Реал Мадрид: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Мнениеот sl321 » 06 дек 2010 12:59

Тоя Валдес го гледам още когато беше в Борусия Дортмунд.Поне според мен хич не ни трябва.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 06 дек 2010 13:08

sl321 написа:Мдааа,Madridist ,добре си се изказал.
На мен пък ми писна някакви,никаквици, фенове на Барселона постоянно да дават акъл какво трябва да прави Реал Мадрид.Не знам от позицията на какви се изказват?!Да не би те да са изградили отбора на Барселона.

Феновете на Барселона трябва просто да се радват на това което представлява техния отбор в момента.Но да не забравят че те нямат нищо общо с изграждането на това, от което те толкова много се гордеят.
Тези същите, "фенове на Барселона" не са допринесли даже с прашинка за това което е сега, отбора на Барселона а говорят все едно че те са измислили модела който в момента успешно практикува техния любим отбор.
Разберете че вие ( в същия момент и ние като фенове на Реал) сте/сме просто едни свидетели на това което се случва в отборите на които симпатизираме.
Всеки един от двата отбора е гранд.Всеки един от двата отбора е имал и ще има слаби и силни предиоди.Еднинственото нещо което ние можем да направим е да си обичаме и подкрепяме отборите си и да се надваме да имаме късмета да бъдем съвременници на успешен период на нашия любим клуб.
Аман от само намонадеяни ценици!!!
Гледам много мачове на Севилия и Нелгредо въобще не е на ниво.И Фабиано и Кануте са с класи над него.

Относно юношите на Реал мисля че в последните 5 години е направено много и плодовете ще берем в следващите 5-10 години.Това е просто мое мнение базирано на информация от приятели живеещи в Мадрид и интересуващи се много от отбора.
Дали ще стане или не, остава да видим.

Нали си чувал поговрката "С твоите камъни, по твоята глава"?!
По твоята логика... ТИ с какво си допринесъл за Реал, че имаш право да се изказваш по техен адрес??! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 06 дек 2010 16:13

Трябва ни единствено нападател! През зимата не трябва да харчим излишни пари.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 дек 2010 20:55

Madridist написа:И аз искам да се даде време на Моуриньо. Смятам,че в Реал най-големият недостатък е липсата на време. Да не говорим,че никой човек не може да работи на място,където без значение от постигнатите резултати,може да си тръгне накрая на сезона,само защото сеньор Перес така е решил. Как може да се работи спокойно в такава среда Относно юношите в тима, казвал съм го доста пъти, според мен има доста талантливи момчета там и трябва да им се даде шанс(доста тривиално звучи,но това е абсолютната истина). И за това ще дам две прости доказателства. Първото е,че някои от бившите юноши на тима,днес са основни играчи в настоящите си клубове-Мата, Негредо и т.н. Второто доказателство,което искам да дам е,че същите тези юноши,редовно стават шампиони в техните си възрастови групи. Миналата година, от пет възрастови групи, Реал Мадрид беше шампион в четири. Значи там се работи качествено,излиза добър продукт,който обаче отива накрая в Хетафе, Алмерия,Малага и с малко повечко късмет-Валенсия и Севиля.Относно Барселона и тяхната футболна философия, Гуардиола каза двете ключови имена: Карлос Рексач и Кройф. Именно при тях започна,засаждането на дървото, от което каталунците в последните години берат толкова плодове.Първите резултати за мен се появиха през 2005,когато след 6г. пауза Барселона стана шампион в Испания и тогава започна да се говори официално за отбор съставен главно от юноши. Виждам,че говорите за "холандския период" в Барселона,ами хвърлете един поглед и на Дрийм Тийма на Кройф. Там от основното ядро играчи-Куман,Стоичков, Ромариo,Лаудруп, и т.н. ,никой не беше каталунец и юноша, но именно покрай тях израстваха и се учеха младите каталунски таланти. Един от тях беше Гуардиола. И последното нещо,което искам да спомена е,че по отношение на трансферната политика, в Реал трябва да научат един много важен урок от каталунците. Не може за няколко слаби мача, на определен футболист да го отписваш и веднага да се започва с продажбата му . Нужно е време,спокойствие и достатъчно възможности.

Напълно съм съгласен с теб ! :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 дек 2010 20:59

Относно Дзеко.... С този си жест и играчът и мениджърът му показват, че Дзеко иска да играе в голям клуб и иска възможно по-скоро до се махне от Германия... Мисля, че Волсбург ще свалят цената малко... Нядавам се, че поне до 32 млн. ще паднат, което ще е приемлива цена за нас :)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 дек 2010 21:16

Пожелавам ви Нелсон Валдес :twisted:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 дек 2010 22:51

Frankie Lampard написа:Пожелавам ви Нелсон Валдес :twisted:

Ти сериозно ли?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 06 дек 2010 23:06

Аз пък си пожелавам Мюлер :!: :roll: :lol:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 дек 2010 23:53

UNBEATABLE написа:

И аз харесвам Мюлер,но едва ли Байерн ще го пуснат да си ходи.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 07 дек 2010 06:34

Frankie Lampard написа:
UNBEATABLE написа:

И аз харесвам Мюлер,но едва ли Байерн ще го пуснат да си ходи.

Сигурно няма, доколкото знам е любимеца на Ван Гаал

Върни се в “Архив”