И Неделчо Матушев усети магията Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

И Неделчо Матушев усети магията Локомотив Пловдив

Мнениеот drughi » 10 дек 2010 12:03

В отговор на темата пусната от фен на Черноморец за това, че Неделчо Матушев можел да поеме Черноморец...

Неделчо Матушев е бил поканен да застане начело на Черноморец (Бс). След освобождаването на Красимир Балъков Митко Събев се спрял на треньора на Локо (Пд), който е родом от Бургас. Ръководството на Черноморец вече е провело предварителни разговори с Матушев за овакантения треньорски пост.
- Не желая да коментирам този въпрос. В Локо (Пд) се чувствам отлично. Всички на Лаута и особено феновете изразиха огромната си подкрепа. На стадиона в Пловдив скандират името ми, което не може да не ме радва и да не ми дава стимул да продължа да работя още по-усърдно за постигането на целта на Локо (Пд) - коментира Матушев.
Изображение

Изображение

Неделчо, вече се потопи в магията Локомотив, а всеки усетил духа и тръпката на този стадион и тази публика, завинаги остава пленен от тях!
Изображение

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: И Неделчо Матушев усети магията Локомотив Пловдив

Мнениеот invader10 » 10 дек 2010 12:17

drughi написа:В отговор на темата пусната от фен на Черноморец за това, че Неделчо Матушев можел да поеме Черноморец...

Неделчо Матушев е бил поканен да застане начело на Черноморец (Бс). След освобождаването на Красимир Балъков Митко Събев се спрял на треньора на Локо (Пд), който е родом от Бургас. Ръководството на Черноморец вече е провело предварителни разговори с Матушев за овакантения треньорски пост.
- Не желая да коментирам този въпрос. В Локо (Пд) се чувствам отлично. Всички на Лаута и особено феновете изразиха огромната си подкрепа. На стадиона в Пловдив скандират името ми, което не може да не ме радва и да не ми дава стимул да продължа да работя още по-усърдно за постигането на целта на Локо (Пд) - коментира Матушев.
Изображение

Изображение

Неделчо, вече се потопи в магията Локомотив, а всеки усетил духа и тръпката на този стадион и тази публика, завинаги остава пленен от тях!

Да е жив и здрав Матушев. Дано постигнете мн добри резултати и участие в турнирите. Но, не ми се мисли при няколко загуби и как ще е следващия оплют треньор. Ако не е Зума в ръководството забравете добро класиране.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 дек 2010 12:23

invader10 написа: Да е жив и здрав Матушев. Дано постигнете мн добри резултати и участие в турнирите. Но, не ми се мисли при няколко загуби и как ще е следващия оплют треньор. Ако не е Зума в ръководството забравете добро класиране.

Мерси за пожеланията...само да ти кажа, че точно в това е разликата между НАС и всички останали...НИЕ никога не плюем по човек дал на нашия отбор(какво са няколко загуби, като виждаме и знаем как работи дадения човек за Локомотив)...дори и при загуби пеем ВИНАГИ С ВАС! ФАКТ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 10 дек 2010 12:39

drughi написа:
invader10 написа: Да е жив и здрав Матушев. Дано постигнете мн добри резултати и участие в турнирите. Но, не ми се мисли при няколко загуби и как ще е следващия оплют треньор. Ако не е Зума в ръководството забравете добро класиране.

Мерси за пожеланията...само да ти кажа, че точно в това е разликата между НАС и всички останали...НИЕ никога не плюем по човек дал на нашия отбор(какво са няколко загуби, като виждаме и знаем как работи дадения човек за Локомотив)...дори и при загуби пеем ВИНАГИ С ВАС! ФАКТ! ;)

Прав си! За което евала :) Винаги питам феновете , с какво им помагат като ги пляват? Всичко е до интелект май ;) Жалко!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 дек 2010 18:00

Не вярвам да напусне най-добре играещия отбор в България в момента и да го замени за едно неясно бъдеще, пък макар и в родния му град. Догодина с нас в ЛЕ и това е.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 дек 2010 20:30

Неделчо Матушев се доказа при нас като треньор.Едва ли му се е случвало,на друг стадион публиката да скандира името му.На Лаута това се случи и то напълно заслужено.Оттук нататък каквото и да стане,без значение дали ще биеме или ще падаме,дали Матушев ще отиде другаде и т.н. няма значение.Винаги ще бъде уважаван и обичан.И достойно посрещнат от нас.Както каза някой по-горе - такива са традициите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”