Мнениеот Thsmith » 05 дек 2010 19:51
Изобщо не сте прави... Никой от тия футболни собственици не претендира, че иска да изхвърли 3 сандъка пари за да дигне стадион... е така да има. Най- нормалното е когато правиш инвестиция да искаш тя да се изплати поне в някаква степен... А не да хвърлиш 50 млн и да изкараш за 10 години - 1 млн... В Бг пари от билети не може да се изкарват - защото Българина не приема билети по скъпи от 2-3 лв. Иначе стадиона който вдигаш ще седи пуст ... Давате ми пример с Алианц Арина... Ами Емирейтс къде е ? Да не е извън Лондон я? Всеки привърженик иска стадиона му да е на удобно място... Играем 5 мача за година през седмицата и големи задръствания ставали... айде моля ви се... Ако пък е толкова непоносимо да се направи така, че да няма задръстване... Както са го измислили в Европа... Бернабел въпреки, че е стар стадион да не е извън Мадрид? Или Емирейтс който е нов... Щото като дигне някой стадион в "софийските полета" знаете ли колко хора ще се вдигнат да минат цяла софия, че и извън нея за да отидат на мач?
А нормално е и след като няма как да изплатят съораженията си с "билети" да го направят по друг начин... - с молове, ресторанти и тн. А за това също те трябва да са на удобно място...
Ако си мислите, че ще дойде добрата фея и ще каже много сте ми симпатични я да хвърля няколко десетки милиона $, че да си имате стадион ... мен парите не ме интересуват - много се лъжете...
Тъ вместо да подкарвате тоя спор я кажете какво се прави на Раковски, на стадион Септември и етк, че ви харесва повече да стоят пусти - наподобяващи на пущинак пред това да се даде на някой който да построй стадион и мол там?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]