещо уникално за България

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
На стадион Пловдив не съм стъпвал, но нещо различно ли има на него от това на снимките?
Хайде сега ще ми е интересно да ми кажеш как ще бъде покрит целият, защото тази козирка която е почната покрива само втория етаж и при положение, че конструкцията не е предвидена за 100% покриване на седящите места какво правим по случая?
Моето лично мнение което отдавна съм споделил за стадион Пловдив е пориване до земята и Локо, Ботев + общината правят нов модерен, който ще се използва всяка седмица, винаги ще има мачове, винаги ще има човекопоток около него, в архитектурният дизайн ще се вкарат заведения и подобни за генериране на доходи.
Един стадион като Лех Познан на мястото на настоящият и ти гарантирам, че на всеки мач ще е ма 70%, а когато играят Локо и Ботев в дербито ще е 100% фул.
Хайде сега ще ми е интересно да ми кажеш как ще бъде покрит целият, защото тази козирка която е почната покрива само втория етаж и при положение, че конструкцията не е предвидена за 100% покриване на седящите места какво правим по случая?
Моето лично мнение което отдавна съм споделил за стадион Пловдив е пориване до земята и Локо, Ботев + общината правят нов модерен, който ще се използва всяка седмица, винаги ще има мачове, винаги ще има човекопоток около него, в архитектурният дизайн ще се вкарат заведения и подобни за генериране на доходи.
Един стадион като Лех Познан на мястото на настоящият и ти гарантирам, че на всеки мач ще е ма 70%, а когато играят Локо и Ботев в дербито ще е 100% фул.

Вместо да строят нов стадион в София може да се ремонтира този в Пловдив за много по-малко пари. А и в Пловдив когато играе националния отбор стадиона ще се пълни винаги независимо от противника! Ако се мисли за спорта и футбола това трябва да се направи! А стадион Васил Левски може да му се сложи покрив за доста по-малко пари отколкото да се прави цял нов стадион...
PFC Litex написа:На стадион Пловдив не съм стъпвал, но нещо различно ли има на него от това на снимките?
Не съм архитект , защо пък трябва да е цялата и защо да не се направи нова и защо , защо - стига се излагай .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
Paco_1912 написа:ами на мен си ми харесва стадион пловдив.първо че е разположен на прекрасно място в парка на гребната база край него има терени поломщи игрища хо-малък стадион с трибуна за около 3 000 души.самия стадион ти може би не си стъпвал на него да усетиш каква атмосфера създава така че не говори и ако бъде ремонтиран и модернизиран ще стане нещо уникално за България![]()
Paco_1912 по- лесно (евтино) е да се строи а не ремонтира! Също не е лошо да има хубав стадион в София и в Пловдив! Нещо против за хубави стадиони в двата града!
П.П. За успокоение на хората в Пловдив: ако не се ползва метрото в София, то от западен квартал до летището времепътуването в пиков час е равно на това от Пловдив до Софийското летище с автомобил

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
виж майна не си мисли че имам точно нещо против вас софиянци.мисълта ми е че навремето ремонтираха васил левски не го обмислиха както трябва да предвидят за козирки и т н сега вместо да помогнат да се направи др голям стадион те ще строят нов което напълно обрича стадион пловдив
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Paco_1912 написа:виж майна не си мисли че имам точно нещо против вас софиянци.мисълта ми е че навремето ремонтираха васил левски не го обмислиха както трябва да предвидят за козирки и т н сега вместо да помогнат да се направи др голям стадион те ще строят нов което напълно обрича стадион пловдив
Да не говорим за новата зала в Софето и малкото средства за довършване на нашата .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
bixxol написа:Не съм архитект , защо пък трябва да е цялата и защо да не се направи нова и защо , защо - стига се излагай .
Стадионът трябва да отговори на редица изисквания, които в настоящият архитектурен дизайн не се вписват, в това число и покритите седящи места.
Това на снимката е 33 000 стадион http://img580.imageshack.us/img580/4372/x1680x1050.jpg кажи ми ти какъв искаш, такъв или малко боя и стъкла + покрив на настоящият?
Любимият ми пример е стадионът на Славия Прага, това е идеалният стадион за отбор/и в България. Темата е 17 страници http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=716988 но те се прехвърлят бързо когато разглеждаш само снимки, който иска да го направи.
На който не му се гледа цялата може да почне от 13-та страница http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 32&page=13

Върни се в “Футбол - България”