Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2010 16:53

marmi52 написа:8-)

Не съм съгласен, че новата зала прилича на кашон ... По-скоро на щайга за домати от времето на социализЪма ... или на каса за лимонаТа, пак от нова време ! :lol: ;)
И айде малко по-трезво да погледнат Бойковите фенове ...
Като ще правиш нещо или го прави като хората, или хич не го подхващай ! 8-)
Направи Цариградско шосе - надипли се на вълнички ... Лодки плуват по Околовръстното ... Сега и залата му не мяза на нищо ! :lol:
Щял да остане в историята ... Да, ама като комичен образ, символ на кича и безвкусицата ! :lol:
Тука за ум не говорим ... Просто е излишно в случая ! :lol:

Залата МУ?!?Нито той е правил проекта, нито той го е одобрявал.Това не е общински строеж и не е започнат преди година доколкото знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 дек 2010 17:12

Не съм на мнение че всичко трябва да е в София.Вижте как е в страните на Запад.Иначе долколкото знам ще строят нова зала и във Варна като кмета обеща че ще е по-голяма от тази в София и ще е европейски проект!Така че нищо чудно волейнационалите пак да се върнат във Варна след няколко години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 дек 2010 17:46

А така, дойдохме си на думата - грозното на залата е, че е в София!
Пармалат, аз главата ще си отрежа ако си я виждал на живо тая зала от далеч, камо ли да я огледаш на 360 градуса. Просто си дрънкаш врели-некипели колкото да не заспиш и заедно с още 3-4 момчета проявявате комплекс за малоценност.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 дек 2010 18:57

rsk написа:А така, дойдохме си на думата - грозното на залата е, че е в София!
Пармалат, аз главата ще си отрежа ако си я виждал на живо тая зала от далеч, камо ли да я огледаш на 360 градуса. Просто си дрънкаш врели-некипели колкото да не заспиш и заедно с още 3-4 момчета проявявате комплекс за малоценност.

Не съм от София,но от рендърите се вижда достатъчно.Аз съм перфекционист може би затова тази зала не е по моят скромен вкус след първоначалните изменения. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 дек 2010 20:50

rsk написа:Къв е тоя Пламен Константинов, че да дава оценки? Архитект ли е, инжинер ли е?

и само архитектите и инженерите ли според теб могат да дават оценки и само те ли разбират от зали :mrgreen: Желязна логика....
Константинов е бил в толкова зали колкото с теб можем да си мечтаем да гледаме дори на картинка :arrow:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 дек 2010 23:14

МОРСКИ, понякога имам чувството, че си малоумен батко :roll:
Константинов е бил в зали и е играл в тия зали, ама не е строил. Една зала е добре направена по критерии, които вие тука професори изобщо не знаете, волейболистчето също. Вие двамата изобщо хал хабер си нямате за какво иде на реч, нито вътрешно нито външно за тая зала. Единия минавал дваж покрай нея, другия я виждал само на картинка и вече дават оценки :lol:
Проблема на деня ви е, че залата не прилича на летяща чиния, на чайник или нещо от тоя род явно. Или по-скоро, че не се намира във вашият град. Като не ви харесва, не се ангажирайте просто. Идете си във вашите градове по залите и се любувайте.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2010 23:45

rsk написа:МОРСКИ, понякога имам чувството, че си малоумен батко :roll:
Константинов е бил в зали и е играл в тия зали, ама не е строил. Една зала е добре направена по критерии, които вие тука професори изобщо не знаете, волейболистчето също. Вие двамата изобщо хал хабер си нямате за какво иде на реч, нито вътрешно нито външно за тая зала. Единия минавал дваж покрай нея, другия я виждал само на картинка и вече дават оценки :lol:
Проблема на деня ви е, че залата не прилича на летяща чиния, на чайник или нещо от тоя род явно. Или по-скоро, че не се намира във вашият град. Като не ви харесва, не се ангажирайте просто. Идете си във вашите градове по залите и се любувайте.

Което автоматично означава, че не разбира, нали?
Ти гарантираш ли, че от всички места в тази зала ще има добър поглед върху игралното поле и осветлението ще е еднакво за всички зрители?Гарантираш ли, че полето ще е с покритие, отговарящо на световните стандарти и изпълнено по тях?

Докато аз гарантирам, че залата се строи само и само националите по волейбол-мъже-да играят в София.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 13 дек 2010 01:33

Добра или лоша-ще има нова зала.Дали е хубава или грозна,светла или тъмна,висока или ниска,голяма или малка....ей,нема угодия,ебати ората сме?!?То и затова сме на това дередже-ако е черна:що е черна,ако е руса:що е руса,ако е бръсната:що е бръсната,ако па ич е нема:що аджеба е нема.....Оказа се че всички тук сме архитекти и дизайнери,до които никой не се допитва....Защо не е във Варна,София,Пловдив....Хора Вие знаете ли какво искате?Съмнявам се.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 дек 2010 08:46

Кашчей написа:
rsk написа:МОРСКИ, понякога имам чувството, че си малоумен батко :roll:

Което автоматично означава, че не разбира, нали?
Ти гарантираш ли, че от всички места в тази зала ще има добър поглед върху игралното поле и осветлението ще е еднакво за всички зрители?Гарантираш ли, че полето ще е с покритие, отговарящо на световните стандарти и изпълнено по тях?

Докато аз гарантирам, че залата се строи само и само националите по волейбол-мъже-да играят в София.

Аз за нищо не гарантирам, защото и аз толкова разбирам, ама поне не се правя на компетентен. Странно ми е просто как хора, които не знаят за какво става дума коментират колко била зле залата, защото я видели веднъж на снимка :shock:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2010 09:00

на мен ми харесва как изглежда

Върни се в “Свободна зона”