Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате

Мнениеот fcb_bg » 07 дек 2010 17:59

Gi_Ru написа: Определено Шави ще спечели. Все пак е на годинки а други такива шансове едва ли ще има, а приносът му за Барса и Испания е очевиден.
Въпреки всичко наградата се дава на футолист, не на отбор. Шнайдер дърпаше Интер и Холандия към успехите им, докато Меси е просто част от колектива. Верно важна част, ама видяхме с Аржентина до къде стигна. Снайдер можа да издърпа отбора си до финала, Меси не можа. Може да е велик, магически .... но Снайдер направи повече от него.
Не знам кой трябва да спечели, кой да е втори и кой трети, но Снайдер заслужаваше да е в тройката.

П.С. Айде сега си припомнете как Меси рева като вдовица за к*р през 2008, когато дадоха златната топка на Роналдо. Винаги ще има недоволнен, но наистина, АМА НАИСТИНА Снайдер заслужаваше поне 3-ката :)

Би ли дал линк към удебеленото изречение, ако обичаш?! Че аз не се сещам при онзи феноменален сезон на Роналдо някой да е бил недоволен от избора на носителя на Топката!! Може и да греша, дай да видим! :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 07 дек 2010 18:48

Снайдер определено трябва да е в тройката. Тези гласувания и подобни анкети трябва да се правят на момента. А и по принцип като се замисля така...феновете на Реал говорят тука някакви неща,а само преди няколко години същата награда взе Канаваро...Той сигурно имаше невероятен сезон...или какво...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 07 дек 2010 18:50

paskal40 написа:Снайдер определено трябва да е в тройката. Тези гласувания и подобни анкети трябва да се правят на момента. А и по принцип като се замисля така...феновете на Реал говорят тука някакви неща,а само преди няколко години същата награда взе Канаваро...Той сигурно имаше невероятен сезон...или какво...

:) :) :) Сега какво ви е виновен Реал.За мене и Франко има пръст за наградата на Канаваро :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 07 дек 2010 19:02

Давам ти сравнение просто! Тогава Канаваро имаше като успех само световната титла и нищо друго. А сега тия хора които са предложени поне имат и някой друг успех ,че даже и основна заслуга за този успех. През въпросния сезон с Канаваро ,Барселона спечели и ШЛ и Ла Лига и то убедително ,но ги нямаше в номинираните за Златна топка...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 дек 2010 19:19

paskal40 написа:Снайдер определено трябва да е в тройката. Тези гласувания и подобни анкети трябва да се правят на момента. А и по принцип като се замисля така...феновете на Реал говорят тука някакви неща,а само преди няколко години същата награда взе Канаваро...Той сигурно имаше невероятен сезон...или какво...

Какво говорят феновете на Реал тука :roll: Защото доколкото виждам темата, много повече мнения има в подкрепа за Снайдер от фенове на Атлетико Мадрид,Валенсия и Интер,отколкото на Реал, но нали все Реал Мадрид по презумция са виновни за всичко :roll: Ето,аз съм фен на Реал(ако някой не знае :lol: ) и казвам ясно и категорично, че ако от мен зависи ще дам наградата на Шави Ернандес. А относно "Златната топка" на Канаваро,за мен това е най-точния пример,колко несправедливи са всички тези класации. Значи легенди като Раул,Дел Пиеро и Гигс,никога не са печелили "Златна топка", а играчи като Канаваро или Оуен са я взимали. Мисля,че всякакви коментари са излишни ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 07 дек 2010 19:36

Madridist написа:

Какво говорят феновете на Реал тука :roll: Защото доколкото виждам темата, много повече мнения има в подкрепа за Снайдер от фенове на Атлетико Мадрид,Валенсия и Интер,отколкото на Реал, но нали все Реал Мадрид по презумция са виновни за всичко :roll: Ето,аз съм фен на Реал(ако някой не знае :lol: ) и казвам ясно и категорично, че ако от мен зависи ще дам наградата на Шави Ернандес. А относно "Златната топка" на Канаваро,за мен това е най-точния пример,колко несправедливи са всички тези класации. Значи легенди като Раул,Дел Пиеро и Гигс,никога не са печелили "Златна топка", а играчи като Канаваро или Оуен са я взмали. Мисля,че всякакви коментари са излишни ;)

Нямам нищо конкретно един пост ме подразни и реагирах малко емоционално...съжалявам! Съгласен съм с теб за всичко. Имало е сезони в които са всимали Златна топка футболисти с далеч по малко успехи от Снайдер ,но той имаше нещастието да направи такъв сезон в година на СП в всички там гледат.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 дек 2010 19:46

добре де, цял ден обяснявате как гледали СП, защо тогава най-добрия играч от СП въобще не попада в тройката (отделно има и други успехи освен СП) ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 07 дек 2010 21:37

1 Снайдер
2 Шави
3 Форлан

Явно много хора са залитнали по "божествената" Барселона и мозъците им са зациклили.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 07 дек 2010 21:49

Както кажете .... Вие сте най компетентните аиде чао !!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 дек 2010 21:54

paskal40 написа:Нямам нищо конкретно един пост ме подразни и реагирах малко емоционално...съжалявам! Съгласен съм с теб за всичко. Имало е сезони в които са всимали Златна топка футболисти с далеч по малко успехи от Снайдер ,но той имаше нещастието да направи такъв сезон в година на СП в всички там гледат.

Съгласен с теб. За мен има много добри футболисти, но наградата е една. Няма как да я дадат на всички :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Интер”