Хайде малко по-сериозно на тема футбол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Хайде малко по-сериозно на тема футбол

Мнениеот Red Hot » 21 мар 2009 17:58

Хайде малко по-сериозно от страна на журналистите, които са отявлени привърженици на Левски. И в двата случая на съмнение за игра с ръка в наказателното поле на ЦСКА, ясно се видя че топката се удря в рамото първо на Иванов, а през второто полувреме на Котев. И в двата случая съдията беше близо и реагира правилно. ЦСКА надигра тотално Спартак през първото полувреме и имаше възможност да реализира още три гола, след два удара в гредите и едно излизане на Тонев сам срещу вратаря. Спартак играха много напористо, но определено в сферата на фантазията е с тази игра да бият ЦСКА. Слаби са и всякакви коментари че са играли симулативно срещу червените са абсолютно безпочвени. Колкото играха през есенния полусезон срещу Левски, толкова играха и срещу ЦСКА. Отговора на това защо Руи Мигел получи само жълт картон:
Ако проследите цялата ситуация, ясно се вижда, че падналия играч на Спартак, рита без топка Руи Мигел и той в отговор, посегна назад с крака си но не го удря. Абсолютно точно отсъждане на съдията.
Развръзката в първенството тепърва предстои, защото силите и на двата отбора са абсолютно изравнени. ;)
Последна промяна от Red Hot на 21 мар 2009 18:06, променено общо 1 път.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Re: Хайде малко по-сериозно на тема футбол

Мнениеот Mehanika » 21 мар 2009 18:04

моето менние е ,че не играхме чак толкова добре колкото в пловдив , много се накъсваше играта , добри голове на мигел и Иван Иванов .
за тия със схемите ще кажа , хахахахахахха , вижда се че сливен са слаби , а ЦСКА си бие както винаги е било , но не неможе ЦСКА да прави такива победи , кво говоря неможе ЦСКА да прави победи , ахахахахаххахахах

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 21 мар 2009 18:05

добре приятел прав си не трябва винаги победите да се представят като купени уредени и т.н.,аз съм играл и знам как стават тези работи,но си прав нека да гледаме по позитивно на нещата.ДА цска напълно надигра сп вн няма нищо по логично от това,но ми кажи какъв беше картона на мигел само това ми отговори ,а.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 21 мар 2009 18:08

Отговора е в редактирания ми коментар ;) сори забравих да пиша за него, знаех че ще предизвика коментари тази ситуация.
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 21 мар 2009 18:11

mile_bg7 написа:Много сте зле другари чорбари и вие усрани левскари!

Може ли да аргументираш мнението си?

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 21 мар 2009 18:12

ето това не ми харесва у вас червените никога не сте искрени извянявай за това но това е класически,нарисуван червен картон щеше да си мъж само ако беше го признал.
Левски завинаги в моето сърце.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 мар 2009 18:14

Red Hot написа:Отговора е в редактирания ми коментар ;) сори забравих да пиша за него, знаех че ще предизвика коментари тази ситуация.

Хайде наистина"по-сериозно"!--Няма такъв жълт картон,това винаги,навсякъде по света е ЧЕРВЕН картон,дори да е само за посягане!Не става дума за резултат и т.н. въпросът е,че и Данчо Тодоров и наш Гонзо тоже никъде няма да ги търпят в Европа да се разправят със съдии,същото е и с този ЧЕРВЕН картон!Ако не се оправи съдийството за никакъв европейски футбол не може да се говори!!!

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 21 мар 2009 18:14

emkata написа:ето това не ми харесва у вас червените никога не сте искрени извянявай за това но това е класически,нарисуван червен картон щеше да си мъж само ако беше го признал.

Абсолютен червен картон още повече, че стана на 2 метра от страничния съдия.

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 21 мар 2009 18:15

emkata написа:ето това не ми харесва у вас червените никога не сте искрени извянявай за това но това е класически,нарисуван червен картон щеше да си мъж само ако беше го признал.

Емка погледни внимателно ситуацията и тогава бълвай глупости.
"Ако проследите цялата ситуация, ясно се вижда, че падналия играч на Спартак, рита без топка Руи Мигел и той в отговор, посегна назад с крака си но не го удря. Абсолютно точно отсъждане на съдията."
За да е най-точно при по строг критерий, съдията трябваше да изгони и двамата играчи
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 21 мар 2009 18:17

OBI4AM LEVSKI написа:Хайде наистина"по-сериозно"!--Няма такъв жълт картон,това винаги,навсякъде по света е ЧЕРВЕН картон,дори да е само за посягане!Не става дума за резултат и т.н. въпросът е,че и Данчо Тодоров и наш Гонзо тоже никъде няма да ги търпят в Европа да се разправят със съдии,същото е и с този ЧЕРВЕН картон!Ако не се оправи съдийството за никакъв европейски футбол не може да се говори!!!

И намен ми прави впечатление как на Данчо Тодоров икой съдия не смее да му даде картон. На гонзо в последно време започнаха да му вдигат. Просто съдиите ги е страх от големите отбори, било то Левски, ЦСКА или Литекс.

Върни се в “ЦСКА”