Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
Очаквах Стефчо да се върне бях си писал с него във фейсбук и той ми каза, че би се върнал с удоволствие, но чак лятото, тъй като БФС не позволява да играеш в три клуба за един сезона, но след разпада на Равда всичко се нареди перфектно. Стефан Киков е напуснал Славия моето мнение е че трябва да го привлечем и него. Утре Марин ще обяви с кои ще се раздели като за сега Ридван е изявил желание да си тръгне.

- Един град-един отбор
- Контакти:
Трансферите в клуба
Ботев Пловдив е на път да привлече двама от футболистите, които ще бъдат освободени от Локомотив Пловдив, научи "7 дни спорт".
Това са защитниците Емил Аргиров-Животното и Костадин Гаджалов. Десният бек Аргиров премина на "Лаута" през лятото, но не успя да се утвърди. Той минава за един от любимите възпитаници на треньора и председател на УС на Ботев Марин Бакалов, който му беше треньор още в частната школа Ботев 2002. Животното игра под негово ръководство и в представителния тим на Спартак Пловдив. През 2008 година, когато Бакалов беше изпълнителен директор на Ботев, искаше да го привлече от Спартак, но трансферът тогава не се получи.
От стадион "Христо Ботев" ще изчакат въпросните играчи да разтрогнат по взаимно съгласие договорите с тима от "Лаута" и да станат свободни агенти. От ръководството на Локо Пд съобщиха, че не желаят да пречат на българските футболисти, които ще си тръгнат, и ще ги пуснат да си ходят, без да искат трансферна сума за тях.
7 дни спорт
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не знам какво ви е мнението, но аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ ! Вън продажниците от Ботев ... Гаджалов не ни трябва! Тук е момента да подкрепим Ангел Рахов, който в целия сезон не направи нито една грешка в защитата! Оформи се страхотно партньорство между него и Байрев и то не трябва да се нарушава с разни Домакиновци, Гаджали и т.н.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Гаджалов и Аргиров в Ботев ?!
Успех на момчетата! На тези години трябва да трупат мачове, а не да търкат седалките.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Show Must Go On
Тези двамата съм ги гледал и мисля,че този е по добър от тях (лично мнение и наблюдение).
http://sport.plovdiv24.bg/213534.html
http://sport.plovdiv24.bg/213534.html
- Alternative
- Контакти:
Един град-един отбор написа:
Не знам какво ви е мнението, но аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ ! Вън продажниците от Ботев ... Гаджалов не ни трябва! Тук е момента да подкрепим Ангел Рахов, който в целия сезон не направи нито една грешка в защитата! Оформи се страхотно партньорство между него и Байрев и то не трябва да се нарушава с разни Домакиновци, Гаджали и т.н.
Хайде сега,започнете пак с глупостите...Нека им се даде шанс,Гаджалов има качества и ще помогне на отбора.
Ще е добре за клуба да има конкуренция на всеки пост

- Един град-един отбор
- Контакти:
Алтернатив, постави се на мястото на Рахов ... 20 мача си даде душата тва момче за отбора, не направи нито една грешка и сега изведнъж идва някой си, който преди това е играл на Лаута и го измества от титулярното му място ... е, аз ако съм си хващам бомагите и се махам! ... Най-малкото самочувствието му ще се срути ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Алтернатив, постави се на мястото на Рахов ... 20 мача си даде душата тва момче за отбора, не направи нито една грешка и сега изведнъж идва някой си, който преди това е играл на Лаута и го измества от титулярното му място ... е, аз ако съм си хващам бомагите и се махам! ... Най-малкото самочувствието му ще се срути ...
И кой е казал че ще го измести?! Сещаш ли се, че освен Рахов и Байрев имаме само един Васко Василев централен... теб иска ли ти се Васко да е титуляр няколко мача подред, ако някой от двамата се контузи? Аз викам и нападател да не взимаме, да махнем Пльоко и Ридван - закво са ни заместници, важното е 11 човека да имаме

Иначе и аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ Гаджала да измести който и от двамата ни централни в момента. Но е много по-подходящ за резерва на тях, отколкото Васко, а играч като Домакинов е абсурд да се съгласи да е резерва във В.
Колкото до "играл на Лаута" - комплекси ли избиваме по тоя начин? И Магьосника е играл там, че и на Герена, да вадим плакати срещу него? Гаджала нито им е станал легенда (Камбуров), нито някога се е изказвал срещу нас или им се е вричал във вярност. Просто при селяка нямаше бъдеще и го освободиха (и тогава много ме беше яд, че го изпуснахме). Нека му се даде шанс, ако покаже качества да остане и да замества Рахов-Байрев, а евентуално и да ги въртят тримата на двете места.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
пичове споко гаджала най вероятно няма да почне при нас
-
- Контакти:
Чакайте , чакайте , кой е казал ,че Гаджалов ще замести Рахов!?Първо ,Байрев по-скоро ще изхвърчи от титулярния състав...второ , който играе по-добре той ще е титуляр ,трето неможем да караме цял сезон с 2-ма център защитници и Васко за резерва.Докато Стефан Крачунов и Антон Огнянов ще са в много сериозна битка за левяи бек.Ако Аргиров дойде ще си имаме нов титуляр на десния бек.
п.п.Защо Гаджала няма да дойде?
п.п.Защо Гаджала няма да дойде?