Волейболният ЦСКА - Фен Тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Волейболният ЦСКА - Фен Тема

Мнениеот metodito » 10 дек 2010 10:03

Здравейте, аз ще спестя някои забележки към Гонг като медия и другите български журналисти относно отразяването на представянето на българските момчета и искам да отворя тази тема, където да се обсъжда волейболният ЦСКА. Публикувайте коментари, инфо, биота на играчите и т.н.
Волейболният отбор на ЦСКА не е временно събитие и победите над Зенит и Кан няма да са последни, така че, да, има нужда от тази тема.
Нека пожелая успех на отбора и успешен път до самият финал. ;)
П.С. И НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ТЕМАТА В ЧЕРВЕНО-СИНЯ РАЗПРАВИЯ! Моля.

koi4i

Re: Волейболният ЦСКА - Фен Тема

Мнениеот koi4i » 10 дек 2010 10:24

Това мисля, че е единствения отбор по волейбол в България, в който се наливат сериозни средства, които не са просто пари за заплати и смешно живуркане, а за качествена селекция и национали на страните си.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 10 дек 2010 10:33

Гледах мача оная вечер и като видях Николай Иванов как разиграва целия отбор и си мислех,че А.Жеков никога няма да може да му стъпи дори и на малкия пръст.Показателно беше за мен как забиваше Евгени Иванов,при Жеков само прехвърляше топката,щото Андрей не знае как да играе с центровете.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 10 дек 2010 11:04

luxorus написа:Гледах мача оная вечер и като видях Николай Иванов как разиграва целия отбор и си мислех,че А.Жеков никога няма да може да му стъпи дори и на малкия пръст.Показателно беше за мен как забиваше Евгени Иванов,при Жеков само прехвърляше топката,щото Андрей не знае как да играе с центровете.

Прав си ! Но Николай е прекалено стар за да го извикат в Националния отбор
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 дек 2010 11:07

Това което искам да кажа, го е казал Владо Зарков във 7 дни спорт, прочетете го. А това което стана във сряда беше нещо изключително. Надаям се дори и да не бием Казан в Русия да паднем поне с 3-2. Браво Армейци.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 10 дек 2010 11:19

(24часа) Волейболният ЦСКА стана хит в Европа

Волейболистите на ЦСКА се превърнаха в хита на кръга в Шампионската лига. Възпитаниците на Александър Попов удариха с 3:2 звездния тим на “Зенит” и направиха съвсем реални шансовете си за класиране напред.

Многомилионната селекция на руснаците се огъна пред сърцатата игра на българския шампион, а руските медии подложиха треньора Владимир Алекно на унищожителни критики. Официалният сайт на CEV пък обяви победата за шок на кръга.

Алекно започна с две резерви и въпреки че бързо включи машината за точки Максим Михайлов, не успя да измъкне победата. Той обаче може да се реваншира още в сряда, когато “Зенит” приема ЦСКА.

“Ние пак ще излезем за победата, пък каквото стане. Напрежението ще бъде от другата страна”, коментира президентът на “червените” Георги Георгиев.

Според Попов българският шампион е можел да спечели и по-убедително.

“Стигнахме до успеха благодарение на характера на моите състезатели, които са показали много и в националния отбор, заяви дългогодишният наставник на “червените”.

Националът Боян Йорданов пък вече дава заявка за реализатор №1 на турнира. Левичарят заши 30 т. за “Панатинайкос”, който обаче отстъпи с 2:3 пред домакина “Кнак” (Бел). В предишните два мача Боян има съответно 28 и 26 т.

Шампионът “Тренто” очаквано се справи 3:0 с “Ремат” в Румъния. Матей Казийски направи 10 т., Цветан Соколов постигна 1 блок, а Валентин Братоев не влезе в игра. (24часа)
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 10 дек 2010 11:22

Бях на мача с Зенит :) Беше фантастично ;) Супер атмосфера,мач-качествен и добър ! Правихме даже и хореография :mrgreen: Също така там бяха: УСФ,Банда Север и 14 ;)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2010 11:43

Наистина не искам да прозвучи като заяждане,независимо,че съм от Левски.Въпросът е в дискусията.Моят въпрос е:
Как и с какво ТОЧНО ТОЗИ отбор на ЦСКА допринася за развитието на българския волейбол(независимо от победата над Зенит)?В Левски в момента се обиграват младежките национали,вицешампиони на Европа,под ръководството на националния треньор.Да,със сигурност ще паднем от ЦСКА няколко пъти,но от тези момчета,МОЖЕ БИ,ще излезе някой и друг национал.В ЦСКА се обиграва...кой?Че не се сещам нещо.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 10 дек 2010 11:48

blue avalanche написа:Наистина не искам да прозвучи като заяждане,независимо,че съм от Левски.Въпросът е в дискусията.Моят въпрос е:
Как и с какво ТОЧНО ТОЗИ отбор на ЦСКА допринася за развитието на българския волейбол(независимо от победата над Зенит)?В Левски в момента се обиграват младежките национали,вицешампиони на Европа,под ръководството на националния треньор.Да,със сигурност ще паднем от ЦСКА няколко пъти,но от тези момчета,МОЖЕ БИ,ще излезе някой и друг национал.В ЦСКА се обиграва...кой?Че не се сещам нещо.

Абе Левски са си най-великите , то тез цска отбор ли са ко са ! Добре че са Левски иначе България нямаше да е известна от кън клубен волейбол!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 10 дек 2010 11:48

blue avalanche написа:Наистина не искам да прозвучи като заяждане,независимо,че съм от Левски.Въпросът е в дискусията.Моят въпрос е:

Аз се обигравам , като гледам мач на ЦСКА почваме да играем с брат ми в хола ,мноо яко забивам сервис . Други въпроси?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “ЦСКА”