Тотнъм Хотспър - Челси 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм Хотспър - Челси
Това тотално прекърши моята надежда ,че можем да победим, от тук на сетне въпроса е дали Тотнъм ще е във състояние да победи или двубоят ще завърши наравно , победата на Челси я изключвам като вариант. След като цяла седмица слушахме как Лампард ще играе в този мач си оставих 1% надежда ,че можем все пак да покажем някакъв дух и заедно със еуфорията от завръщането на Лампс да направим страхотен мач и да измъкнем три точки от ''Уайт Харт Лейн'' но сега въобще не вярвам. Продължавам да твърдя ,че Тотнъм ще спечели.
Тотнъм нямат никакви шансове да го вземат този мач,въпроса е дали ще ги бием или ще завършим наравно
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Тотнъм нямат никакви шансове да го вземат този мач,въпроса е дали ще ги бием или ще завършим наравно
Аз лично незнам на какво се надяваш в този двубой , Тотнъм са доста добри домакини а и последните мачове на ''Уайт Харт Лейн'' статистиката е изцяло в тяхна полза , ако не се лъжа в последните 4 мача те имат 3 победи и онова знаменито 4:4 , 2007г. Аз просто не виждам по-какъв начин бихме могли да ги победим , да голям песимист съм за този двубой но не е безпричинно все пак.
3:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- mArKa
- Контакти:
0-1 .. Като казвам този резултат съм сигурен в него, Челси са един от най-силните отбори е Европа и 3-тото място въобще не им приляга, всъщност Челси за първи път от 54 кръга е на 3 тото място (като изключим ранните 2 кръга на миналато първенство) ..
Ballancee написа:CTAHKO написа:Тотнъм нямат никакви шансове да го вземат този мач,въпроса е дали ще ги бием или ще завършим наравно
Аз лично незнам на какво се надяваш в този двубой , Тотнъм са доста добри домакини а и последните мачове на ''Уайт Харт Лейн'' статистиката е изцяло в тяхна полза , ако не се лъжа в последните 4 мача те имат 3 победи и онова знаменито 4:4 , 2007г. Аз просто не виждам по-какъв начин бихме могли да ги победим , да голям песимист съм за този двубой но не е безпричинно все пак.
няма как да искаме да сме шампиони ако не си взимаме ма4овете с основните конкуренти.До тук Ливърпул и Ман сити ни видяха сметката,ако и Тотнъм ни бият,то по-добре да се пускаме от хорото,защото ни предстоят и ма4ове с Арсенал и МЮ
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ballancee написа:CTAHKO написа:Тотнъм нямат никакви шансове да го вземат този мач,въпроса е дали ще ги бием или ще завършим наравно
няма как да искаме да сме шампиони ако не си взимаме ма4овете с основните конкуренти.До тук Ливърпул и Ман сити ни видяха сметката,ако и Тотнъм ни бият,то по-добре да се пускаме от хорото,защото ни предстоят и ма4ове с Арсенал и МЮ
Всички ние искаме да победим Тотнъм да прекъснем серията и да догоним лидера , който най-вероятно ще загуби точки в Понеделник , но впредвид лошата серия и слабата игра показвана от всички състезатели не виждам как бихме измъкнали трите точки от Северен Лондон.
Модрич оздравя за сблъсъка с ЧелсиХърватският национал Лука Модрич успя да оздравее навреме, за да вземе участие в предстоящото лондонско дерби между Тотнъм и Челси. Модрич пропусна гостуването на Твенте, тъй като бе вдигнал висока темепература.Кабул също участва в последното занимание на отбора и може да попадне в състава на Хари Реднап.Джърмейн Джинас, Нико Кранчар, Ледли Кинг, Том Хъдълстоун, Джейми О’Хара и Джонатан Уудгейт са с контузии и пропускат двубоя с Челси.
Модрич: Уважаваме Челси, но не се бойм
Полузащитникът на Тотнъм Лука Модрич подкани своите съотборници да се вложат максимално в дербито този уикенд срещу Челси. “Сините” от Лондон успяха да спечелят само два от последните осем мача и допуснаха да бъдат изпреварени в класирането от Арсенал и Манчестър Юнайтед.Хърватският национал успя да се възстанови на време за двубоя в неделя и се надява да вземе участие.“Ако смятаме, че сме фаворити и при всички положения ще победим, то нищо хубаво не ни чака от мача. Трябва да се отнасяме с уважение към Челси”, сподели Лука Модрич.Полузащитникът добави още, че неговите съотборници не бива да люшкат и на другия полюс и да изпитват страх от съперника: “Трябва да се борим за топката във всяка част от терена и да не се предаваме без бой.”
-
Ферейра: Бейл е много труден за опазване
Защитникът на Челси Пауло Ферейра призна, че ще му бъде много трудно да опази крилото на Тотнъм Гарет Бейл в предстоящия двубой между двамата тима.Челси ще се опита да прекъсна серията си от четири поредни мача без победа във Висшата лига при гостуването на "Уайт Харт Лейн" в утрешното лондонско дерби.Десният бек на "сините" Жозе Босингва е контузен и се очаква Ферейра да бъде титуляр в отбраната на Челси."Ще бъда подготвен, ако трябва отново да играя срещу Гарет Бейл. Той се справи добре срещу мен в последния мач през април, но ще видим какво ще направи този път", заяви Ферейра."Ще дам всичко от себе си, за да го спра. Той е изключително бърз и е много трудно да бъде опазен. Дори Майкон, който е един от най-добрите десни бекове в света, имаше проблеми срещу Бейл", допълни португалският защитник.