аби написа:Хъбаво,че дава човека,ама от къде ги взима? Дали не са от спестените закуски!
Иди и го попитай лично.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
аби написа:Хъбаво,че дава човека,ама от къде ги взима? Дали не са от спестените закуски!
отборът на Пловдив написа:А и за нас като фенове не е ли най-важно, че в момента играем най-хубавия и привлекателен футбол в България, че в момента сме на 5 място в класирането, че в момента сме четвртфиналисти за купата на България. Другото не ни интересува, най-важното е отбора да върви и да е страшилище за някои, които носят от 9 кладенеца вода за да намерят някакви компромати за този човек. Има ли един честен и почтен президент на футболен отбор по света...изключвам Митко(Командоса), който си изпълни мисията отлично.
whitesnake написа:
А бе те парите на Караибрахим са чисти като сълза.Парите на ДПС са кристални,та тръгнали на нас да обясняват
Jeff Ament написа:whitesnake написа:
А бе те парите на Караибрахим са чисти като сълза.Парите на ДПС са кристални,та тръгнали на нас да обясняват
Ако визираш банката на Цветан Василев си тотално заблуден.Все пак да не изпадам в подробности.Темата си е ваша.
Irish stout написа:Jeff Ament написа:whitesnake написа:
Ако визираш банката на Цветан Василев си тотално заблуден.Все пак да не изпадам в подробности.Темата си е ваша.
Кой ли е заблуденият, след като доста от вас смятат, че е държавна.
Модератор ЛокоПД написа:Всички твърдят - и медии и бизнесмени,а и цяла България знае,че банката на Ц.Василев е на ДПС.И всички определено са мнооооого заблудени.Не знам що така...Добре ,че има хора като Джеф,да ни "светнат",че ,аджеба,"нема такъв филм"...
Ашколсун,както казват някои банкери
Jeff Ament написа:
По-скоро ти твърдиш.Ако ми покажеш на парите да пише ДПС,тогава ще те призная..Спора е безмислен,все пак ние нямахме Левент и Зеки.
В тази посока случайно видях една снимка на която имаше шал на Локо Пд в агитката на Бешикташ...
Модератор ЛокоПД написа:Jeff Ament написа:
По-скоро ти твърдиш.Ако ми покажеш на парите да пише ДПС,тогава ще те призная..Спора е безмислен,все пак ние нямахме Левент и Зеки.
В тази посока случайно видях една снимка на която имаше шал на Локо Пд в агитката на Бешикташ...
Точно така,Джеф - ние имахме Зеки и Левент.И ги изгонихме.Точно вие най-много подскачахте тогава,че били турци,че еди кво си.Всичко се връща.Сега ще ви видим ...вие как ще ги приемете с отворени обятия и за колко време.Аз не твърдя нищо - просто чета вестници и отвреме навреме ползвам "чичко Гугалов"Освен това,често ми се случва да работя с определени банки.Снимката си запази за спомен.Аз имам една на вашата агитка с турското знаме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта