Как да докажа, че автографът ми е автентичен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Как да докажа, че автографът ми е автентичен?

Мнениеот puhisamolevski » 06 дек 2010 19:51

ZinedineZidane написа:
puhisamolevski написа:Принципно може да си поръчаш частна графологична експертиза, и да ти издадат сертификат за автентичност, което все пак не е 100%-ова сигурност, но според мен е максимума.
По същата логика - как един колекционер на антични предмети може да е сигурен, че купеното от него не е много добра репродукция (става въпрос за много скъпи предмети)? Отговорът е въглеродна експертиза от институт, но и тя не е 100%-ова гаранция.
:)

Е хубаво експертиза, но откъде ще вземат сравнителен материал? Ще поканят специално Индзаги?! То тогава по-добре да го поканят направо да се разпише пред нотариус, че да спестят от експертизата. :mrgreen:

Ми принципно знам, че има база данни с подписите на повеето известни хора, точно поради тази причина. Като ти продават в eBay автограф на Елвис за несметни богатства и ти го гарантират със сертификат какво мислиш, че правят - съживяват Краля и го молят да се подпише, за да имат сравнителен материал?! :) :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

fifa-turniri
Контакти:

Мнениеот fifa-turniri » 16 дек 2010 17:42

Добре, настана време и да попитам къде в България се издават такива сертификати и какво струват?
Да. :)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 17 дек 2010 10:28

Трябваше да му вземеш пръстов отпечатък :D
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Свободна зона”