Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
И аз си мисля, че много трудно ще бием !
Дано ни опровергаят, но едвали.
Не изключвам и продължения ...
Дано ни опровергаят, но едвали.
Не изключвам и продължения ...
wilge написа:Без софийските отбори няма да има български футбол. Ние не омаловажаваме вашия труд, напротив, реално го преценяваме. За това и не го ценим. А вие сте просто комплексари. Бъдете повече пичове. Излизате и каквото стане. Вместо това- само пищите. Когато двама души искат нещо различно, винаги единия ще е недоволен. В случая решението не го взима Левски. Но то е единственото логично. Какво губите от това, че ще срещнете един повъзстановил се отбор. Нали сте силни, какво ви притеснява? И никой не ви е спрял да дойдете в София. Облечете си новите дрехи и заповядайте.
Баце 1во кои сте "Ние" , ти гонзьо ли си , батков ли си , от отбора ли си , че да "обясняваш" от позицията на "ние"???
2ро, само яко заблуден "компетент" може да намери логика и безпристрастност това един отбор да преключи първенството и да чака 11 дена да играе един мач и чак тогава да запразни.
3то какъв е този отбор с притенции , който не може да изиграе 2 мача в рамките на 5 дена?>?!?
-
- Контакти:
vvessel написа:Трудна победа за Левски. Евентуално в продълженията.
Продължения няма да има!
Левски ще отстрани Берое в редовното време!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
NWO написа:
3то какъв е този отбор с притенции , който не може да изиграе 2 мача в рамките на 5 дена?>?!?
а какъв е тоя отбор с претенции който не може да изчака 3 дни ? Ако не "излезете в отпуск" в неделя, а чакате до сряда ще станат страшни неща лелеле

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
От колко часа е мача?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Thsmith написа:NWO написа:
а какъв е тоя отбор с претенции който не може да изчака 3 дни ? Ако не "излезете в отпуск" в неделя, а чакате до сряда ще станат страшни неща лелеле
Берое не знам да имат някакви притенции. ФК левски е отбора с притенции. БФС насрочва мача в угода на ФК левски.
Наистина незнам какви са тези "фенове" за които щом става въпрос за отбора няма значение дали е справедливо или не. Аз ако съм фен на даден отбор и същия този отбор отлага безпречинно мачове с помоща на услужливото нему БФС доста бих се замислил на какво точно съм фен......
W84me написа:От колко часа е мача?
16
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Берое много да не знаят и да се сетят къде играха мача си с Рапид 

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
NWO написа:Thsmith написа:NWO написа:
3то какъв е този отбор с прEтенции , който не може да изиграе 2 мача в рамките на 5 дена?>?!?
Берое не знам да имат някакви прEтенции. ФК левски е отбора с прEтенции. БФС насрочва мача в угода на ФК Левски.
Наистина незнам какви са тези "фенове" за които щом става въпрос за отбора няма значение дали е справедливо или не. Аз ако съм фен на даден отбор и същия този отбор отлага безпрИчинно мачове с помоща на услужливото нему БФС доста бих се замислил на какво точно съм фен......
Пич, хайде първо порастни, после се научи да четеш и пишеш правилно български, след това да разсъждаваш нормално и най- накрая започни да се проявяваш във форумите. За начало пробвай с прости изречения. Сега вземи един лист, раздели го на две, в ляво напиши Левски, в дясно Берое. Прочети пресата (ако ти е трудно, намери помощник), посърфирай из Интернет и където срещнеш претенция от някои от двата отбора, записвай в неговата половинка. Сравни резултатите и не пиши по нашия форум повече.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский