Всички да сме живи и здрави и..... шампиони, ако може
Хапнете по една черноморска рибка, а пък аз к'вот подаде лентата от тукашното море.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
[/center]ntodorov написа:mazut написа:Честит празник на всички,дано хубавите неща в града ни продължат,а лошите намалеят и дано в най-скоро имаме 2 отбора борещи се за титлата
Ей те това го искам най-много.
El greco написа:Честито на всички БУРГАЗЛИИ , т. е. на всички , които обичаме ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
Нали знаете как е Черноморец е отбора на Бугазлиите , а Мазута на кьовлиите - ултра селендурите ,радетели на чалга културата !
El greco написа:Да бе Картаго , и аз обичам бургаския футбол , ама този със синия екип . За мен онези със зелените блузки не са от Бургас !!!! Нещо да греша ? Нито географски , нито по антропологически принцип ! А ти момчето ми смърдиш на зелен чесън от 100 км . Само не разбирам как така оставяш да се ширят всички постове - бълвочи анти Черноморец , а всеки един като мен който не се заиграва с темата за Великобургаския футболен шовенизъм ти е неудобен . И МАЛКО ПО - ЛЕКО С КВАЛИФИКАЦИИТЕ , КЕНЕФЧЕ ЗЕЛЕНО , НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ МНОГО СКРИТ ЗАД НЕТА .....СМЕНИ СИ АВАТАРА , НА ТЕБ ЩЕ ТИ ХОДИ ПОВЕЧЕ ГЪДУЛКА ....
А сега трии ми поста няма да е първия , който триеш , най - много да ми изтриеш к....
С обич El Greco , човекът , който мрази символа на чалга субкултурата - мазута !
hristo1306 написа:честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!
[/center]Converse написа:hristo1306 написа:честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!
Хахахах шизофреник ! От такива "фенове" като тебе няма смисъл ! Ти си със силните на деня, не си знаеш отбора бе момче, осъзнай се ..
hristo1306 написа:Converse написа:hristo1306 написа:честит празник Еl greko.Да не би на гости да ти е бил Кр. Балъков ? За последно ще е !!!
Хахахах шизофреник ! От такива "фенове" като тебе няма смисъл ! Ти си със силните на деня, не си знаеш отбора бе момче, осъзнай се ..
че кой е силния на деня ? Чакай че ти на цяло ме обърка![]()
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост