+1 евала пармалат ЧЕРНОМОРЕЦ ТОВА Е БУРГАС!!! ИМАЛО ГО ПРЕДИ НАС ,ЩЕ ГО ИМА И СЛЕД НАС!!!!Parmalat написа:За тези които говорят на изуст за Черноморец ще им кажа,че освободихме най-старите и ненужни чужденци,Само Андре беше на 28.На тяхно място идват 4 българи от Поморие които са водачи на Източната Б група.Най-"старият" от тези юноши е на 21 години.Правете си сметката.Най-добрите ни чужденци Борел,Хаири,Атз и Лис Мутис остават.Другото което се променя е че чужденците няма да лежат на гърба на Балъков,а ако не се раздават за отбора и играят слабо ще ги разкарват без много много да ги мисли ръководството.Така че да му мислят чужденците ще играят ли на 100% или не.
Колкото до новият ни треньор най-голям фаворит си остава Петър Хубчев,но не е изключено да вземем Илиан Илиев тък като и с намален бюджет сме с по-голям от този на Берое и ще се борим за купата и за евроквота в първенството до последно.Цели които са точно за треньор с амбиции какъвто и Илиан Илиев.За Неделчо Матушев нямам наблюдения,но едва ли е по-добър от Илиан.И да не е някой от тези двамата 100% ще ни поеме много добър треньор.Мисля че и Грозданов да дойде също ще е добре.
Илиян Илиев или Неделчо Матушев поемат Акулите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Илиян Илиев или Неделчо Матушев поемат Акулите
ntodorov--Много ме кефиш братле.Винаги точно и на място.Много ни завиждат и това е.Не виждам нищо чудно Илиев или Матушев от зимата да поеме АКУЛИТЕ.
dimov написа:ntodorov--Много ме кефиш братле.Винаги точно и на място.Много ни завиждат и това е.Не виждам нищо чудно Илиев или Матушев от зимата да поеме АКУЛИТЕ.
Може би и двамата заедно да поемат Черноморец.

Хубчев е човекът.
105 години / 4 поколения ботевисти!
-
- Контакти:
Boksiorcheto написа:
И според вас той ще се махне от нас, за да дойде в Черноморец![]()
![]()
. Той да не е луд?
Много ви е тежък филма, хахаха :D
който ида дойде, това не е гаранция, че всичко е ок. Помните как на нафтата назначиха Георги Василев, но пак изпаднаха, а след 5 месеца решиха да го закриват отбора. Събев е факир на приказките и най-вече от 1001 нощ. Но нека му вярват хората, то за това се стигна до тук! 

<N> написа:който ида дойде, това не е гаранция, че всичко е ок. Помните как на нафтата назначиха Георги Василев, но пак изпаднаха, а след 5 месеца решиха да го закриват отбора. Събев е факир на приказките и най-вече от 1001 нощ. Но нека му вярват хората, то за това се стигна до тук!
Е, не може да се съмняваме във всичко и във всеки. Тук не визирам само Събев. Ние Българите сме мнителни и когато се прави нещо ново, различно и хубаво - търсим слабости. Във всичко градивно виждаме "нечисти сили и сделки". Говоря и за времената на Порточанов и Нафтата в средата на 90-те, говоря и за по-новата история. Колелото се върти. За спукани балони се говореше, когато затриваха отбора на Нефтохимик. Ако не сами, то все някой ще ни сложи пръчка в колелата. Иначе чакам предложения: На кого да вярваме: На мошенника с пари ли ? На мошенника без пари ли ? На Общината ли? (която една детелина не може да построи), на легендите за самоиздръжки ли?. Предложете. Аз съм готов да вярвам и то знаейки, че всичко на този свят е лъжовно и много, много временно и тленно. Много пъти съм писал: Живейте за мига и изсмуквайте само позитивите от всичко, което се случва около вас. ВЕрвайте ми. Когато сами го усетите ще е късно.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
IИма един лаф: "Ако някой те излъже - това е негова грешка. Ако те излъже пак - това вече е твоя грешка"
Аз ще ти дам пример със Събев. http://www.novsport.com/news41923_1.html Това е интервю с него 10 дни преди да се появи черноморец Поморие на мястото на Нафтекс! ВПрочети внимателно и сравни колко от нещата, които казва са истина 1,5 години по-късно !
Аз ще ти дам пример със Събев. http://www.novsport.com/news41923_1.html Това е интервю с него 10 дни преди да се появи черноморец Поморие на мястото на Нафтекс! ВПрочети внимателно и сравни колко от нещата, които казва са истина 1,5 години по-късно !

