Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Гаджалов и Аргиров в Ботев ?!

Мнениеот Alternative » 09 дек 2010 22:54

Един град-един отбор написа:Алтернатив, постави се на мястото на Рахов ... 20 мача си даде душата тва момче за отбора, не направи нито една грешка и сега изведнъж идва някой си, който преди това е играл на Лаута и го измества от титулярното му място ... е, аз ако съм си хващам бомагите и се махам! ... Най-малкото самочувствието му ще се срути ...

Кой е казал,че Рахов няма да е титуляр?Всъщност, треньора определя кой да играе и кой не.Гаджалов си е ботевист,нищо,че игра на лаута.Не виждам смисъл от излишно напрежение.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 09 дек 2010 22:55

Ами лично се познавам с братовчеда на Гаджалов и той ми е говорил колко претенциозен играч е братовчед му... Той в А група не искаше да е резерва пък камо ли във В :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 дек 2010 22:59

Един град-един отбор написа:Ами лично се познавам с братовчеда на Гаджалов и той ми е говорил колко претенциозен играч е братовчед му... Той в А група не искаше да е резерва пък камо ли във В :lol:

Е ако наистина е толкова претенциозен, то сам ще вземе решението да не идва!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 дек 2010 23:13

Един град-един отбор написа:Ами лично се познавам с братовчеда на Гаджалов и той ми е говорил колко претенциозен играч е братовчед му... Той в А група не искаше да е резерва пък камо ли във В :lol:

Едно е да си резерва в кръвния враг на любимия ти отбор, друго е в любимия. Но ако наистина и при нас държи да е титуляр - Караматев е пример, че грандомани без покритие не виреят тук. Не съм твърдо за идването му, просто ме дразни тая мания у много от нас, че ако дойде ще го псуват от 1 до 90 минута всеки мач, само защото е бил в Локо... Оставете Бакалов да прецени ще ни свърши ли работа и ако да и иска да дойде - подкрепяйте отбора, ако не него. Това е...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 10 дек 2010 00:00

Нямям впечатления от настоящият ви отбор, но за мен това момче е страхотен защитник и не зная защо изведнъж го замразиха при нас. Тъпо е да отхвърляш качествен футболист само заради това къде е играл преди това.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 дек 2010 07:21

Един град-един отбор написа:Алтернатив, постави се на мястото на Рахов ... 20 мача си даде душата тва момче за отбора, не направи нито една грешка и сега изведнъж идва някой си, който преди това е играл на Лаута и го измества от титулярното му място ... е, аз ако съм си хващам бомагите и се махам! ... Най-малкото самочувствието му ще се срути ...

Така се говореше и за Армандо, че ще измести Илия Николов, и Манчев как щял да измести Митко Байрев, обаче не стана. Дайте да имаме поне малко вяра в Бакалов и Видолов, става ли? Защото те двамата към момента са си заложили имената и репутациите, че Ботев трябва да играе задължително в горната дивизия след края на този сезон, както и че трябва да имаме отбор, който да атакува моментално първите места в "Б" от първата година там.

Поне до сега, мисля, са показали нашите тренери, че който не играе, стои на скамейката, дори и да е направил 2-3 силни мача...

А и по въпроса за резервите също трябва да се мисли, прави са колегите тук, които казват, че освен "The Pillar" ние защитници нямаме, а това е опасно. Както и самия стълб е опасен де...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 10 дек 2010 07:53

Пичове недейте да анатемосвате някой, понеже играл еди къде си. Нито е говорило момчето против Ботев, нито нещо подобно. А що се отнася до Рахов, не мисля, че въобще тук може да се говори за изместване от титулярното място, убеден съм, че който и да вземем през зимата, Рахов ще е несменяем титуляр.
Последна промяна от Месершмит на 10 дек 2010 08:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 дек 2010 07:55

Първо предлагам да се коментират факти а не слухове , които на този етап ще бълват един след друг.
И второ има си треньори да решават кой да вземат и кой да отстранят от отбора. Те си носят отговорноста за селекцията и представянето на тима и затова никой няма право да им се меси в работата !

VETERANI
Контакти:

Мнениеот VETERANI » 10 дек 2010 08:20

А и трето,Гаджалов е 10 класи над Рахов и Байрев и е бивш младежки национал.Стига сте бълвали глупости за момчето.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 10 дек 2010 10:15

Пловдив1926 написа:Успех на момчетата! На тези години трябва да трупат мачове, а не да търкат седалките.

Много интересно мнение предвид факта, че по другите форуми ги наричаш "бабереци, които не стават за футбол" и "негодни за А-група наред с набедения играч Курдов", съчетано естествено с редовните плюнки по жълтитИ. Както и да е...

Иначе по темата мога да кажа, че и Гаджалов, и Аргиров определено имат качества като само интереси и клубната политика им попречиха да се утвърдят като титуляри. Просто в сегашния им (вече бивш) отбор се залага на чужденци-еднодневки, които да се обиграят половин-една година, след което да бъдат шитнати някъде навън. Там нямат време да чакат някой талант да се развива тепърва и тогава да го продават, защото ще свършат стинките. А при нас време за талантливи БЪЛГАРСКИ момчета има, поне засега, докато обиграваме отбора във В и после в Б.

Но все пак имам някои резерви относно Гаджала. Много е капризен и ще иска твърдо титулярно място, също като Караматев в началото на сезона. На такива "звезди" се нагледахме 10 години. Дано да може да си подтисне егото, защото в противен случай не ни трябва. Аз повече ще се радвам да привлечем Георги Стефанов от Марица, отколкото тези двамата. Лично мнение.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”