Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот MCMXIII » 12 дек 2010 21:30

enguerino прав си че в последните години шампионът в Германия играе слабо следващият сезон. Това е някакво проклятие мож би ;) Обаче колегата Ballancee също е прав, че Дортмунд са много сериозен отбор!
Обаче ще признаете, че Байерн винаги са претедент за титлата!
[offtopic]Аз ще се надявам до последно тази година Байерн да са шампион, което е утопия! Но това ако стане Дортмунд, ще бъдат глупаците на Германия![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 дек 2010 21:37

MCMXIII написа:enguerino прав си че в последните години шампионът в Германия играе слабо следващият сезон. Това е някакво проклятие мож би ;) Обаче колегата Ballancee също е прав, че Дортмунд са много сериозен отбор!
[offtopic]Аз ще се надявам до последно тази година Байерн да са шампион, което е утопия! Но това ако стане Дортмунд, ще бъдат глупаците на Германия![/offtopic]

Никой не отрича ,че Байерн всяка година е фаворит но тази година ще им е трудничко особено ,ако Борусия запази формата си и на пролет. Всъщност чисто математически , Байерн Мюнхен има шанс за титлата , 17 точки е разликата , което при оставащи 14 кръга си е възможно но при Дортмунци трябва да настъпи някакъв уникален срив , както стана със Байер Леверкузен когато преди години или две , изпуснаха преднина от 10,11 точки и във последствие , дори и във Европа май не се класираха.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 12 дек 2010 21:39

Ballancee написа:Средняци ? Средняци на трансферния пазар по-скоро защото моментният им отбор е изграден предимно от момчета от школата ,те този отбор го правят поне от 2,3 години и сега се виждат плодовете - Категоричен лидер и почти сигурен шампион особено , ако запазят нивото си и на пролет. Поклон пред Борусия и треньора им.

Ами може да греша но последния път когато ги помня в ШЛ беше годината когато играха с Реал на Бернабеу и падна вратата (май в групите беше). Сега играят в Уефа и трябва да бият Севиля като гости за да се класират (което е многоооооо вероятно да стане предвид формата на двата отбора). Иначе и аз искам да станат шампиони симпатичен отбор са и макар че не съм им гледал много мачове играят приятен футбол.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 12 дек 2010 21:43

MCMXIII написа:enguerino прав си че в последните години шампионът в Германия играе слабо следващият сезон. Това е някакво проклятие мож би ;) Обаче колегата Ballancee също е прав, че Дортмунд са много сериозен отбор!

За мен в едно 80-90% от годините титлата я печелят отбори не толкова заради някаква страхотна форма или отбор а по скоро заради слаб Байерн
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 дек 2010 21:51

През годините съм останал със впечатлението ,че Байерн Мюнхен е олицетворение на ''Бундестима'' тоест , когато ''Баварците'' са във добра форма и националният отбор е много силен и обратното.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 дек 2010 21:58

Ballancee написа:Никой не отрича ,че Байерн всяка година е фаворит но тази година ще им е трудничко особено ,ако Борусия запази формата си и на пролет. Всъщност чисто математически Байерн Мюнхен има шанс за титлата , 17 точки е разликата , което при оставащи 14 кръга си е възможно но при Дортмунци трябва да настъпи някакъв уникален срив , както стана със Байер Леверкузен когато преди години или две , изпуснаха преднина от 10,11 точки и във последствие , дори и във Европа май не се класираха.

Реално тази година вече е невъзможно практически, Байерн да са шампиони (на теория е друго) :( Кръговете са повече от 14 до края, но аз виждам че Дортмунд играят много добър и постоянен футбол. Поради тази причина аз честитих на жълтите фенове! Все пак се надявам :o
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 дек 2010 22:07

Ballancee написа:През годините съм останал със впечатлението ,че Байерн Мюнхен е олицетворение на ''Бундестима'' тоест , когато ''Баварците'' са във добра форма и националният отбор е много силен и обратното.

Това е възможно да е вярно, но не съм се замислял по този въпрос.
Лам, Мюлер, Швайнщайгер, Робен, Ван Бомел изиграха пълен набор мачове на световното и това си каза думата. До последно там бяха Кроос, Бадщубер, Клозе, Бут според мен ей това прецака нещата най- вече :(
Макар че ние сме Байерн и не бива да мрънкаме :lol:
П.п. Всъщност Мюлер един мач бе наказан и също е възможно да съм изпуснал някой играч :roll:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 дек 2010 22:42

Мюлер направи огромен прогрес междодругото , от никому нейзвестен , стана голмайстор на световното. :roll:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 дек 2010 22:55

Ballancee написа:Мюлер направи огромен прогрес междодругото , от никому нейзвестен , стана голмайстор на световното. :roll:

Той до световното бе изиграл 2 или 3 мач за Мандшафта! Даже на една пресконференция след приятелски мач м/у Германия и Аржентина Марадона попита: Какъв е този и се обиди че на пресконференцията няма никой от Германският отбор :) Ван Гаал има страхотен нюх за таланти!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 дек 2010 22:58

Той Ван Гаал си е доказано име само незнам защо някой поставят под въпрос качествата му на мотиватор и психолог , защото за тази професия си е необходимо и да си добър психолог не просто добър тренер.

Върни се в “Архив”