Жребий за ШЛ (коментари,мнения и анализи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Re: Кой съперник е предпочитаният от Вас за 1/8-те в ШЛ?

Мнениеот -Ivan- » 08 дек 2010 15:15

Аз като фен на Арсенал и на Барса искам съответно:
Арсенал:Реал Мадрид или Челси
Барселона-Интер(ако са те и скапания ви антифутбол от миналата година няма да ви помогне) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 08 дек 2010 15:16

Аз нямам предпочитания. Можем да отстраним всеки, както и всеки - нас, както винаги :) Единствено Барса са класа над останалите потенциални съперници. В последно време, удобни и неудобни съперници няма, особено за отборите, за които целта в ШЛ винаги е поне финал. А за Милан, независимо от ситуацията в Италия, нещата в Европа са стояли винаги по този начин. Далеч съм от мисълта, че имаме големи шансове за финала или за титлата, тъй като въпреки водачеството в Серия А, мисля, че това е един от посредствените ни състави в последните 20 години. Милан с Шевченко и Милан с Кака бяха много по-избухливи и непредсказуеми. Да не говорим, че при отсъствието на Малдини, голяма част от духа на отбора вече го няма (Който го е виждал как повежда отбора в атака, знае за какво говоря).
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 дек 2010 15:17

аз за Барса искам Интер или Милан , но който и да са падне няма значение , ако Барса играят така купата отново е на Камп Ноу 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 дек 2010 15:19

За Манчестър Юнайтед искам Копенхаген или Марсилия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 08 дек 2010 15:21

Искам Копенхаген, за да ни е по-лесно да минем 1/8 финалите, след толкова провали. След това всеки ден ще паля свещи да се паднем с Шалке, за да може митичния Ел Капитан, да се върне у дома

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 дек 2010 15:22

А жребият кога е ? Тоя петък ли ?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 дек 2010 15:23

Барселона - пак Лион, Копенхаген или Рома

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 дек 2010 15:24

Flash1912 написа:А жребият кога е ? Тоя петък ли ?

17

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 дек 2010 15:25

Astarot написа:Аз нямам предпочитания. Можем да отстраним всеки, както и всеки - нас, както винаги :) Единствено Барса са класа над останалите потенциални съперници. В последно време, удобни и неудобни съперници няма, особено за отборите, за които целта в ШЛ винаги е поне финал. А за Милан, независимо от ситуацията в Италия, нещата в Европа са стояли винаги по този начин. Далеч съм от мисълта, че имаме големи шансове за финала или за титлата, тъй като въпреки водачеството в Серия А, мисля, че това е един от посредствените ни състави в последните 20 години. Милан с Шевченко и Милан с Кака бяха много по-избухливи и непредсказуеми. Да не говорим, че при отсъствието на Малдини, голяма част от духа на отбора вече го няма (Който го е виждал как повежда отбора в атака, знае за какво говоря).

Този сезон Милан направи много силен състав и който не го вижда, значи не разбира. Много е вероятно тимът да стигне далеч и в Европа. Стига тази глупост с възрастните играчи. Вече те са доста по - малко отпреди. Много разбират хората от възраст, хей големи разбирачи се извъдиха повечето. Нямам абсолютно никакви предпочитания за следващ съперник, защото знам, че отборът е способен да се справи с абсолютно всеки. То миналата година ако при 1:0 в първия мач беше видял дузпата срещу Роналдиньо, която като как така беше чиста, защото той често симулира, мача ставаше 2:0. Защо не и повече, после Юнайтед нямаха никакви шансове.
Милан този сезон е от големите фаворити за трофея не само в Италия, но и в Европа. С Пипо тимът щеше да е суперфаворита, но липсата му накланя везните леко в полза на другите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 08 дек 2010 15:33

Валенсия или Милан
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”