Тайни общества/ Илюминати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тайни общества/ Илюминати
Оффффф добре че беше Дан Браун да чуете и вие за илюминанти, братства и т.н. Гледахте по един филм и станахте веднага експерти.
- lionel_messi
- Контакти:
lokofan написа:Оффффф добре че беше Дан Браун да чуете и вие за илюминанти, братства и т.н. Гледахте по един филм и станахте веднага експерти.
Очаквах, че ще се появят и такива индивиди.... айде мълчи си, като не те интересува, а?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
умираха без страх..
- South_Park
Ако не сте гледали - гледайте филма Zeitgeist ( Духът на времето) 1 и 2 има ги в Замунда 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- lionel_messi
- Контакти:
Ето и една прекрасна песен, която те кара да се замислиш. Четете текста

умираха без страх..
умираха без страх..
lionel_messi написа:lokofan написа:Оффффф добре че беше Дан Браун да чуете и вие за илюминанти, братства и т.н. Гледахте по един филм и станахте веднага експерти.
Очаквах, че ще се появят и такива индивиди.... айде мълчи си, като не те интересува, а?
Напротив братле, интересува ме много преди "Шифъра на Леонардо" . Имам много материали събирани от къде ли не...просто мисълта ми беше , че повечето базират "възгледите си" само и единствено на трилогията на Браун.
- lionel_messi
- Контакти:
lokofan написа:lionel_messi написа:lokofan написа:Оффффф добре че беше Дан Браун да чуете и вие за илюминанти, братства и т.н. Гледахте по един филм и станахте веднага експерти.
Напротив братле, интересува ме много преди "Шифъра на Леонардо" . Имам много материали събирани от къде ли не...просто мисълта ми беше , че повечето базират "възгледите си" само и единствено на трилогията на Браун.
Разбрал съм те погрешно, за което се извинявам. А относно откъде черпя информация - нищо общо с трилогията на Дан Браун, даже не съм ги и гледал..
умираха без страх..
умираха без страх..
Е, хубаво, де! Толкова ли някой не познава 1 Илюминат?
С получаването на неограничена информация от Интернет и хиперскока в специалните ефекти в киното, тази както и други теми станаха особено актуални. Сигурно Елвис и Майкъл Джексън сега четат какво пишем и се подсмихват на чаша вино пред камината.
Има ги, добре! Дайте доказателство!
С получаването на неограничена информация от Интернет и хиперскока в специалните ефекти в киното, тази както и други теми станаха особено актуални. Сигурно Елвис и Майкъл Джексън сега четат какво пишем и се подсмихват на чаша вино пред камината.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
и кое му е 'тайното' на едно общество за което се пишат книги и хората се джафкат по форумите
истински тайните общества са тези, за които никой освен членовете им не знае..сичко друго е залъгалка за любителите на трилъри и шпионски филми
сещам се за един стар виц за киркор и гарабед..гарабед бил изпратен с шпионска мисия, като се прикривал като цигулар. киркор отишал да го търси и попитал негов съсед дали знае къде живее Гарабед цигуларя, а той му казал: "не знам за цигулар, ама Гарабед Шпионина живее на 2-ия етаж
"

истински тайните общества са тези, за които никой освен членовете им не знае..сичко друго е залъгалка за любителите на трилъри и шпионски филми
сещам се за един стар виц за киркор и гарабед..гарабед бил изпратен с шпионска мисия, като се прикривал като цигулар. киркор отишал да го търси и попитал негов съсед дали знае къде живее Гарабед цигуларя, а той му казал: "не знам за цигулар, ама Гарабед Шпионина живее на 2-ия етаж

- lionel_messi
- Контакти:
fcb_bg написа:Е, хубаво, де! Толкова ли някой не познава 1 Илюминат?
Това, което дадох досега малко ли е??
Последна промяна от lionel_messi на 12 дек 2010 19:19, променено общо 1 път.
умираха без страх..
умираха без страх..