Колкото повече планини има в един регион, толкова прогнозите са по-трудни и с ниска вероятност на сбъдване, а планини в България има доволно количество.
Колко струват прогнозите на българските синоптици ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колко струват прогнозите на българските синоптици ?
Не бъркайте синоптиците с гърлите-новинарки рецитиращи прогнозата. Сигурен съм 99% от тях не могат да обяснят разликата между циклон и анти-циклон. Последното важи в пълна сила и за пишещите във форума естествено.
Колкото повече планини има в един регион, толкова прогнозите са по-трудни и с ниска вероятност на сбъдване, а планини в България има доволно количество.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- nostradamus
- Контакти:
ilian12 написа:Не бъркайте синоптиците с гърлите-новинарки рецитиращи прогнозата. Сигурен съм 99% от тях не могат да обяснят разликата между циклон и анти-циклон. Последното важи в пълна сила и за пишещите във форума естествено.
Ти като специалист по циклоните ,ще можеш ли да ни кажеш утре в село Микрево циклон или анти-циклон ще има.
Батков вън!
Нямам представа дали е вярно...но съм чувал че Сталин на времето е задължавал синоптиците да се обличат по дадените от тях прогнози 
You`re My Wicked Live
Елементарно, деца.
След дебилската "усмихната" прогноза следват дебилският Стъклен дом, Великолепна шесторка, Байландо и яко турски сериали. Всичко полято с обилен рекламен сос от глобалните рекламодатели. Форматните телевизии си форматират мозъците на аудиторията, ако още са й останали тук-там.
След дебилската "усмихната" прогноза следват дебилският Стъклен дом, Великолепна шесторка, Байландо и яко турски сериали. Всичко полято с обилен рекламен сос от глобалните рекламодатели. Форматните телевизии си форматират мозъците на аудиторията, ако още са й останали тук-там.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
БАТЭ написа:Елементарно, деца.
ПРАВ СИ...да закрият телевизията с меморандум,синоптиците в Сибир да видят що е то студ
You`re My Wicked Live
nostradamus написа:ilian12 написа:Не бъркайте синоптиците с гърлите-новинарки рецитиращи прогнозата. Сигурен съм 99% от тях не могат да обяснят разликата между циклон и анти-циклон. Последното важи в пълна сила и за пишещите във форума естествено.
Ти като специалист по циклоните ,ще можеш ли да ни кажеш утре в село Микрево циклон или анти-циклон ще има.
На кой му пука?
105 години / 4 поколения ботевисти!
Незнам къде си чел,че ще ни затрупа сняг...или къде си слушал,но аз не съм чул за такова нещо.В северо западна Б-я(Враца) казаха по БТВ че ще бъде слънчево но със студен вятър и беше така,а ти като търсиш под вола теле...
- child in time
- Контакти:
И те като БАТ Бойко много обещания минимум изпълнения!
Каква ирония!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Deluxx написа:Незнам къде си чел,че ще ни затрупа сняг...или къде си слушал,но аз не съм чул за такова нещо.В северо западна Б-я(Враца) казаха по БТВ че ще бъде слънчево но със студен вятър и беше така,а ти като търсиш под вола теле...
Вчера четвъртък (09 декември), по всички големи телевизии прогнозираха, че през ноща ще завали сняг !
Даже по Нова телевизия сутринта коментираха, че снегорини обикалят из София в готовност за снегопочистване !
Тази вечер пък видях по Би Ти Ви, че утре се открива ски сезона в Банско ...
Случайно или не, много станаха съвпаденията с тая фрапиращо погрешна прогноза !!!
Ако си ходил в Банско сигурно си видял какви пари са наляти там и не само там в хотелите ....
Смяташ ли, че в корумпирана България е проблем , ако имаш достатъчно пари да си поръчаш една грешна прогноза на времето ?
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
Аз тез бездарници съм ги отписал отдавна.Имам клипче отпреди две години-по телевизията обясняват как щяло да е тихо и без валеж,а котката ми гледа през прозореца виелицата!София тогава побеля за 10 минути...Бездарна работа,аз ползвам три чужди сайта за прогнози,които са се доказали.Ако някой се интересува,ще дам линкове.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!