ntodorov написа:1926 написа:Първо научете как се пише фамилията на Метушев и тогава спекулирайте с него.
пс: Неделчо не си го даваме!
Що ? Как се пише фамилията му ? Не забравяй, че МАтушев е бургазлия и бивш играч на Нефтохимик. Така, че повече го познаваме от вас. Явно.
Убеден ли си че е от Бургас? Аз мисля че е родом от Кърджали, подписал по-късно с Нефохимик и оженил се в Бургас. В треньорската си кариера почти нищо, с временни пребивавания в Несебър, Нафтекс и след добрите му връзки с Порточанов за малко и на кормилото на една от юношеските формации на България. И още, дали не беше и в Варна начело на Спартак. За Илиян Илиев и Петър Хубчев с двете ръце гласувам!
<N> написа:IИма един лаф: "Ако някой те излъже - това е негова грешка. Ако те излъже пак - това вече е твоя грешка"
Искам да ме разбереш правилно. Много ясно, че Събев не е самарянин. То кой ли е? Никой нищо не прави без сметка и без пари. Ти сигурен ли си ( аз не съм ), че Събев лъже в това интервю, а не споделя намерения. Интересите ( неговите лични) му извъртяха главата на друга страна. Друг е въпросът, че гадното затриване на Нафтекс рефлектира върху феновете, които отъждествяваха този отбор с истинския Нефтохимик. Аз лично продължавам да твърдя и твърдя, че голямата вина на Събев е от времето на "прекръстването". Аз тогава се чувствах много обиден и знаех, че ерата на Нефтохимик свърши. Ако си спомняте Събев си сложи марката на стадиона, написа името си по скамейките и напрактика с порозовяването ви/ни показваше, че иде реч за нещо друго - различно от Нефтохимик. Абдикацията на завода сложи кръст на истинския отбор още през 99-00г. Ако към този момент Нефтохимик имаше позициите в Общинската власт - Черноморец щеше да е в миманса, а ролите разменени...И въпреки всичко - всяко зло - за добро.Истинския отбор - се роди отново и тръгна от там откъдето неговия предшественик. Това казвам - търсете позитивното . Станалото-станало. Ние само можем да го променим. Понеже ми напомняш една поговорка. Аз имам друга и я ползвам, като подпис в много други форуми, а именно:
"Когато човек губи - не знае какво печели, и когато печели - не знае какво губи" ... Истина е.
ALBION написа:ntodorov написа:1926 написа:Първо научете как се пише фамилията на Метушев и тогава спекулирайте с него.
пс: Неделчо не си го даваме!
Що ? Как се пише фамилията му ? Не забравяй, че МАтушев е бургазлия и бивш играч на Нефтохимик. Така, че повече го познаваме от вас. Явно.
Убеден ли си че е от Бургас? Аз мисля че е родом от Кърджали, подписал по-късно с Нефохимик и оженил се в Бургас. В треньорската си кариера почти нищо, с временни пребивавания в Несебър, Нафтекс и след добрите му връзки с Порточанов за малко и на кормилото на една от юношеските формации на България. И още, дали не беше и в Варна начело на Спартак. За Илиян Илиев и Петър Хубчев с двете ръце гласувам!
Не. не съм сигурен, че е от Бургас, но съм сигурен, че откъдето е жената от там е и родата.