Ливърпул - отбор с шанс за Топ 4
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - отбор с шанс за Топ 4
За мен ,Ходжсън не е достатъчно смел, за да го извади и да започне както в понеделник с Нгог е Бабел.
Blacksea13 написа:bossar написа:Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Той все още е с най-многото трофей.
Особено в Премиър...
Чудно ми е ,кое е твойто отборче и колко са му трофеите?
Мен Н'Гог ми е много антипатичен. Идеалния състав на Ливърпул в този му вид, без контузии и съобразно с моментната форма на играчите и влиянието им в отбора (това е за Торес) според мене изглежда така:
-----------------------Рейна---------------------------
Джонсън------Шкъртел----Агер---------Кончески
---------------Джерард------Мейрелес--------------
Каут---------------------Коул------------------Бабел
-----------------------Торес----------------------------
Знам, че много от вас няма да се съгласят с отсъствието на Карагър, но открай време ми се струва, че за разлика от Джерард той играе само със сърце. В момента си мисля, че ако трябва да се хвърлят пари зимата отборът има нужда най-вече от един силен ляв халф-бек (естествено Бейл е идеалния за този пост) един добър плеймейкър, едно крило (низвергнатия Адам Джонсън от Сити е чудесен ми се струва в отношението цена:качество) и един нападател ( все си мисля, че един наем на Боян Къркич или Питър Крауч на Анфийлд няма да е зле поне до зимата).
-----------------------Рейна---------------------------
Джонсън------Шкъртел----Агер---------Кончески
---------------Джерард------Мейрелес--------------
Каут---------------------Коул------------------Бабел
-----------------------Торес----------------------------
Знам, че много от вас няма да се съгласят с отсъствието на Карагър, но открай време ми се струва, че за разлика от Джерард той играе само със сърце. В момента си мисля, че ако трябва да се хвърлят пари зимата отборът има нужда най-вече от един силен ляв халф-бек (естествено Бейл е идеалния за този пост) един добър плеймейкър, едно крило (низвергнатия Адам Джонсън от Сити е чудесен ми се струва в отношението цена:качество) и един нападател ( все си мисля, че един наем на Боян Къркич или Питър Крауч на Анфийлд няма да е зле поне до зимата).
Последна промяна от mironi88 на 11 дек 2010 22:29, променено общо 1 път.

- Blacksea13
- Контакти:
Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де[/quote]
Той все още е с най-многото трофей.[/quote]
Особено в Премиър...[/quote]
Чудно ми е ,кое е твойто отборче и колко са му трофеите?[/quote]
"отборче" е Ливърпул в момента.Иначе съм от МЮ-незначителен отбор,незначителна публика и без особени успехи,особено близките 20 години.
"отборче" е Ливърпул в момента.Иначе съм от МЮ-незначителен отбор,незначителна публика и без особени успехи,особено близките 20 години.

KingKenny написа:vassilv написа:Гледал си мача с коментара на Б.Борисов , който се опитваше да ни убеди , че за всичко е виновен Торес и сега пишеш глупости. Колко са случайте в които той ни е спасявал ??????????? Отборът създава малко положения , и прави груби грешки отзад , а в центъра ................. ДУПКА. Ако Торес , ти е проблема ще ми отговориш ли какво правят в отбора играчи като : Мейрелеш, Кончески, Кирякос, Лукас /който блести сравнен с другите двама/ ?
Веднага ти отговарям. Ако Ливърпул искаш да създава повече положения трябва да играем с отборите които сформират не голямата четворка ами Галактическата четворка какво повече трябва да отбора малко ли положения имаха Торес и Макси срещу Тотнъм или пак там РХ беше виновен че не нагласи така състава че Макси да не се хлъзне а Торес да не бие и веднъж в мача ???????
Сам си отговаряш и потвърждаваш и моето мнение , срещу Тотнъм освен гола и двете положения след това какво създадохме преди гола и след гола. А забравих в недъгавците да добавя и Макси. С играчи дошли със свободни трансфери /сърбина, Коул, Макси, Кирякос 1,5мл. и други такива/ толкова. Когато отбора създаде 7-8 положения и Торес не вкара ОК , ама когато той изпусне едно положение , а отзад без положени ни вкарат .......................... други са виновни , не е Торес. А иначе за да не помислиш , че го защитавам защото ми е любимец , не е . Харесвам Кайт, харесвам как се бори Н'Гог в момента, харесвам как пази Рейна , но уважавам всички наши играчи / което не значи , че разбирам какво правят в отбора някой от тях/.
Blacksea13 написа:bossar написа:Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Той все още е с най-многото трофей.
Особено в Премиър...
Особенно в Премиър....

Година Победител
1992-93 Манчестър Юн
1993-94 Манчестър Юн
1994-95 Блекбърн Р
1995-96 Манчестър Юн
1996-97 Манчестър Юн
1997-98 Арсенал
1998-99 Манчестър Юн
1999-00 Манчестър Юн
2000-01 Манчестър Юн
2001-02 Арсенал
2002-03 Манчестър Юн
2003-04 Арсенал
2004-05 Челси
2005-06 Челси
2006-07 Манчестър Юн
2007-08 Манчестър Юн
2008-09 Манчестър Юн
2009-10 Челси
ето го мойто отборче .. а трофейте немоежеш ги пребройш братле :D

Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де

Нали знаеш че футбола не е започнал преди 20 години.

Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де

В мойто детство МанЮ беше едно мижаво отборче, а Ливърпул мачкаше.Всичко с времето.Вашият комплксиран(титлите на Ливърпул), но гениален и смел треньор иска да промени нещата.Но няма да му стигне 1 живот, КЕШ-а винаги ще ви е трън в очите.
-
- Контакти:
Еми пичове за съжаление Ливърпул в момента с тези футболисти и този мениджър не е за Топ 4.Сърдите се или не, т'ва е положението 

[
Особенно в Премиър....
:
Година Победител
1992-93 Манчестър Юн
1993-94 Манчестър Юн
1994-95 Блекбърн Р
1995-96 Манчестър Юн
1996-97 Манчестър Юн
1997-98 Арсенал
1998-99 Манчестър Юн
1999-00 Манчестър Юн
2000-01 Манчестър Юн
2001-02 Арсенал
2002-03 Манчестър Юн
2003-04 Арсенал
2004-05 Челси
2005-06 Челси
2006-07 Манчестър Юн
2007-08 Манчестър Юн
2008-09 Манчестър Юн
2009-10 Челси
ето го мойто отборче .. а трофейте немоежеш ги пребройш братле :D[/quote]
А защо не покажеш предните 20 години или не ти изнася!!!
Особенно в Премиър....

Година Победител
1992-93 Манчестър Юн
1993-94 Манчестър Юн
1994-95 Блекбърн Р
1995-96 Манчестър Юн
1996-97 Манчестър Юн
1997-98 Арсенал
1998-99 Манчестър Юн
1999-00 Манчестър Юн
2000-01 Манчестър Юн
2001-02 Арсенал
2002-03 Манчестър Юн
2003-04 Арсенал
2004-05 Челси
2005-06 Челси
2006-07 Манчестър Юн
2007-08 Манчестър Юн
2008-09 Манчестър Юн
2009-10 Челси
ето го мойто отборче .. а трофейте немоежеш ги пребройш братле :D[/quote]
А защо не покажеш предните 20 години или не ти изнася!!!