ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Момчетата са изправени пред голямо предизвикателство. Ако успееят- ще бъдат национални герои (пожелавам им го) Всички българи ще забравят клубните си пристрастя след първия съдииски сигнал. Тука вече не става въпрос за интелект,правилен футбол,тактическа дисциплина и др. важни и маловажни компоненти. Сега е момента за сърцерa3даване и малко късмет- друго не им трябва. Аз съм сигурен,че ще прегазят ирландци и купарци,a букмейкурите ще се чудят и маят: ..какво стана бе,
колко свърши мача..
България???
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
PFC Litex написа:Сравненията нямат допирни точки и нека дискутираме специално предстоящият мач, а не клубни отбори.
В тази тема всички сме от България и клубни страсти нямат място в нея
А не ти ли се струва, че няма начин да се избегнат допирните точки????.....твърде много са.... Пича, много правилно е задал въпроса, защото за момента това е базата за сравнение за Стоилов! ........Странно, пускаш тема, казваш ни къде да пишем, а сега започваш да ни казваш и какво да пишем?!..... Ами пиши сам тогава в темата!!!!......
Момчета явно е, че сте тук с една единствена цел да се заяждате с клубните Ви принадлежности.
Няма никакво значение, че Стоилов е треньор на Литекс, защото между националния отбор и Литекс няма допирни точки.
Ще бием Ирландия 100% залагам си мод правата.
Издъним ли се се махам, като модератор от този форум
kartago, кажи какво значение има извиканите футболисти, от кой отбора са?
Няма никакво значение, че Стоилов е треньор на Литекс, защото между националния отбор и Литекс няма допирни точки.
Ще бием Ирландия 100% залагам си мод правата.
Издъним ли се се махам, като модератор от този форум
kartago, кажи какво значение има извиканите футболисти, от кой отбора са?

OBI4AM LEVSKI написа:Домовчийски ще вложи много повече сърце от оня главозамаял се манекен!Колкото до националния треньор,той не е този,който ще ги учи да си я подават,но все пак е добре да знае имената на футболистите си,а не да им вика:"Жоро вратарчето","ония двамата средните","този отляво"...несериозно е,разбирате лиДано да победим,виждал съм за 35г. живот и чудеса да стават....пък да видим...
Ти си на 35 г . ??????
бе къв е тоя домовчийски той незнае кой крак му е ляв кой десен
- whitesnake
- Контакти:
kartago написа:PFC Litex написа:Сравненията нямат допирни точки и нека дискутираме специално предстоящият мач, а не клубни отбори.
В тази тема всички сме от България и клубни страсти нямат място в нея
А не ти ли се струва, че няма начин да се избегнат допирните точки????.....твърде много са.... Пича, много правилно е задал въпроса, защото за момента това е базата за сравнение за Стоилов! ........Странно, пускаш тема, казваш ни къде да пишем, а сега започваш да ни казваш и какво да пишем?!..... Ами пиши сам тогава в темата!!!!......
Още по-странно е че бях пуснал подобна тема,която кой знае защо,беше изтрита...
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
kartago написа:OBI4AM LEVSKI написа:Домовчийски ще вложи много повече сърце от оня главозамаял се манекен!Колкото до националния треньор,той не е този,който ще ги учи да си я подават,но все пак е добре да знае имената на футболистите си,а не да им вика:"Жоро вратарчето","ония двамата средните","този отляво"...несериозно е,разбирате лиДано да победим,виждал съм за 35г. живот и чудеса да стават....пък да видим...
Ти си на 35 г . ??????![]()
...............Сорри, ама разсъждаваш като 35 месечен !!!!............
Извинявай,редно е да се аргументираш,къде разсъждавам така,както ти казваш???
PFC Litex, ами кое да е по-важно? От кой отбор идват момчетата, в каква форма са, как се тренира с тях?! И освен това, не бъди толкова хлъзгав, става въпрос за треньора, а не за футболистите! Как да не правим сравнение между Литекс и нац. отбор, като треньора е един и същ?.... На каква база да си направим изводите до колко е готов самият треньор?! Нали като гледам, как се справя на клубно ниво, с какви футболисти разполага, кой как използва, как реагира на развоя на мача?!..... Или ти на такива работи не обръщаш внимание????.....
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
danail написа:бе къв е тоя домовчийски той незнае кой крак му е ляв кой десен
Домовчийски играе в първия в класирането на Германия,по-млад е,а и/поне според мен/ по-талантлив от "плачещата върба"
OBI4AM LEVSKI написа:Домовчийски ще вложи много повече сърце от оня главозамаял се манекен!Колкото до националния треньор,той не е този,който ще ги учи да си я подават,но все пак е добре да знае имената на футболистите си,а не да им вика:"Жоро вратарчето","ония двамата средните","този отляво"...несериозно е,разбирате лиДано да победим,виждал съм за 35г. живот и чудеса да стават....пък да видим...
Никакъв проблем, ще се аргументирам!!!....1. Откъде съдиш за формата на Домо, след като той влиза за по 7 минути, а последния мач и не влезе в игра?!...( според мен това са клубни пристрастия!!! ).....2 Откъде на къде Бербатов е " оня главозамаял се манекен" след като има най-много голове за националния, че в момента синя Мъри и синия Сираков, са много притеснени заради контузията му, а и огромно количество мислещи сини фенове ?! ..( за мен тия приказки пак са клубни пристрастия!!!)....3. Човека за когото намекваш с "Жоро вратарчето" и т.н., бе избран за треньор на ХХ в. !!!! Ако си на 35 си имал това американско лято, благодарение на него и сигурно и ти си умирал от кеф, е как може да говориш тогава така?!...... Това ми са аргументите, не са разсъждения на голям трезвомислещ човек!...