МИНУТИ ПРЕДИ ЛЕВСКИ-ЛОКО ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
МИНУТИ ПРЕДИ ЛЕВСКИ-ЛОКО ПД
като гледам проблемите в левски мача се очертава повече от интересен! без тасевски,гонзо и петков левски не са нищо повече от локото че и по-зле!!!! слуховете обаче че мача е 100% нареден са много сероизни и нищо чудно след изявлението на садъков който недвусмисленно заяви че не е отписал мача с левски но мача със спартак вн.!? аз също съм на мнение че мача е уреден но дано не се окажа прав! ще е интересно!!!!! приятно гледане на всички! ще си говорим пак след мача!
Re: МИНУТИ ПРЕДИ ЛЕВСКИ-ЛОКО ПД
Приятели,мачът с Левски е ясен.
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
А мача с Цска уреден ли беше? И как така Левски ще уреди мач с един от последните отбори в класирането и то при положение,че е домакин , много сте зле
Формата е временна , класата е вечна !!!
2;2 продължения ... до гол за левски
имах впредвид моментните проблеми на левски приятел! а за класта незнам...? мача с вихрен? мисля че и те са доста назад!?
имах впредвид моментните проблеми на левски приятел! а за класта незнам...? мача с вихрен? мисля че и те са доста назад!?
ГООоооООоОооЛЛЛЛЛЛ!!!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
казвам ти ,че мачът е ясен-3:0 за Левски.