ЦСКА - Зенит 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: ЦСКА 3:2 Зенит
Малее не си спомням от кога не съм се радвал така ! Иначе тоя Михайлов направо егати сервиса, егати забивката

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Браво момчета , България е горда с вас !!
Само ти , във сърцата ни
Само ти , във сърцата ни
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- bekono
- Контакти:
Re: Цска - Зенит
Просто останах без думи. Невероятна игра, невероятен дух и невероятна победа. Зенит на колене. ЦСКА ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- POPCORN
- Контакти:
Голям ЦСКА!За пореден път надско1иха възможностите си и показаха уникална игра!Супер много се радвам, не мога да си намеря място..Поклон пред публиката, уникална!Който заслужава така става!Футболистите да вземат пример от волейболистите!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Единствено волейбола си заслужава в България 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
В този мач действително публиката повлия на крайния изход на мача.Ако не беше публиката руснака Максим просто щеше да направи за смях нашите.Но момчето е само на 22 години и се притесни от публиката.Браво!
Изключителен успех,подплатен и с много добра игра.
Браво на момчетата,които издържаха и още веднъж показаха,че в момента волейбола е единственият успешен спорт,който ни носи положителни емоции.
Браво на момчетата,които издържаха и още веднъж показаха,че в момента волейбола е единственият успешен спорт,който ни носи положителни емоции.
-
- Контакти:
БРАВОООО !!! ВЕЛИК МАЧ !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Защо приказвате глупости, че ЦСКА си били надскочили възможностите, че били направили нещо невероятно? Вижте какви състезатели има в ЦСКА, макар и на години. Все едно Левски да събере сега Жеков, Николов, Цветанов, Боян, Алексиев, Даниел Пеев и вижте какво щеше да стане? Този отбор на ЦСКА е много силен, но е безперспективен. Така не се прави отбор.
Николай Иванов, Пушката, Иво Стефанов, Портуондо са страшни играчи. С тях на всеки отбор ще му е лесно.
Като добавя факта, че Зенит на моменти толкова се отпускаха, че просто не е истина, победата беше закономерна.
Във всяко нещо си има логика. В победата - също.
Николай Иванов, Пушката, Иво Стефанов, Портуондо са страшни играчи. С тях на всеки отбор ще му е лесно.
Като добавя факта, че Зенит на моменти толкова се отпускаха, че просто не е истина, победата беше закономерна.
Във всяко нещо си има логика. В победата - също.
Последна промяна от daniel875 на 08 дек 2010 22:05, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Така е, но в отбора на Зенит има световни звезди затова тази победа си е изключителен успех! Бравооооо на волейболните армейци!