Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Мнениеот loko2004 » 06 дек 2010 10:14

Пловдив1926 написа:Ейй как се посмях на тая тема. Един човек, който на Лаута ако стъпи, едва ли ще си тръгне в добро здравословно състояние, писал за една друга персона нон-грата, че уредила инвестиции за 10 милиона евра хахахах Ако бях Христо Бонев щях да кажа 1000% партенка, ама понеже съм само Христо ще кажа - 100% партенка. И тъъкмо да спре човек да се смее на глупостите и дойде Джеф, да ни обяснява Караибрахим как не е дясната ръка на Доган, а видиш ли на Коко не му е чиста работата :twisted:

Да си направим една тема за развлечение, "Понеделнишки хумор" викам :mrgreen: :twisted:

Добра идея, сега като няма мачове материал за подобна тема от персони като Динчер ще има колкото искаш
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 дек 2010 10:40

loko2004 написа:
Пловдив1926 написа:Ейй как се посмях на тая тема. Един човек, който на Лаута ако стъпи, едва ли ще си тръгне в добро здравословно състояние, писал за една друга персона нон-грата, че уредила инвестиции за 10 милиона евра хахахах Ако бях Христо Бонев щях да кажа 1000% партенка, ама понеже съм само Христо ще кажа - 100% партенка. И тъъкмо да спре човек да се смее на глупостите и дойде Джеф, да ни обяснява Караибрахим как не е дясната ръка на Доган, а видиш ли на Коко не му е чиста работата :twisted:

Да си направим една тема за развлечение, "Понеделнишки хумор" викам :mrgreen: :twisted:

Добра идея, сега като няма мачове материал за подобна тема от персони като Динчер ще има колкото искаш

Пичове,знаете,че сега,когато няма мачове,всичко ще гърми със спекулации. В България за кой ще се спекулира най-много? Левски,Цска,Литекс и при ГОЛЕМИЯ ЛОКОМОТИВ! Защо при нас ли? Еми защото при нас винаги е интересно,майна! Щото ние сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и сме фактор,а и винаги сме били фактор,както и ще бъдем тепърва фактор в България! Замислете се! Имаме екстравагантен и харизматичен президент,който винаги може да поднесе приятна изненада не феновете и на футболната общественост. Винаги може да направи най-неочакваното,което само да вдигне нивото и на Локомотив, и на българското първенство,като цяло,защото играчи като Карвалъо,Дембеле,Бенжелюн,Раймонди само могат да вдигнат класата на нашето иначе жалко първенство. За това сега и се появяват толкова недоброжелатели. Защото всеки знае,че със нашата невероятна публика и легендите,които имаме - можем да постигнем много! Това не се харесва на много хора,не само от приятелките ни край бирената фабрика,но и от много софиянци,защото видяхме какво им се случи на Левски в София и какво можеше да стане срещу Цска ако не беше ГеноФ. Видяхме какво стана с Локо София за купата. Със сигурност ние сме пречка и трън в очите на много,много хора и отбори. Нека треперят от нас! Нека,като чуят Локомотив Пловдив да се крият,като мишки! Ние не само имаме невероятен президент,но и невероятни легенди. Хора,като Христо Бонев респектират от километри. Човек,който има респектът и уважението на футболната общественост. Легенда не само на Локомотив,но и на България! За публиката мисля,че няма смисъл да говорим. НАЙ-ДОБРАТА В БЪЛГАРИЯ! Тази романтика на никой стадион в нашата родина я няма. Ние сме зад отбора и при победи,и при загуби. За това много хора не ни харесват и искат ние да сме зле. Защото знаят,че ако се налеят пари в Локомотив,няма да има кой да ни се опре! Да не ви пука,пичове! Това може само да ни радва. ТРЕПЕРЕТЕ МИШКИ! ЛОКОМОТИВ ЩЕ Е СИЛЕН! САМО ЛОКО!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 дек 2010 11:37

Атанас Узунов: Италианци на Лаута? Ние да не сме Ботев

ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 06 Декември 2010; 09:21

Административният директор на Локомотив Атанас Узунов прие с досада питането за кандидат- инвеститори от Италия в клуба. „Какви италианци? Ние да не сме Ботев. Там пуснаха италианците, налудуваха се и вижте къде са. Доколкото знам, никой щатен служител в клуба не е давал изявления по този въпрос. Другите са свободни да говорят, каквото си искат. У нас е гарантирана свободата на словото. Лошото е, че някои прекаляват с нея", заяви Узунов. „Към момента единствено собственикът Коко Динев дава пари за клуба. Останалото са спекулации и търсене на евтини сензации. Който иска, да се хваща на кьорфишеци. Аз скоро ще спра и да ги опровергавам. Лошото е, че ваши колеги за 10 лева са готови да тиражират по знайни и незнайни сайтове, каквото им хрумне, допълни Узунов.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 дек 2010 15:31

