НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот thebully » 22 мар 2009 09:13

айде горе главите все пак не сме загубили така ще е занапред идват здравите мачове от нас се иска здрава подкрепа пък каквото стане Черно Море до гроб :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 мар 2009 09:40

Има 14 дена до мача с Левски,Кольо да не ги жали,ами да организира поне 2 контроли :idea:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 мар 2009 12:30

GreenMile написа:Дайте да си посипем главата с пепел а?Да ви напомням ли,че си водим стабилно в битката за 3-тото място?И Литекс вярно,няма да завършват вечно наравно,ще ги сгазим във Варна и готово,и загуби ще имат вече.Не сме гостували на някой изпадащ все пак,1 точка е добре за нашата цел.Да видим там дали Литекс ще бие а?Или Левски успя да бие в Бургас :?: .Я по-спокойно и без абсурдни изказвания.Много мъжки мач беше,здрава битка.КРИВИЯ е прав за терена,ние на такъв играем за пръв път,също е фактор това и то голям при нашия стил на игра с извеждащи подавания.Маймуните не са ни липсвали изобщо....липсваше ни МИЛЕН ПЕТКОВ,наистина,МИЛЕН си е МИЛЕН и къде е той,къде е Дани Георгиев?Борносузов много щеше да ни помогне също.Евала правя на ДАНИ ДИМОВ,за мене много стабилно си стоя момчето и видяхте,че опасностите за нас дойдаха след неговата смяна,по-точно кгоато Кулибали му зае поста на деф.халф,иначе ДАНИ с ръстта си и добрата си техника вземаше всяка първа топка.ДАНЧО днес беше много слаб,като цяло всички под нивото си,но поне се бориха мъжки и съм доволен.1 точка си е 1 точка,ЗНАЕТЕ С КОЙ ИГРАЕМ НА 4-ТИ,НАЛИ?ТОГАВА Е ВАЖНО ДА БИЕМ,ДА БИЕМ ОНОВА ИЗМИСЛЕНО ОТБОРЧЕ,ПЪК АКО ЩЕ 4-ти,5-ти,6-ти....да сме,искам главите и на Левски и на ЦСКА набити на кол на Тича!Левски няма да е пръв след следващия кръг,хахахахахаха,дойде часа да им върнем на мръсниците за гаврата в София с дузпите и ЧК на Баничката,сега най-слодко ще е да им измъкнем 1-вото място :D

Напълно съм съгласен GreenMile, а вземем ли следващите две домакинства сме твърдо в играта за класиране в тройката.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 мар 2009 14:15

Sole написа:Има 14 дена до мача с Левски,Кольо да не ги жали,ами да организира поне 2 контроли :idea:

В събота трябва да играем с Фарул Констанца.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 22 мар 2009 14:22

Да това е добре само да кажат къде ще се играе мача че да отидем да ги гледаме.?? Само Черно море до гроб

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 22 мар 2009 15:29

За пръв път играя на толкова лош терен, твърди бившият национал

„Горе-долу добър мач. За пръв път нашият отбор играе на такъв терен. Доста некомфортно се чувствахме. За толкова години професионален футбол играя за пръв път на такъв лош терен за мен.

Имаше и силен вятър. За българските стандарти добър мач. Трябва да съжаляваме. Черноморец игра близо 70 минути с човек по-малко. На този терен топката не може да се подава добре, няма нормално сцепление.

Трябваше да разиграваме повече и да чакаме грешка на съперника. Бяхме прибързани", заяви капитанът на Черно море Александър Александров - Алекс след края на морското дерби с Черноморец, завършило 0:0 на стадион „Лазур" в Бургас.

http://topsport.ibox.bg/news/id_955101118

Ето го разковничето! Терена бил адски лош, направо нива...
Това в рамките на шегата. :P
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 мар 2009 16:40

Старши треньорът на Рома Лучано Спалети призна поражението от Ювентус с 1:4 като напълно заслужено.

„За подготовката на мача повлияха редица неприятни ситуации. Прекалено много играчи бяха в лоша форма. Разстроен съм от резултата и искам да се извиня специално на феновете”, сподели наставникът на „римските вълци”.

„Това поражение трябва да се приеме, защото беше заслужено. И трябва да си спомним, че имаме 15 дни, за да поработим добре и да решим проблема си с формата”, добави Спалети.

Ето, като си признаеш грешката, можеш да я поправиш... а като не си признаваш грешката - след още няколко мача в издишане още в края на първото полувреме, може и да я осъзнаеш! :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 23 мар 2009 01:22

Ей хора,успокойте се малко ,литнахме много на високо май...титли,митли,тем подобни.Винаги влизаме трудно в първенството и завършваме подобаващо,по спокойно.Нямаме загуба,нямаме допуснат гол,имаме добри играчи,имайте малко търпение.
Безхаберен отбор?Това е един друг отбор от Варна,на който му уредиха 3 (три) мача и когато трябваше да изиграе 4тия за себе си и за честта си се осра-е това е безхаберие.Не искам да се заяждам,но това са фактите.Просто се успокойте ,нищо повече,работи се правилно,нищо не става с магическа пръчка.
GO HARD OR GO HOME!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 мар 2009 15:57

Каквото и да се говори бе очевадно,че моряците не влязоха игрово подготвени в пролетния сезон.Измъчиха се в мачове с изпадащи отбори.Няма и помен от силната им игра през есента.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 мар 2009 16:51

И аз това се опитвам да кажа.... на мен не ми е да ставаме шампиони, или да сме на 2 място. За мен е реално само третото място. Обаче ме притеснява играта, която показваме.... ако футболистите ми се виждаха свежи и във форма, нищо нямаше да кажа... Обаче те просто са гроги след 60 мин. Срамно е Черноморец да бягат повече от нас в края на мача, когато сме били толкова време с човек повече :) Предполагам това да са с човек по-малко ги е накарало да бягат доста повече, за да компенсират липсата на изгонения и би следвало те да са по-уморени. Пък и сякаш Черноморец са играли 2 мача, и за тях е било трети мач.... абе както и да е. Дано да греша, но за мен сме в изключително слаба форма и с много лоша физическа подготовка. Или поне това видях досега, дано след тези 2 седмици видя нещо различно :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”