Не рискуват ли със здравето на Дарко?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Не рискуват ли със здравето на Дарко?

Мнениеот zlatan » 07 дек 2010 16:43

аз си мисля ,пък може и да се лъжа.Преди да го вкара в групата той задължително е държал физически тест,иначе е абсурд да играе,поне така е навсякъде в Европа.

А и все пак контузията му не бе тежка ,а просто разтежение на прасеца.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 07 дек 2010 16:44

Дарко с неговата физика , рискува и като ходи до тоалетната , за това мисля няма нищо страшно да играе , ако се контузи и без това сме във ваканция 3 месеца ще се оправи ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 дек 2010 16:46

Дарко не трябва да играе повече тази година !
Ако искаме отново вълшебните му пасове да ни вършат работа и догодина ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 07 дек 2010 17:17

Рискуват не рискуват, трябва ни още един като Дарко иначе отиваме на зле.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2010 18:24

Stanislav_Ivanov написа:Аз си мисля че няма смисъл да вдигат Дарко за Берое пък камо ли за Спортинг!Вече отпаднахме от ЛЕ и ако недай си боже се контузи това може да означава край на сезона за негол.Мисля си че, Ясен трябва да пусне част от резервите със Спортинг за да трупат опит!!!

За кога да го пазиме ве ? Да почине зимата ли? Ще се сме пускали резерви... Много умно :lol: Браво! 100% не си от тия който ще отидат на мача нали? Или дай да заебеме мача направо и да пуснеме юношите туку виш подобрим рекорда за най-голяма загуба ? Хората който ще гледат мача - майната им... А коефицента и той... ние сме Реал М и не ни трябва коефицент ... нали тъй? Постоянно имаме шансове да вземем победи в европа и трупаме точките така, че вече няма къде да ги съберем, а?

Аман от глупости! :evil:
[center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 дек 2010 18:31

Проблемът е, че "Левски" разполага с не-повече от 5-6 футболисти, които отговарят на изискванията на клуб с претенции за "средноевропейско ниво", т.е. влизане в групите на Шампионската лига и/или участие в пролетните тръгове на Лига Европа. Трябва да го признаем. А когато някои от тях са контузени, когато умората натежава (уви, случва се твърде често) отборът изпитва затруднения дори в мачовете с доста от българските отбори. Това е една от причините да се рискува с футболисти, които не са във форма или не са възстановени. Вероятните последствия са ясни на всеки. Но... Липса на достатъчно финансови средства. Породена от кризата, от слаб мениджмънт... Състоянието и на другите клубове не е по-добро. Напротив, то също потвърждава мрачната реалност. А положението вместо да се влошава става безнадеждно.
Възможни изходи? Приходи от участие в европейските турнири. Колкото и да са сериозни, явно са недостатъчни. А и с оглед на състоянието на отбора/ите все по-несигурни. Реклами, телевизионни права... Звучи добре. Но в родните условия... Възможностите на перачниците стават все по-малки.
Според мен е крайно време да се обърне по-сериозно внимание на ДЮШ. Като източник на попълнения за първия отбор и на финансови приходи. Това като че ли е най-сериозната възможност. Но критериите трябва да бъдат много по-високи от постигнати призови места и победи срещу връстниците от някои други клубове. Трудно. Особено като се имат предвид специфичните особености при подбора на съставите, породени (сигурно :) ) най-вече от географското положение.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 дек 2010 19:40

Leooo написа:Дарко с неговата физика , рискува и като ходи до тоалетната , за това мисля няма нищо страшно да играе , ако се контузи и без това сме във ваканция 3 месеца ще се оправи ! :)

Съгласен. Тази година Дарко се контузва поне 3-4 пъти. Като се вземе предвид и глупавото му наказание за 3 мача излиза, че е играл в не повече от 1/3 от мачовете за Левски. Дори и да му се възобнови контузията, която всъщност си е разтяжение, а не нещо по-сериозно и има достатъчно време да се възстанови до началото на зимната подготовка. Поне аз така мисля, но лекарите би трябвало по-добре да знаят.
Би трябвало, но е малко съмнително при всичките тези контузии.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 07 дек 2010 19:45

Ситуацията с Тасевски е твърде особена. Това не е първа контузия на футболиста, предният път беше "частично разскъсана вътрешна странична коленна връзка". Това беше много-много "малкият дявол", бях писал тогава в темата, да обяснявам, какво е скъсана коленна връзка и т.н., някой ако го интересува ще постна тогавашният си коментар.
Тасевски има много специфична физика и еластика на мускулатурата и сухожилията, и мисля, че да се пуска в игра при ниски, да не кажа минусови температури е пълно безумие. При това в мач без никакво значение, освен 70-120 хил. евро от хикс или победа. При условие, че от този футболист могат да се вземат 600-800 хил.евро, да се рискува някаква тежка контузия...уравнението не излиза и от към математика.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 дек 2010 21:25

Никой от нас не знае истинското състояние на Дарко, а само си чешем езиците. За да може да играе то трябва лекарите да кажат, че е напълно възстановен, а и самият играч да потвърди, че е готов, като последните дни преди мача се включва на 100% в тренировките и натоварванията. Ако е готов и може да играе - да играе. Ако не е добре и не може - да почива. Да не мислите, че той лежи с разкъсани еди какво си, а Гонзо и Ясен му нареждат да играе!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2010 00:24

В случая риск печели. Явно разликата между Левски и Берое днес се казваше Тасевски. Без него отивахме на продължения а там не се знаеше какво може да стане.

Върни се в “Левски”