Честит празник, Бургас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Честит празник, Бургас !

Мнениеот petkan » 06 дек 2010 18:09

Честит празник съграждани!
Всички да сме живи и здрави и..... шампиони, ако може :)
Хапнете по една черноморска рибка, а пък аз к'вот подаде лентата от тукашното море.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 06 дек 2010 23:37

ntodorov написа:
mazut написа:Честит празник на всички,дано хубавите неща в града ни продължат,а лошите намалеят и дано в най-скоро имаме 2 отбора борещи се за титлата :idea:

Ей те това го искам най-много.

+1
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 06 дек 2010 23:46

Честито на всички БУРГАЗЛИИ , т. е. на всички , които обичаме ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
Нали знаете как е Черноморец е отбора на Бугазлиите , а Мазута на кьовлиите - ултра селендурите ,радетели на чалга културата !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2010 03:16

El greco написа:Честито на всички БУРГАЗЛИИ , т. е. на всички , които обичаме ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
Нали знаете как е Черноморец е отбора на Бугазлиите , а Мазута на кьовлиите - ултра селендурите ,радетели на чалга културата !

Смятах да ти изтрия мнението! ....Обаче нарочно го оставих! Защото тука са писали хора, които навсякъде пишат, че обичат бургаския футбол! Та нека всички се "насладят" на простотията ти! Щото когато вече човек се държи "селЯндурски" никой не може да му помогне! Темата беше да се поздравим бургазлиите и хората от форума да ни честитят, а ти се ..............., че не мога и тоалетна хартия да ти намеря!!! Нещастник!.....

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 дек 2010 09:13

Да бе Картаго , и аз обичам бургаския футбол , ама този със синия екип . За мен онези със зелените блузки не са от Бургас !!!! Нещо да греша ? Нито географски , нито по антропологически принцип ! А ти момчето ми смърдиш на зелен чесън от 100 км . Само не разбирам как така оставяш да се ширят всички постове - бълвочи анти Черноморец , а всеки един като мен който не се заиграва с темата за Великобургаския футболен шовенизъм ти е неудобен . И МАЛКО ПО - ЛЕКО С КВАЛИФИКАЦИИТЕ , КЕНЕФЧЕ ЗЕЛЕНО , НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ МНОГО СКРИТ ЗАД НЕТА .....СМЕНИ СИ АВАТАРА , НА ТЕБ ЩЕ ТИ ХОДИ ПОВЕЧЕ ГЪДУЛКА ....
А сега трии ми поста няма да е първия , който триеш , най - много да ми изтриеш к....
С обич El Greco , човекът , който мрази символа на чалга субкултурата - мазута !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 дек 2010 18:43

честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 дек 2010 19:31

El greco написа:Да бе Картаго , и аз обичам бургаския футбол , ама този със синия екип . За мен онези със зелените блузки не са от Бургас !!!! Нещо да греша ? Нито географски , нито по антропологически принцип ! А ти момчето ми смърдиш на зелен чесън от 100 км . Само не разбирам как така оставяш да се ширят всички постове - бълвочи анти Черноморец , а всеки един като мен който не се заиграва с темата за Великобургаския футболен шовенизъм ти е неудобен . И МАЛКО ПО - ЛЕКО С КВАЛИФИКАЦИИТЕ , КЕНЕФЧЕ ЗЕЛЕНО , НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ МНОГО СКРИТ ЗАД НЕТА .....СМЕНИ СИ АВАТАРА , НА ТЕБ ЩЕ ТИ ХОДИ ПОВЕЧЕ ГЪДУЛКА ....
А сега трии ми поста няма да е първия , който триеш , най - много да ми изтриеш к....
С обич El Greco , човекът , който мрази символа на чалга субкултурата - мазута !

:) :) :) :) :) :)

Даже не можеш да ме ядосаш! Толкова си смешен!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 дек 2010 20:03

hristo1306 написа:честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!

Хахахах шизофреник ! От такива "фенове" като тебе няма смисъл ! Ти си със силните на деня, не си знаеш отбора бе момче, осъзнай се ..

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 дек 2010 21:51

Converse написа:
hristo1306 написа:честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!

Хахахах шизофреник ! От такива "фенове" като тебе няма смисъл ! Ти си със силните на деня, не си знаеш отбора бе момче, осъзнай се ..

че кой е силния на деня ? Чакай че ти на цяло ме обърка :) :)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 дек 2010 21:52

hristo1306 написа:
Converse написа:

че кой е силния на деня ? Чакай че ти на цяло ме обърка :) :)

Докато Балъков беше начело подкрепяше Черноморец, сега като си тръгна вече си от Нафтата ..
А пък аз имам подозрения, че си си бил фен на Нефтохимик и когато са обявили 5 годишния план си сменил боята, сега наново ..

Върни се в “Архив”