Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: титан е сред най-големите длъжници на държавата

Мнениеот McLovin » 06 дек 2010 20:19

kiko75 написа:
smith12 написа:справка в базата данни на нап(публично достъпна в сайта на нап http://portal.nap.bg/ospage?id=137 )показва ,че два от клоновете на титан-ТИТАН СЕВЕР ООД 105544793 и КОНСОРЦИУМ ТИТАН БУРГАС ДЗЗД 131485645 (които извършват сметосъбирането във видин и бургас)дължат 700 000 лева на държавата.става въпрос за фирми които
не са платили в срок данъчните и осигурителните си задължения;
нямат имущество, върху което могат да се наложат обезпечителни мерки или не е представено обезпечение;
нямат вземания към банки и трети лица.
или
фирми които
нямат издадено разрешение за отсрочване или разсрочване на задълженията;
т.е сумата която общо дължат може да е в пъти по голяма и това дава право на нап всеки момент да поиска обявяване в несъстоятелност
също така след живаго и сибанк са завели дели и си търся пари от титан
Изображение
също така изплащат и 15 млн заем от ОББ,откъдето също скоро се очакват мерки
А колко дължи община Бургас на ТИТАН СЕВЕР

Не знам. Ти знаеш ли? :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

smith12

Мнениеот smith12 » 06 дек 2010 20:24

kiko75 написа:
smith12 написа:справка в базата данни на нап(публично достъпна в сайта на нап http://portal.nap.bg/ospage?id=137 )показва ,че два от клоновете на титан-ТИТАН СЕВЕР ООД 105544793 и КОНСОРЦИУМ ТИТАН БУРГАС ДЗЗД 131485645 (които извършват сметосъбирането във видин и бургас)дължат 700 000 лева на държавата.става въпрос за фирми които
нямат имущество, върху което могат да се наложат обезпечителни мерки или не е представено обезпечение;
нямат вземания към банки и трети лица.
или
фирми които
нямат издадено разрешение за отсрочване или разсрочване на задълженията;
т.е сумата която общо дължат може да е в пъти по голяма и това дава право на нап всеки момент да поиска обявяване в несъстоятелност
също така след живаго и сибанк са завели дели и си търся пари от титан
Изображение
също така изплащат и 15 млн заем от ОББ,откъдето също скоро се очакват мерки
А колко дължи община Бургас на ТИТАН СЕВЕР

титан север обслужва видин,а не бургас.за бургас са консорциум титан бургас
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 дек 2010 20:28

Dust написа:Това, че Титан дължи пари на някой, какво общо има с ЦСКА?

Каквото общо имат Титан и ЦСКА.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 дек 2010 20:31

НАД 25 МИЛИОНА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

smith12

Мнениеот smith12 » 06 дек 2010 20:36

kiko75 написа:НАД 25 МИЛИОНА

това е лесно оборима лъжа.виж какво пише за длъжниците включени в тези списъци
http://portal.nap.bg/ospage?id=138
В първия се намират имената, адресите и eдинните идентификационни кодове по Булстат на длъжници, които:

* не са платили в срок данъчните и осигурителните си задължения;
* задълженията им са в големи размери — над 5000 лева;
* не са се явили след поканата (съобщението) на приходната администрация;
* нямат имущество, върху което могат да се наложат обезпечителни мерки или не е представено обезпечение;
* нямат вземания към банки и трети лица.

В списъка можете да намерите и размерите на неплатените в срок данъчни и осигурителни задължения, включително начислените лихви.

Във втория списък се съдържат данни за длъжници, които:

* не са платили в срок данъчните и осигурителните си задължения;
* задълженията им са в големи размери — над 5000 лв.;
* нямат вземания от банки и трети лица;
* нямат издадено разрешение за отсрочване или разсрочване на задълженията;
* нямат издадено разрешение за извършване на неотложни плащания;
* разполагат с имущество, върху което приходната администрация е наложила обезпечение.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 06 дек 2010 21:38

смит12 престани да дразниш мен и другите в този подофрум с неща които не са истини и с неща които не са свързани пряко с ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 дек 2010 22:31

emi_loko_plovdiv_usa написа:смит12 престани да дразниш мен и другите в този подофрум с неща които не са истини и с неща които не са свързани пряко с ЦСКА.

Еми, не те знам какво си и рядко си позволявам да пиша в подфорума на ЦСКА, но има няколко неща, които явно ти убягват.
1 Смит направи отделна тема, която бе прикачена към тази.
2 дали са истини или не... показаното от него към момента изглежда доста правдоподобно
3 Връзката с червените е ясна
4 твоят любим отбор не е ли локо пловдив? И кой всъщност е любимият ти отбор? Човек като погледне ника, подписа и аватара ти и може да получи психично заболяване... най-малкото да припадне. Ако сложиш цветовете на всичките ти любими отбори един до друг и ги раздвижиш малко, спокойно може да докараш епилептичен шок на някой. Не виждам аргументи да се караш на който и да е, че е писал в който и да било подфорум, след като ти самата си неосъзната. :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 07 дек 2010 11:11

McLovin написа:
emi_loko_plovdiv_usa написа:смит12 престани да дразниш мен и другите в този подофрум с неща които не са истини и с неща които не са свързани пряко с ЦСКА.

