НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 16:25

Не се хаби да се ядосваш, попсувай си и ще ти олекне.
Айде , с това евъргийнче дано ти мине малко. ;)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=fVOJKHQ7cn4[/video]

Брех, аз пак съм се объркал- те били 2 песни вътре, да не говорим,че първата трябваше да я пусна сутринта, сега следобяд малко не върви, ама карай. :mrgreen:
Последна промяна от mike28 на 22 мар 2009 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 16:30

mike28 написа:Градски ми е бе, градски ми е, то не си ли личи? (поне аз останах с такива впечатления)
Абе бербо, какво стана с мусаката, дето вчера я готвеше, ей не почерпи другарите си по чашка, поне с по едно парче, ей. лош си . :lol:

Мусаката я наготвих ама по холахдски- вместо заливка- настърган кашкавал (много е ефтин тука и го продават на пакедчета- луда работа) накрая като е готова последните 5 минути, нарусих го отгоре и край. Това е холандска мусака- бързо и лесно. Ingrid си облица пръстите ама така и не можах да я науча, че с водката се яде салата. Правя аз салата (даже бещата беше тука за кола- точно на финала Man40-челси с дуспите и Van der sar) и донесе супергроздова-каилушка- 2 бутилки!!! Ама не можеш брадче да научиш викинг (от северна холандия е и там имат нещо общо, иначе е много красива и желязна) че шопската салата е за мезе. Нашта изяде салатата и почна да замазва с бира.
:D :D :D :D :D :D
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 16:47

SHYNE написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=12734
новата ми рубрика :)

Не мога,брад сори напилсум се малко. Стои си тука в нашта тема да си слушаме музика, след малко някои ще пусне нещо на Боди Каунт или Ice-T-Slayer и ще се размажем всички.

картаго, не съм художник иначе рисувам от време на време ама няма пари в тази работа (то не че във форума има ama..
Ай наздраве на всички !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 16:50

Не са Боди Каунт, ама ми се струва, че определено ще ти свършат работа. ;)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=S7I6wayEcis[/video]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 16:53

Картаго, кажи кой те ядоса и ще го свитна с едно шише по главата- знаеш че за теб съм готов на всичко! Макар че ме кунту3и де с оная двулитровата ама може да е за добро. ;) Кaжи само кой те ядоса да му обясня и разясня :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 16:54

berbatov написа:
SHYNE написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=12734
новата ми рубрика :)

Не мога,брад сори напилсум се малко. Стои си тука в нашта тема да си слушаме музика, след малко някои ще пусне нещо на Боди Каунт или Ice-T-Slayer и ще се размажем всички.

картаго, не съм художник иначе рисувам от време на време ама няма пари в тази работа (то не че във форума има ama..
Ай наздраве на всички !

Берба, питах те откъде си, че щъка из Холандия един познат, Сашо, той е от Кубрат, пич е :D , Наздраве!!! :D

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 17:06

Абе Майки ти каза че дълбоко в сърцата ни (моето червено- неговото синьо) имаме отделено място за единствения БГ отбор,победил Рома в ЕКТ- ДУНАВ РУСЕ!!! ;)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 17:14

Че аз винаги съм твърдял, че слагам Дунав и националния преди Левски.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 17:15

Иначе съм в Утрехт (днес са гости на Волендам) ама в момента не следя кво става, след малко ше погледна и съм сигурен че Утреxт бие като гост и пушак се вдига. Само не знам кво става Ливърпул - надеждата ми е в Стенли да ги спре до колкото може, че мойта довечера пак ше ми пее Мурсисаидски песни :( :D :mrgreen: :| :roll:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 17:32

Наздраве, банда!!! :D ....... Сега сме на вълна Божинов и Ман Сити, лично се съмнявам, че Астън Вила ,ще успее да направи нещо там, ама знае ли човек?! .......Бе тя твойта явно музикална, нека ти попее :D :D :D

Върни се в “Игри и забавления”