На тези протести съм сигурен, че не са били само слаби ученици. А никой не споменава за "тоалетният протест". Един интелигентен протест. Въпреки, че в нашето училище кенефите винаги са били зле, ама стават по-зле. Да, знам за предполагаемата полза от клек - кенефите за анатомията[offtopic]и доброто изхождане

[/offtopic] , ама, айде няма нужда. А тоалетна хартия, течен сапун? Има в даскалския кенеф. Айде моля! Някой ще каже: "Нищо работа!" Ама ще сбърка!
И не е провокатор това момче, Asen1914. Понеже, ние над 30-те сме възпитавани в една среда, а те в друга. Надявам се малките да не бъдат възпитавани в атмосфера на мълчание и на "то има кой да им го върне", а да знаят, че всичко е в техните ръце! И ние, които го знаем, но не действаме, те да не го правят така.
...хоуг

LSFC 1914, хубаво, цитирай Вазов и ги осъждай, че не знаят "Аз съм българче", само дето има правописна грешка в цитата ти. Не, че нещо, ама...
Грамотността е важна, но наистина вината за незнанието на граматиката е поделена между ученици от една страна, и от родители и учители / министерство от друга страна.