Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Мнениеот levski_4_life » 11 дек 2010 18:26

ЗАЛАТА ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА ПО ПЛАН, ОТ СТРАНАТА НА СНИМКАТА
Изображение

И ВИЖТЕ СЕГА И СНИМКАТА
Изображение

Преценете сами, от какъв интригант е била пусната темата... КЛЮЧ !!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 дек 2010 18:30

Доколкото знам първоначалния план на залата беше видоизменен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 11 дек 2010 18:31

Parmalat написа:
Neron написа:Вечно недоволни.Не стига че се направи таква зала и пак недоволни.Радвайте се че имаме и толкова защото както вървяха нещата дето каза един друг пак ще трябваше да мръзните по Универсиади,Христо Ботев и т.н.На който не му харесва да не ходи.Аз съм от Шумен и ще направя всичко възможно да отида още догодина на мач в тази зала.

Има разлика да се направи и...да се направи както трябва.Мисля че това вече го споменах няколко пъти.Искам да има навсякъде нови зали не ме разбирайте погрешно че съм против залата да е в София.

Ама си и глупав обаче , ей ..
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 дек 2010 18:33

levski_4_life не прави никакви интриги,но вижте добре рендърите които той е дал.Първо цветовете са различни,плоскостите не са прозрачни.Например ако беше цвета както е на рендъра залата щеше да е много по свежа да и представително това кафяво ми прилича на мол и е някак подтискащ цвят.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 11 дек 2010 18:34

какво и е на залата бе :?: защо само мрънкате... ако беше в Бургас щеше да викаш че е най-красивата на балканите
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 11 дек 2010 18:37

към автора: пич залата си е екстра казвам ти го защото всеки ден съм там и работя. изискванията от главният изпълнител ГБС към под изпълнителите са много големи гонят се срокове и работата не спира. когато влезнеш вътре друга песен ще пееш.
благородно завиждам на софия за това съоражение и за новият нац .стадион.
писна ми от хейтари дайте го малко по позитивно коледа идва все пак :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 дек 2010 18:43

Parmalat написа:levski_4_life не прави никакви интриги,но вижте добре рендърите които той е дал.Първо цветовете са различни,плоскостите не са прозрачни.Например ако беше цвета както е на рендъра залата щеше да е много по свежа да и представително това кафяво ми прилича на мол и е някак подтискащ цвят.

В началото на темата проблем беше "различният" дизайн и като се оказа, че не е съвсем различен, сега пък не ти харесва цвета на панелите и непрозрачните плоскости. Как мислиш, дали ще посадят същите дървета наоколо тия измамници? :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2010 18:43

И на мен тази зала хич не ми харесва да не говоря, че едва ли ще се пълни! :arrow: Но както и да е...
Можеше далеч за по-малко пари да се направи нещо по-качествено!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 дек 2010 18:47

Абе вижте какво - ние сме бедни като прошляци и колкото е хубаво , че се строи тая зала толкова е жалко , че прилича на кашон за климатик... Какво пречеше като се прави тая зала да устискаме малко повече - да се направи хубав проект да се избере най-красивия и рентабилен...да се построи и това е?Защо trqbwa65e да бързаме ... То аз знам защо де - типично по български...Мога да кажа само да сме доволни , че има зала.Иначе на вид... какво да кажа...се пак парите ги извади пожарникар , мутра - той не е естет не ги разбира нещата...Разходете се по Стамболийски и ще видите там построиха нови згради на Лукоил и някакв хотел Анел... ееее божееее то бива грозно ма па това ми къса сърцето бе.На ЛУкоил зградата е голяма , *6ирока* и бяз почти никакъв дизаин - да не говорим за цвят или нещо... А тоя хотел АНЕЛ незнам посещаван ли е изобщо а вида му е потресаващ...Аз се надявам , че ако тая зала остане с тоя цвят на картон поне около залата ще се засадят билно дървета.Хем да попречистят въздуха около залата хем да позамажат...
И не ме разбирайте погрешно , че съм представител на вечно недоволния българин.Просто се радвам , че има зала но ме е яд , че като нямаме пари да правим залаа до зала - поне можеше да изглежда хубаво.А не да се изхвърлим като чек*я на мокър пясък с цел PR реклама...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 дек 2010 18:56

Изображение
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”