Какво и къде да си татуирам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Какво и къде да си татуирам?
По-добре недей, ще съжаляваш след време.. 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Angoff написа:mormona написа:В последно време татусите са се превърнали в изкуство.Това , че тука са се татуирали само цигани и затворници не значи , че татусите се правят само за тях.Просто те са лепнали лошо име.Татуси се правят от древни времена, като хората са вярвали, че тези татуси им носят здраве и ги защитатват.Знам за намерен пещерен човек които е имал ревматизъм и на кокълчетата на ръцете си има татуси като тогава явно са вярвали , че тези татуси по някъкъв начин го защитават...и лекуват можеби...Древните Китаици примерно също са се татуирали.Вобще татуса е нещо повече от Кичка обича Мите или Асан обича Зюмбюл...Какво лошо има човек да си нарисува примерно някои важен за него човек или в негово име да нарисува/напише нещо? Не говоря за гадже а за някои примерно починал човек които е значел много...Не бъдете толко тесногръди.
Никой не е тесногръд...точно обратното хората,които се татуират го правят за повече внимание мислят си,че така се издигат в очите на другите и за това се слагат на видими места.Бъдете различни с характера си и начина на поведение не с това , какво обличате , какви обици,татуси,телефони и коли имате,че индетичоста на човек изчезва по-този начин и става зависим от тези неща а с това губи твърдоста на характера си (дано ме разбирате).
+1.Съгласен съм на 101 %

- Червени_шампиони
- Контакти:
Ето тия са хубави за гръб според мен, особено първата, но трябва да си як в гърба, за да стоят добре.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Ох вие къде отидохте в някоя крайност дето аз си нямах идея да отива разговора.Как ще си татуирам череп бе ... вие не сте чели явно какво съм писал по - горе.. и неискам някакви дресканици на гърба... Като цяло измислх какво ще си правя .. ма докато събера пари ще мине бая време та дотогава може и друг акъл да ми е дошла в главата... А тия по претприятията и полицията може да ме целунат по..... да не казвам кое.Човек живее живота които сметне за добре, и ако на някои мъстит шеф не му харесва да се оправя.. Може да си дебел 150 кила ама ако имаш татус не ставаш? Освен това кой те вижда бе ? Ако ми е на гърдите аз гол ли ше бачкам там ? Айде дотука с тая тема - ако искате я трийте
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
marmi52 написа:8-)
Най-добре не си "пляскай" нищо и никъде, защото това остава за цял живот, а след време ще ти дойде друг акъл ...![]()
Винаги така става. И сега да ме бие някой по главата що съм се рисувал. Навремето се чудех как да си покажа рисунката, сега се чудя как да си я скрия. Пък туй за махането - мани, мани - като дамгосан.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
mormona написа:..Тялото е свещенно нещо малко или много...
Противоречиш си.
След като го намираш за свещено, защо искаш да го "поругаеш", драскайки върху него?
btw да си татуираш Васил Левски или България или лъв е банално до безумие.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Angoff написа:mormona написа:В последно време татусите са се превърнали в изкуство.Това , че тука са се татуирали само цигани и затворници не значи , че татусите се правят само за тях.Просто те са лепнали лошо име.Татуси се правят от древни времена, като хората са вярвали, че тези татуси им носят здраве и ги защитатват.Знам за намерен пещерен човек които е имал ревматизъм и на кокълчетата на ръцете си има татуси като тогава явно са вярвали , че тези татуси по някъкъв начин го защитават...и лекуват можеби...Древните Китаици примерно също са се татуирали.Вобще татуса е нещо повече от Кичка обича Мите или Асан обича Зюмбюл...Какво лошо има човек да си нарисува примерно някои важен за него човек или в негово име да нарисува/напише нещо? Не говоря за гадже а за някои примерно починал човек които е значел много...Не бъдете толко тесногръди.
Никой не е тесногръд...точно обратното хората,които се татуират го правят за повече внимание мислят си,че така се издигат в очите на другите и за това се слагат на видими места.Бъдете различни с характера си и начина на поведение не с това , какво обличате , какви обици,татуси,телефони и коли имате,че индетичоста на човек изчезва по-този начин и става зависим от тези неща а с това губи твърдоста на характера си (дано ме разбирате).
Абсолютно се присъединявам към това мнение.
- СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
- Контакти:
Не сте прави, че ако иска да работи сериозна работа ще има проблеми, всичко зависи от него.
"По дрехите посрещат, по ума изпращат"
"По дрехите посрещат, по ума изпращат"
- martini_bg
- Контакти:
Това не ме притеснява и ако е нещо дето ще ми писне ще го махна.То се махат тия неща..
Махат се ама друг път,първо провери къде в България се махат и доколко е успешно.Т'ва като онзи лаф със зъбите на винт "Като ми паднат ще си сложа зъби на винт".Само че като рзберат колко струва и се насират.
- Sword Coast Boys
- Контакти: