Тайни общества/ Илюминати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Re: Тайни общества/ Илюминати

Мнениеот norsk levskar » 12 дек 2010 17:34

И аз съм на същото мнение.За какво да се пресмиват,като не им изнася да не четат.Плюс това не става дума за фантастики,а за реални неща от миналото и бъдещето ни.Мен виаги са ме влечали такива неша.Чел съм много книги и съм гледал филми за почти всички тайни общества.И винаги си мисля ако са токлова тайни,как достига до нас тази информация,или може би самите те искат да я получим,или има друга по-голяма организация,която стой в сянка и диктува играта.Ако някой има мнение по въпроса да каже.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 12 дек 2010 17:37

norsk levskar написа:И аз съм на същото мнение.За какво да се пресмиват,като не им изнася да не четат.Плюс това не става дума за фантастики,а за реални неща от миналото и бъдещето ни.Мен виаги са ме влечали такива неша.Чел съм много книги и съм гледал филми за почти всички тайни общества.И винаги си мисля ако са токлова тайни,как достига до нас тази информация,или може би самите те искат да я получим,или има друга по-голяма организация,която стой в сянка и диктува играта.Ако някой има мнение по въпроса да каже.

Най-лесният начин да скриеш истината е именно като я покажеш.. ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 дек 2010 17:40

Вгледайте се внимателно на картата показана от Лионел Меси със двете сгради през 90-те години.Там е показано какво се случва няколко години по-късно на 11 Септември.Дали наистина тази трагедия е дело на терористи или на илюминати целящи да настроят християните срещу мюсюлманските страни?Чакам отговори....
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 12 дек 2010 17:44

То това със самолетните атаки си бе от ясно по ясно,че е дело на американското правителство.Просто тази държава е изкуствено създадена от тайни общества.Също си мисля,че тази финансова криза също е тяхно дело,само и само да станат по-богати а бедните по-бедни!!!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 12 дек 2010 17:50

ясно е че 11-то Септември сами си го направиха не знам дали е било с цел да се настроят християни срещу мюсюлмани? обаче си беше най - удобната причина да се нападнат Авганистан и Ирак
Последна промяна от Gonzo0009 на 12 дек 2010 17:51, променено общо 1 път.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 12 дек 2010 17:50

За 9/11 има просто неоспорими доказателства, че това си беше вътрешна работа...

Ето за тези, които се интересуват:

http://www.vbox7.com/play:2173d3ae част 1
http://www.vbox7.com/play:3edf606e част 2
умираха без страх..

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 12 дек 2010 17:51

Хайде сега да ви вкарам няколко психарии.Ако тези илюминати,масони,сиони и каквито и там разновидностиима.Бяха толкова страшни и могъщи щеше ли за тях да знае или по-скоро да може да научи всеки 2-ри човек на планетата.Това сигурно е поредния "прах" хвърлен във вашите очи.Като вие си мислете ,че сте се предпазили от "тайните сили на злото" и БАм идват Дарт Вейдър :o и ви казва ,че му се падате далечен внук от отдавна изгубения му син с инициали Б.Б. :lol:

А иначе сериозно въобще не ме интересуват тези истории.Ако са верни живота ни е контролиран от тези хора и трябва да си слагаме въжетата и да се бесим.Заради живейте си живота и не се занимавайте с неща от които съм 99% от вас си нямат и най-малка представа и никога няма да придобият.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 12 дек 2010 17:56

Shashmaizera написа:Хайде сега да ви вкарам няколко психарии.Ако тези илюминати,масони,сиони и каквито и там разновидностиима.Бяха толкова страшни и могъщи щеше ли за тях да знае или по-скоро да може да научи всеки 2-ри човек на планетата.Това сигурно е поредния "прах" хвърлен във вашите очи.Като вие си мислете ,че сте се предпазили от "тайните сили на злото" и БАм идват Дарт Вейдър :o и ви казва ,че му се падате далечен внук от отдавна изгубения му син с инициали Б.Б. :lol:

А иначе сериозно въобще не ме интересуват тези истории.Ако са верни живота ни е контролиран от тези хора и трябва да си слагаме въжетата и да се бесим.Заради живейте си живота и не се занимавайте с неща от които съм 99% от вас си нямат и най-малка представа и никога няма да придобият.

Спокойно, ще разбереш. Моментът съвсем скоро ще настъпи, но вече ще е късно ;) Днес чипират животни, утре хора.. ( :lol: )
Последна промяна от lionel_messi на 12 дек 2010 17:58, променено общо 1 път.
умираха без страх..

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 12 дек 2010 17:57

Както писах и по-горе,като не те интересува не чети.Разни хора разни идеали.

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 12 дек 2010 18:00

А вие знаещите ще се превърнете в бунтовници борещи се за свободата на хората.

Върни се в “Свободна зона”