"А" група от една дузина отбори?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: "А" група от една дузина отбори?

Мнениеот L_Messi » 12 дек 2010 13:51

Смешно е да има толкова много отбори в А група, при положение, че в големи държави като Русия и Турция, например, също има по 16 отбора в елитните им първенства.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 дек 2010 14:02

obi4am_pirin написа:
TheApostleOfFreedom написа:
obi4am_pirin написа:Какви опашкари бе туп ан!Ако не е Благоевград вие "големите" отбори от къде ще купувате бе!Големите ви школи дето я изкарате 1 на 2 години я не изкарате!бЕЗ ПАРИТЕ СТЕ УМРЕЛИ!Ние и да продаваме и да нямаме пари пак вадиме момчета и се борим!Сега се натегате за Слави Костов но ше д-----!Той отива в Ловеч!И съм доволен за него!Щото ще става шампион там!

Ех, смешко, какво ти сторих, че да ме обиждаш. Аз да съм отричал, че тези школи създават футболистите в БГ?! Просто казвам, че е жалко такива отбори да оцеляват в миманса, целите обсипани с тиня и кал. Да, смятам, че по-добре да се създаде една силна "Б" група, в която да се играее един качествен футбол. Защо му е на Пирин да е играее в "А" група щом ще е само боксова круша.

Смешник а вие защо играете в Европа като сте не боксови круши ами евроиди...!Ние се издържаме от продажба на играчи!Ние ли сме виновни че БФС допуска отбори до участие които дължат много пари на нас!Гигов го каза!Големите имат бюджет 2.5-3 млн на година малките се оправят и с 1млн!Ние разчитаме на юноши и можем да минем и с още по-малко!Но не ни го дават!И пак питам вие защо играете в европа като ви прават смешни!1-17???

Ако имате някакви претенции направете си отбора силен, класирайте се за ЕКТ и там газете наред. Докато сте само люпилня на таланти(което си е истина, признавам) и ги продавате вместо да градите отбор, не би следвало да имате претенции за нещо повече. Човек(отбор) е толкова голям колкото са големи амбициите му.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 дек 2010 14:07

obi4am_pirin написа:Смешник а вие защо играете в Европа като сте не боксови круши ами евроиди...!Ние се издържаме от продажба на играчи!Ние ли сме виновни че БФС допуска отбори до участие които дължат много пари на нас!Гигов го каза!Големите имат бюджет 2.5-3 млн на година малките се оправят и с 1млн!Ние разчитаме на юноши и можем да минем и с още по-малко!Но не ни го дават!И пак питам вие защо играете в европа като ви прават смешни!1-17???

Една от причините, поради които ни мачкат в Европа е, защото нямаме силно вътрешно първенство. Ако имаме такова - ще сме много по-добре подготвени за европейските турнири. А за да имаме силно клубно първенство, трябва да има колкото се може повече мачове между по-добре подготвени отбори, а това може да стане, чрез намаляване на бройката в А група и увеличаването на дербитата между по-силните отбори. Толкова е просто, че чак е смешно, когато се опитвате да се противопоставяте на тезата за намаляването на отборите в А група.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 дек 2010 14:12

L_Messi написа:Една от причините, поради които ни мачкат в Европа е, защото нямаме силно вътрешно първенство. Ако имаме такова - ще сме много по-добре подготвени за европейските турнири.

То щото първенството на Беларус е мега-галактическо и за това БАТЕ Борисов жъне успехи всяка година.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 12 дек 2010 14:14

obi4am_pirin написа:Играйте!Доставяте ми страхотно удоволствие!По 5 по 5!Страхотен коефициент и имидж правите!За това като чуят България и чуждите отбори бягат!Трансфер на юноша на Левски?Това е фантастика!Само Анадола!А Бербатов остава в историята на Висшата лига!А биографията му пише юноша на Пирин!

