Еуген Трика преминава в Лудогорец? Муши също е цел на отбора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

donpacko
Контакти:

Re: Еуген Трика преминава в Лудогорец? Муши също е цел на отбора

Мнениеот donpacko » 05 дек 2010 15:52

Редовно си ходя на мачовете във Разград,независимо къде играят,срещу Славия има официално продадени 6700 билета,вчера пак имаше над 3500 човека(на много от мачовете във "А" група нямат такава посещаемост),говорих със единия от тия които късат хартийките.Но треньора е много смешен,Петев няма лиценз да води отбор във "А" група.Той е от Ловешкия край,както и собственика на отора Домусчиев.Вчера на мача се говореше за Саидходжа и Данчо тъча,сигурно ново попълнение е дугия Каптиев.Но щом Еуген Трика беше вчера на мача си мисля,че на 99% от зимата ще е и той във отбора.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 05 дек 2010 16:19

Здравейте.Аз мисля,че парите не са вечни и ако нямаш силна школа нищо не става.Тази година може да искараш 2,3 мил. за селекция и заплати,но това ще е временно.Отбори като Пирин,Марица,Хасково и т.н. винаги са имали добри юноши и това няма да се промени.За Разград специално не знам дали сте ходили скоро,но аз скоро бях там по работа и 90% от речта,която чух беше на турски.Изобщо не се интересувам от това кой е собственик там,защото това няма да е за дълго.Така мисля.Може и да греша!Живи и здрави!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 дек 2010 18:36

Пенсии, с нищо няма да Ви помогнат освен да надахат младите момчета в съблекалнята...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 21:34

bekono написа:
slash1912 написа:Остава и тези да влязат в "А"група... :lol:

+1
Лудогорец няма място в А група, както и много други отбори, но това е друга тема. А група си е за Ботев, Нефтохимик, Етър, Спартак Пд и Дунав. Със или без селекция на Разград мястото им е в Б група.

Еми ,ако пък си заслужат да играят , никой не може да им попречи в крайна сметка.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 05 дек 2010 22:01

Ballancee написа:Еми ,ако пък си заслужат да играят , никой не може да им попречи в крайна сметка.

Дори и Митко Василев Събев :lol: :lol: :lol:
Определено горният и Лечков са футболните шефове идиоти на България - единият с 3 пъти по-голям бюджет от първенците да не направи отбора си шампион, както и забранява промоция на друг тим, а Лече - със безхаберието си и култовата заповед за изпадане!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 дек 2010 02:21

slash1912 написа:Остава и тези да влязат в "А"група... :lol:

Имат стабилна агитка! Не си прав...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 06 дек 2010 08:30

Морски, помниш ли когато Антибиотик бе пълен с гастролиращи варненски играчи?? Тези същите, които щом се пръкне нов тим в "Б" като пътуващ цирк го навестяват - ритаха още в Девня, Аксаково, Добруджа, Доростол... Сега са напълнили отборите около Варна!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 дек 2010 00:51

FCH написа:Морски, помниш ли когато Антибиотик бе пълен с гастролиращи варненски играчи?? Тези същите, които щом се пръкне нов тим в "Б" като пътуващ цирк го навестяват - ритаха още в Девня, Аксаково, Добруджа, Доростол... Сега са напълнили отборите около Варна!

Е това в какъв аспект го казваш?

Върни се в “Футбол - България”