Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
Марин е бил вчера на Спартак-Брестник и според инфото е гледал Данчо Христов, но може и някой друг да си е харесал според мен левият бек на Спартак Асен Вълчев е добро попълнение първо Тони няма алтернатива и второ в някои от мачовете този сезон игра доста слабо.

- rump_shaker
- Контакти:
Re: Двама нови в БПФК
blue avalanche написа:И като откриете тези таланти от цялата страна какво?Ще ги докарате в Пловдив?И къде ще ги настаните?Общежитие,пансион,футболна академия?Или ще им търсите квартири из Пловдив?Кой ще се грижи за тях?Кой ще ги наблюдава?Така ставало то.Пред компютъра във форума е много лесно.
Еееее че дразниш така бе мамка му. Ти изобщо знаеш ли какво има в Пловдив. Ние да не сме село бе малоумник!!! Знаеш ли че сме дали полвината медалисти от олимпиади от спортното ни училищи с развити пансиони и прочие. Кво си мислиш че нямаме клубни квартири и прочие. Вие съвсем ни взехти за НЕАНДЕРТАЛЦИ. Ай ако обичаш ти богоизбрани гражданино живеещ в град със супер-развита инфраструктура и социална политика, ако обичаш стой си там и си коментриай вашите МЕГА ХИПЕР ТИТАНИЧНИ Отбори с школи на които и Реал Мадрид ще им завиди. Остави ни нас селяните и неандерталците да си живеем в колибите и да си гледаме нашето си става ли. На всяка манджа мерудия.... аман !

- емо73канар
- Контакти:
Току що разбрах,че Гаджалов е освободен от Локомотив ПД,лично мое мнение е ,че на всяка цена трябва да си върнем това момче.
Az sum protiv vrushtaneto na Gadjala. Predateli ne ni trebvat!
емо73канар написа:Току що разбрах,че Гаджалов е освободен от Локомотив ПД,лично мое мнение е ,че на всяка цена трябва да си върнем това момче.
Подкрепям те напълно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Гаджала и Аргиров(ако го освободят) задължително трябва да ги превлечем , просто ще се отрази страхотно на защитата!
- bulgaro
- Контакти:
С две ръце ЗА привличането на Гаджалов! Да не забравяме още две момчета - Витанов и особено Чудомир, те знаят, какво е Ботев за нас, вярвам, че същото е и за тях.
Да не звучи като препоръки или ултиматум към Бакалов това ми желание, но би било фантастично да си върнем тези момчета.
Да не звучи като препоръки или ултиматум към Бакалов това ми желание, но би било фантастично да си върнем тези момчета.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Гаджалов има място при нас, докато за Чудото имам доста колебания. Иска ми се да си върнем Илиян Йорданов от Любимец, има хляб в това момче 

- plovdivchanina
- Контакти:
Определено Емил Аргиров ако го вземем ще е доста добро попадение няма значение, че е играл в Локото просто наистина е много добър пък и в Спартак беше лидер. За Гаджалов ще е по-трудно, защотото ако се върне не се знае как ще бъде посрещнат, но иначе съм ЗА завръщането му.

- емо73канар
- Контакти:
Какво значи,как ще бъде посрещнат Гаджала ???След като стана ясно ,че няма да има отбор,трябваше да спре да се развива ли ???Да не мислите ,че на него му е било лесно да отиде в Локото,а и от локомотивци знам ,че е бил най добрият отдзад,но заради скъпо платените чужденци е седял резерва и,че през пролетта е щял да играе но Тото Динев не е успял да спазари нито един от тези тъй наречени "звезди" и затова го освобождават.
п.п. г-н Бакалов иска ме си това момче,той е истински Ботевис и има място на Колежа.
п.п. г-н Бакалов иска ме си това момче,той е истински Ботевис и има място на Колежа.