Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Балъков освободен от Черноморец !!!
честито ви а и да ви питам какво ще стане с стадионите в бургас 
-
ShooterMan
- Контакти:
Искам да кажа,че ме знаете,винаги съм казвал,че това източване на Петрол АД рано или късно ще свърши.А то свърши.Второ искам да кажа,по-точно да го повторя - винаги съм уважавал в Бургас един отбор,но той се казва Нефтохимик.Надявам се чрез Поморие ли,не знам как отзи отбор да е пак в А група и да правим дербита с тях.Трето искам да се присмея на някакви АНОНИМНИЦИ дето в началото на темата наричат великия български футболист КРАСИМИР БАЛЪКОВ селянин със селски акцент,който защото имал селски акцент нямало как да има визия за развитието на един клуб.Интересно как един жител на Столипиново с диплома за завършен 8(ОСМИ) КЛАС,предимно с ПОПРАВКИ има визия?Говорим разбира се за СВЕТОВНИЯ АНОНИМНИК Георги Иванов,който с визията си не успял да избута и до 9-ти Клас.Интересно пък каква визия има другия анонимник БГ Моуриньото,дето и диплома за треньор няма,т.е. е типичния селски ФИЗКУЛТУРНИК.Красимир Балъков е бил футболист на годината на България,бил е футболист на годината в Португалската лига,полузащитник на годината в Германия,номиниран е бил за Златната топка,играл е близо 12-13 години в реномирани клубове като СПортинг и Щутгарт,като и на двете места е легенда и медалите му както каза един играч ако ги окачим на вратлето на Рензо или Миленчо,току виж се попрегърбили от тежестта им.Този човек е видял Бундеслигата,а онези вашите - селския битак в Столипиново и затова играчите ви пиянстват,карат пияни,блъскат се,арестуват ги - изобщо типичната сеслка визия за футбола.Толкова сте далече от Красимир Балъков,че и срещу него да бягате пак не ще успеете да го стигнете.И ви напомням - ОПЛЮВАТЕ една ИКОНА на БГ футбола,играч,който почти сам класира България на последния ни голям шампионат(Португалия 2004),играча-мозък на Пеневата чета,плеймейкъра на златното поколение,играч поставен в ИДЕАЛНИЯ ОТБОР НА САЩ 94 И ОПРЕДЕЛН ЗА ПОЛУЗАЩИТНИК НА МОНДИАЛА.Къде е бил Рензо тогава,или Миленчо?Продавали са дини и пъпеши по пазарите 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan,
Защо въобще намесваш Милен-чо? Целият ти, иначе правдив текст издиша в момента, в който споменаваш Милен-чо! Никога Милен-чо не е бил ГОЛЯМ футболист, колкото Балъков. Не съм чел, тези които го плюят, аз Балъков съм го гледал, като футболист на...Етър! ГОЛЯМ футболист! Игра в Португалия, в Германия...голяма работа. Само не разбрах, защо включи Милен-чо в писанието си? Милен-чо иникога не е имал успехите на Балъков, ако не броим победният му гол за ЦСКА срещу Ювентус. Та...нямаше нужда от..."Милен-чо"!
Защо въобще намесваш Милен-чо? Целият ти, иначе правдив текст издиша в момента, в който споменаваш Милен-чо! Никога Милен-чо не е бил ГОЛЯМ футболист, колкото Балъков. Не съм чел, тези които го плюят, аз Балъков съм го гледал, като футболист на...Етър! ГОЛЯМ футболист! Игра в Португалия, в Германия...голяма работа. Само не разбрах, защо включи Милен-чо в писанието си? Милен-чо иникога не е имал успехите на Балъков, ако не броим победният му гол за ЦСКА срещу Ювентус. Та...нямаше нужда от..."Милен-чо"!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- venci_1913
- Контакти:
Жалко!Доста малко хора се срещат ,които дават пари за футбола , а и се опитваха да карат хората да ходят на стадиона.Точно така трябва да се прави ...Жалко!
Славия София
-
ShooterMan
- Контакти:
Храбар,просто включих Миленчо,защото срещу Балъков се изказват предимно фенове на онези отбори,на които гурута са Миленчо(ЦСКА) и двамата столипиновци(осмокласника и Яшер)-Левски.Просто исках да им напомня кой е БАЛЪКОВ и кои са онези АНОНИМНИЦИ.В цялата А група само Балъков има визия за това как се прави футбол,ако ще акцента му да е не знам си какъв и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Колко струва достойнството на един рефер-журналист?
Днес водещата тема във всички спортни сайтове е новината за раздялата между Черноморец (Бургас) и треньора Красимир Балъков, която е продиктувана от намалението на бюджета на клуба. Всеки се опитваше да се домогне до мнението на собственика на „акулите” Митко Събев, мнозина успяха.
Неприятно впечатление обаче направиха колегите от . и по-специално директорът на проектите в сайта Веселин Мишев. Естествено името ви е познато, тъй като той международен асистент съдия.
Въпросният Веско Мишев осъществи телефонен разговор с г-н Събев, но вместо да използва собственото си име, съдията предпочете да застане зад името на неговия подчинен Антон Събев. Явно страхът в асистент-арбитъра, че може да загуби допълнителния си доход е надделял над мъжеството му. Все пак за един мач Мишев прибира по 560 лева с удръжките, които явно му се свенят и не иска да ги загуби.
Неслучайно след мача между Миньор и Локомотив (Пловдив), почетният президент на „смърфовете” Христо Бонев обвини Мишев в корупция.
http://sportisimo.bg/kolko-struva-dosto ... alist.html
Неприятно впечатление обаче направиха колегите от . и по-специално директорът на проектите в сайта Веселин Мишев. Естествено името ви е познато, тъй като той международен асистент съдия.
Въпросният Веско Мишев осъществи телефонен разговор с г-н Събев, но вместо да използва собственото си име, съдията предпочете да застане зад името на неговия подчинен Антон Събев. Явно страхът в асистент-арбитъра, че може да загуби допълнителния си доход е надделял над мъжеството му. Все пак за един мач Мишев прибира по 560 лева с удръжките, които явно му се свенят и не иска да ги загуби.
Неслучайно след мача между Миньор и Локомотив (Пловдив), почетният президент на „смърфовете” Христо Бонев обвини Мишев в корупция.
http://sportisimo.bg/kolko-struva-dosto ... alist.html
Не, че имам някакво специално отношение по въпроса, но нека не отписваме "Черноморец" ей, така щото ни е кеф. Балъков е личност и човека го е доказал отдавна. Аз лично го уважавам и си мисля, че е честен и почтен човек, доказан футболист от световна класа.
Не е приятно, че така се случват нещата, но ми се иска "Черноморец" да просперират, независимо от всичко.
Успех, Акули !!!
Не е приятно, че така се случват нещата, но ми се иска "Черноморец" да просперират, независимо от всичко.
Успех, Акули !!!
Re: Колко струва достойнството на един рефер-журналист?
Добре де, това не е ли конфликт на интереси+? нали цялата държава се бори "уж" за края на такава практика?
k.dimitrov написа:(Каква инерция? Разпродават футболистите и всичко рухва. Не злобеем, че го няма Черноморец, защото този отбор го няма вече от много години. Това беше един хибрид с цел да се източват паричките и имотите а разни предприятия и институции. За това злобеем. че вече немогат да крадат от никого.)
А случайно да знаеш какво правеше Проточана с Нефтохимик - малко ли източи от държавния Нефтохим.
Мойто момче, Черноморец го е имало много преди теб, ще го има и след теб. Не си ти човека, който ще решава бъдещето на футбола в Бургас.
Дано като ни ограбват, все такада ни ограбват. Да оставят нещо след нас. Стадион, футболен отбор с най-големите успехи за града си и невероятни спомени. А това кой решава бъдещето на футбола в Бургас, мога да ти кажа, че досега беше точно коминягата Събев, който вече е абдикирал като бай тошо. Аз не мразя Черноморец, а тези престъпници, защото да хвърлиш такива пари, а насреща - нищо, си е пресътпност.
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Ако Батков има усет и иска успехи,сега е моментът да привлече Бала,да освободи селянина Яската,а след Бала на Герена,всичко качествено от Акулите ще дойде в Левски.