До г-н Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: До г-н Томислав Русев

Мнениеот АСМ1899 » 21 мар 2009 19:04

cskar_forever футбола за теб игра ли е която носи забавление или нещо друго?
Радвай се на победата на ЦСКА! Защо ти е да прояваваш злоба и простотия? Такива като теб не мога да ги разбера! Според мен ти не си фен, привърженик, симпатизант или както искаш там го наречи - ти си нещо друго(не искам да пиша това което мисля за теб, но предполагам се досещаш)! А относно определението с което характеризираш привържениците на Левски няма да кажа нищо - не си струва, а и по-умният отстъпва!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2009 19:09

О, със сигурност един спестен червен картон 5 минути преди края при 2:0 е повлияло много силно на резултата. Мога да ви кажа обаче кое действително влияе на резултата - дузпа за игра с глава!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 21 мар 2009 19:26

XARHTNA написа:Наистина е странно да! Не искам да нажежавам обстановката - в крайна сметка е логично ЦСКА да победи Спартак Варна, че дори и Локо Пловдив, но фактът, че и двата отбора постигнаха победи като гост и след това паднаха като домакин от ЦСКА не може да не е странен! А и на мен някак ми се струва, че в крайна сметка ЦСКА не играе нищо особено...просто много лесно някак им влизат головете. Всичките им голове паднаха от атаки, в които нападалите се измъкват някак твърде лесно(особено пък в Пловдив), което в крайна сметка може и да се дължи на сензационната тактика на чичовото...Не знам....Не им е чиста работата. Сега поне мачовете ги дават пряко и човек може да добие реална представа за нещата...Във всичките мачове на Левски отборът срещу тях се хрърляше на 1000% все едно играят финал за Шампионската лига, а с ЦСКА някак нито виждаш тоя хъс нито нищо...Изключително беззъба игра, лесно подаряване на топката на съперника и абсолютно пропиляване на положения...Все едно са излезли и им е ясно, че ще паднат...Явно Чичовото си знае работата ;)

Ако това е странно(ЦСКА да победи Локо,Спартак Вн.)защо да не е странно Левски как победи в Пловдив или Черноморец( Как би коментирал 1-я гол на Левски срещу Ч-ц,..за мен е явна засада).Очаквам коментар и от г-н Томислав Русев...придържайки се към темата :ugeek:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 21 мар 2009 19:30

Aз немога да разбера какво е виновем г-н Т.Русев че ЦСКА бият малко по лесно от ЛеФски,тук България винаги има съмнения в резултатите,ако ЦСКА беше загубили точки в Пловдив и във Варна пак щяха да се появят съмнения,помня,че четох тук преди мача в Пловдив,че мача бил уреден в полза на Локомотив,но съмненията не се оправдаха,според мен всички мачове от пролетта са истински,и ще ви кажа моята прогноза за мача на ЛеФски утре,според мен този наистина късметлииски отбор ще загуби поне 2 точки с/у Локо,това е само моя прогноза,не съм чул и не съм чел за нещо уговорено,защото според мен,ЛеФски без 5ков и смешника Гонзо-виелицата,са една кръгла 0 (нула)(то се видя в европа),така,че нито Томето нито Вальо Грънчаров нито Ники Александров са виновни за представянето на българскиде така наречени"ГРАНДОВЕ" в Европа и в нашия шампионатАз не крия,че съм си червен и в червата,както казваше Сашо Станков,но си уважавам мнението на всички журналисти от ГОНГ,според мен те са обективни,и е нормално да са пристрастни
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 мар 2009 19:32

Ето теорията на един мой приятел,в нея има известна логика но:
1 кръг Сливен ляга на Локо Пд, 3 кръг Локо Пд ляга на ЦСКА;

2 кръг Сливен ляга на ЦСКА;

3 кръг Сливен ляга на Спартак, 4 кръг Спартак ляга на ЦСКА;

4 кръг Сливен ляга на Славия, 5 кръг Славия ляга на ЦСКА;

5 кръг Сливен ляга на Миньор, 6 кръг Миньор ляга на ЦСКА;

6 кръг Сливен ляга на Пирин, 7 кръг Пирин ляга на ЦСКА;

7 кръг Сливен ляга на Вихрен, 8 кръг Вихрен ляга на ЦСКА;

8 кръг Сливен ляга на Ботев, 9 кръг Ботев ляга на ЦСКА;

9 кръг Сливен ляга на Черноморец, 10 кръг Черноморец ляга на ЦСКА;

10 кръг Сливен ляга на Левски, 11 кръг Левски ляга на ЦСКА;

11 кръг Сливен ляга на Черно Море, 12 кръг Черно Море ляга на ЦСКА;

12 кръг Сливен ляга на Локо Сф, 13 кръг Локо Сф ляга на ЦСКА;

13 кръг Сливен ляга на Литекс, 14 кръг Литекс ляга на ЦСКА;

14 кръг Сливен ляга на Локо Мз, 15 Локо Мз ляга на ЦСКА;

15 кръг Сливен не ляга на Беласица, защото Беласица изпада и не може да легне на ЦСКА

Веднага искам да кажа,че не твърдя че това е вярно пък и не мога да го докажа.Важното е Левски да бие до края тогава както и да са си зимали мачовете си ЦСКА няма да е важно.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 мар 2009 19:33

[offtopic]@dindan , само не разбрах какво ти пречи да изписваш имената на отборите рпавилно. В този форум това е закон, не се подигравайте с труда на хората създали клубовете и строили стадионите, които ние с така лекота днес рушим.[/offtopic]

П.П. @milen.hrisrov - кажи на този твой приятел, че е прекалил със слушането на песента "Полегнала е Тодора" :mrgreen:
Аз не гледам Сашо Диков и ми е добре. И не ме интересува вече кой на кого ляга и кой си купува мачовете. Важното е като си пусна тв-то да гледам приятен за окото футбол, другото е само празни приказки.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 21 мар 2009 19:37

milen.hrisrov написа:Ето теорията на един мой приятел,в нея има известна логика но:

15 кръг Сливен не ляга на Беласица, защото Беласица изпада и не може да легне на ЦСКА

Веднага искам да кажа,че не твърдя че това е вярно пък и не мога да го докажа.Важното е Левски да бие до края тогава както и да са си зимали мачовете си ЦСКА няма да е важно.

то както се вижда,сливен ще си изпаднат,а ЛеФски кога са лягали???(с изключение на европейските мачове)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

lisko
Контакти:

Мнениеот lisko » 21 мар 2009 19:39

защо цска да не победи един изпадащ отбор какво страно има в това нещто не мога да разбера та томето да си отваря устата
хайде да чуем и видим какво знаеш г-н Русев
кога да слушаме?

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 мар 2009 19:42

dindan написа:
milen.hrisrov написа:Ето теорията на един мой приятел,в нея има известна логика но:

то както се вижда,сливен ще си изпаднат,а ЛеФски кога са лягали???(с изключение на европейските мачове)

Колега съгласен съм,че това е глупаво но все пак както виждаш да момента всичко се получава.Дали това ще продължи само Бог знае,или пък не само той...
Този профил вече не съществува.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 мар 2009 19:43

според мен се прекалява с това кой на кого ляга и на кого се помага дайте да гледаме по- непредубедено на нещата ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”