Еми, не те знам какво си и рядко си позволявам да пиша в подфорума на ЦСКА, но има няколко неща, които явно ти убягват.
1 Смит направи отделна тема, която бе прикачена към тази.
2 дали са истини или не... показаното от него към момента изглежда доста правдоподобно
3 Връзката с червените е ясна
4 твоят любим отбор не е ли локо пловдив? И кой всъщност е любимият ти отбор? Човек като погледне ника, подписа и аватара ти и може да получи психично заболяване... най-малкото да припадне. Ако сложиш цветовете на всичките ти любими отбори един до друг и ги раздвижиш малко, спокойно може да докараш епилептичен шок на някой. Не виждам аргументи да се караш на който и да е, че е писал в който и да било подфорум, след като ти самата си неосъзната. :|

Ами защо пък човек да няма няколко отбора,които харесва?Познавам Еми и мога да ти кажа,че отборите за които й пука най-много са ЦСКА и Локо Пд.Нищо не пречи да харесва и отбори от чужбина.Смит може да е направил отделна тема,но аз пък не разбирам защо тук трябва да се разискват въпроси,които пряко нямат нищо общо с футбола,какъвто е този.Вместо да обсъждаме как трябва да изглеждат отборите ни през пролетта примерно се впускаме в едни излишни спорове,които не са от нашата компетенция и за които нямаме никаква подробна информация.Публикуват се разни документи,качени в Търговския регистър и се почват едни правни спорове не ти е работа.Разберете правото е за юристите,а футбола за феновете.Нека да оставим правните спорове на компетентните лица,а ние да обсъждаме всичко друго около отбора и да даваме мненията си за играчите,защото поне тях можем да видим какво представляват.Омръзна ми всеки ден да чета такива публикаци.Днес-ЦСКА дължи пари на държавата.Утре илиза друго инфо-ЦСКА дължи пари за кетъринг,в други ден ЦСКА дължи пари за нафта за рейса примерно.В тая държава има длъжници с къде къде по-големи дългове,ама на всички все ЦСКА им е в устата.Като сте толкова големи защитници на закона,защо не дискутирате применро темата,че Гарата е карал с фалшива книжка а?Дълговете на ЦСКА хора не могат да убиват амаонзи е могъл.Някои хора се спукват да хулят ЦСКА за това,ама оня престъпник го защитават яростно.Ако нямате какво да кажете за ЦСКА в спортно техническо отношение по-добре си мълчете и не създавайте излищни спорове.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 дек 2010 20:23

McLovin написа:[offtopic]Футбол България не включва само футболната игра, а и мястото на което се провежда някоя среща и всичко свързано с футбола като цяло в страната ни. Така или иначе има по-подходящи раздели за темата. Това е факт, но е комично да се заяждаш за раздела в който е поставена. Има си модератори и администратори - знаят си работата. Ако няма какво да кажеш и ти е гадно поради някаква причина, си оправи проблемите, а не се заяждай за глупости. Както ти издребня, така и аз ти отговорих за стадиона.[/offtopic]

Смяташ, че аз се заяждам? Ти не виждаш ли, че самата тема е(беше) нищо повече от едно нескопосано заяждане? Обясни ми какво общо имат дълговете на една фирма с тоя форум и какво ще стане ако почнем да пускаме теми за всеки дълг на всяка фирма в България?
И между другото, не знам кой модератор е преместил тук темата, ама двата казуса нямат нищо общо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 07 дек 2010 21:07

vaskonti написа:
McLovin написа:[offtopic]Футбол България не включва само футболната игра, а и мястото на което се провежда някоя среща и всичко свързано с футбола като цяло в страната ни. Така или иначе има по-подходящи раздели за темата. Това е факт, но е комично да се заяждаш за раздела в който е поставена. Има си модератори и администратори - знаят си работата. Ако няма какво да кажеш и ти е гадно поради някаква причина, си оправи проблемите, а не се заяждай за глупости. Както ти издребня, така и аз ти отговорих за стадиона.[/offtopic]

Смяташ, че аз се заяждам? Ти не виждаш ли, че самата тема е(беше) нищо повече от едно нескопосано заяждане? Обясни ми какво общо имат дълговете на една фирма с тоя форум и какво ще стане ако почнем да пускаме теми за всеки дълг на всяка фирма в България?
И между другото, не знам кой модератор е преместил тук темата, ама двата казуса нямат нищо общо.

Очевидно е, че си се захванал за това в кой раздел трябваше да е темата като удавник за сламка. Най-смешното е, че хората, които следят за спазването на правилата не само мислят, че има общо с БГ футбола, но и я преместиха в раздела на ЦСКА. Усещаш ли се колко си назад към момента? :roll: Просто комично :lol: А да ме питаш какво е общото м/у Титан, които дължат пари и същите тези Титан, които са собственици на ЦСКА...искрено се надявам да се правиш на ударен :roll:

Върни се в “ЦСКА”