Доколкото разбирам,10млн. евро ще се налеят(ЕВЕНТУАЛНО) в СТАДИОНА,а не,както е в заглавието на темата В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.Защо ми се струва,че не е едно и също?И това щяло да стане,САМО при условие,че България вземе домакинството на еди какъв си шампионат.Някой да ме поправи,ако греша.Така,че,може би,трябва по лекичко с фанфарите и с фойерверките.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 дек 2010 16:04

deepblue1963 написа:Доколкото разбирам,10млн. евро ще се налеят(ЕВЕНТУАЛНО) в СТАДИОНА,а не,както е в заглавието на темата В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.Защо ми се струва,че не е едно и също?И това щяло да стане,САМО при условие,че България вземе домакинството на еди какъв си шампионат.Някой да ме поправи,ако греша.Така,че,може би,трябва по лекичко с фанфарите и с фойерверките.

Kъде ги видя тия фанфари и фойерверки по-точно?! Ние се смеем тука на тая журналистическа измислица ти ми говориш за фамфари.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 06 дек 2010 21:11

deepblue1963 написа:Доколкото разбирам,10млн. евро ще се налеят(ЕВЕНТУАЛНО) в СТАДИОНА,а не,както е в заглавието на темата В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.Защо ми се струва,че не е едно и също?И това щяло да стане,САМО при условие,че България вземе домакинството на еди какъв си шампионат.Някой да ме поправи,ако греша.Така,че,може би,трябва по лекичко с фанфарите и с фойерверките.

Доколкото разбираш :roll: Ама не разбираш,щото си фен на Левски.Ако знаеше поне малко за Динчера,щеше да се хилиш с глас.Какви 10 млн.,какви пари бах маа му ! България да вземе домакинство някакво...Фанфарите и разните му там фойерверки са специалитет на други отбори.Цяла седмица ни изнасилват с новини за смешни неща като Левски и ЦСКА по всички медии :twisted: Гарата се напил и 2-3 дена ни занимават с промилите в кръвта му.Дембеле не е направил нищо по-различно от един средностатистически футболист от който и да е отбор.Като беше при нас пиеше като змей,даже го черпихме,ама играе като змей,тва е положението.Днеска пък Мболи не отишъл на тренировка и станало национален проблем. АЙ СИКТИР!!! Боли ме фара за държавните отбори ! Смешниците дето си отменят мачовете за купата и ги дънят като брашниви чували! И днеска по гонга станаха смешни с котерийните борби помежду си и занимават цялата аудитория с клубните си пристрастия - ТЪПО ! Само за фанфари и аларми не ми говори,щото много се ядосвам,като знам какви сте алармаджии и паникьори.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2010 00:18

whitesnake написа:

Доколкото разбираш :roll: Ама не разбираш,щото си фен на Левски.Ако знаеше поне малко за Динчера,щеше да се хилиш с глас.Какви 10 млн.,какви пари бах маа му ! България да вземе домакинство някакво...Фанфарите и разните му там фойерверки са специалитет на други отбори.Цяла седмица ни изнасилват с новини за смешни неща като Левски и ЦСКА по всички медии :twisted: Гарата се напил и 2-3 дена ни занимават с промилите в кръвта му.Дембеле не е направил нищо по-различно от един средностатистически футболист от който и да е отбор.Като беше при нас пиеше като змей,даже го черпихме,ама играе като змей,тва е положението.Днеска пък Мболи не отишъл на тренировка и станало национален проблем. АЙ СИКТИР!!! Боли ме фара за държавните отбори ! Смешниците дето си отменят мачовете за купата и ги дънят като брашниви чували! И днеска по гонга станаха смешни с котерийните борби помежду си и занимават цялата аудитория с клубните си пристрастия - ТЪПО ! Само за фанфари и аларми не ми говори,щото много се ядосвам,като знам какви сте алармаджии и паникьори.

[offtopic]По-леко с адреналина.Тц,тц,тц...[/offtopic]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 дек 2010 08:32

blue avalanche написа:[offtopic]По-леко с адреналина.Тц,тц,тц...[/offtopic]

[offtopic]Е, ако някой беше прочел по-внимателно мненията, а не беше писал наизуст, нещата щяха да стоят по друг начин. Съветите за адреналина си и запази за другаде.[/offtopic]
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 07 дек 2010 22:25

За адреналина ще си говорим утре след мача ви с беройците.След к..венския номер на БФС- то с тия отлагания по поръчка,май заралиите ще ви вдигнат адреналина
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2010 22:46

whitesnake написа:

За адреналина ще си говорим утре след мача ви с беройците.След к..венския номер на БФС- то с тия отлагания по поръчка,май заралиите ще ви вдигнат адреналина

[offtopic]Не че нещо ви засяга,ама не ни вдигнаха адреналина.[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”