Човече, ти не си в час. Някога излизал ли си в Европа, пък да ти се отдаде възможност да говориш за футбол с англичанин или пък германец, а защо не шотландец или пък белгиец. Повярвай ми, никой от тях не е чувал нито за Левски, нито за ЦСКА, камо ли за Пирин и, че това е родния клуб на Бербатов, та те не знаят, че е българин, бре. Такива неща като "евроидиоти"-те излиза като заглавие е един вестник и на следващия ден вече е забравено. Смяташ ли, че има и един фен на Барселона, който помни, че някога преди пет години любимия му тим е размазал някво синьо отборче с 5:0..., ами няма такъв. Ти просто не разбираш, че нито Левски е равен на Барселона и Челси, нито пък на Жилина и БАТЕ... И не само Левски, а цялтото БГ първенство. За европейците БГ първенството е равно на Латвийското, където разни неуспешни баскетболисти или хокеисти решили да поритат топка.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 дек 2010 14:15

vaskonti написа:
obi4am_pirin написа:Играйте!Доставяте ми страхотно удоволствие!По 5 по 5!Страхотен коефициент и имидж правите!За това като чуят България и чуждите отбори бягат!Трансфер на юноша на Левски?Това е фантастика!Само Анадола!А Бербатов остава в историята на Висшата лига!А биографията му пише юноша на Пирин!

Добре, какви всъщност са ти претенциите по темата, че нещо не става ясно?

Претенцията ми е да се уважава всеки един отбор в България!Да не наричат любимия ми отбор опашкар!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 дек 2010 14:19

Dust написа:
L_Messi написа:Една от причините, поради които ни мачкат в Европа е, защото нямаме силно вътрешно първенство. Ако имаме такова - ще сме много по-добре подготвени за европейските турнири.

То щото първенството на Беларус е мега-галактическо и за това БАТЕ Борисов жъне успехи всяка година.

Не съм гледал мачове от първенството им, нито на който и да било друг белоруски отбор, освен БАТЕ, но е факт, че този отбор от 2-3 години се представя по-добре от всички наши отбори, взети заедно. Факт е, обаче, и че първенството им е от 12 отбора ;)

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 12 дек 2010 14:19

obi4am_pirin написа:Претенцията ми е да се уважава всеки един отбор в България!Да не наричат любимия ми отбор опашкар!

Не можеш да кажеш на черното - бяло. Ами опашкар си е, така както Щутгарт е опашкар в Бундеслигата тази година. Това, че съм нарекъл последните 4-5 отбора опашкари не е обида.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 дек 2010 14:20

TheApostleOfFreedom написа:

Човече, ти не си в час. Някога излизал ли си в Европа, пък да ти се отдаде възможност да говориш за футбол с англичанин или пък германец, а защо не шотландец или пък белгиец. Повярвай ми, никой от тях не е чувал нито за Левски, нито за ЦСКА, камо ли за Пирин и, че това е родния клуб на Бербатов, та те не знаят, че е българин, бре. Такива неща като "евроидиоти"-те излиза като заглавие е един вестник и на следващия ден вече е забравено. Смяташ ли, че има и един фен на Барселона, който помни, че някога преди пет години любимия му тим е размазал някво синьо отборче с 5:0..., ами няма такъв. Ти просто не разбираш, че нито Левски е равен на Барселона и Челси, нито пък на Жилина и БАТЕ... И не само Левски, а цялтото БГ първенство. За европейците БГ първенството е равно на Латвийското, където разни неуспешни баскетболисти или хокеисти решили да поритат топка.

Така ти изнася!А иначе хокеистите ги взимате вие "големите"! Шеридън!Слори!Ние създаваме футболисти!И сега се говори за юноши на Пирин които могат да се трансферират в чужбина!Манолев !Делев!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 дек 2010 14:22

L_Messi написа:
Dust написа:

Не съм гледал мачове от първенството им, нито на който и да било друг белоруски отбор, освен БАТЕ, но е факт, че този отбор от 2-3 години се представя по-добре от всички наши отбори, взети заедно. Факт е, обаче, и че първенството им е от 12 отбора ;)

При положение, че БАТЕ става шампион пет години подред с по 10 точки разлика дали има такова значение колко са им отборите?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”